جون مادرتون دیگه این بازی را با کرایسیس مقایسه نکنید نظر سنجی هم واسه همین بسته شد که همینطور بحث الکی سر این دو بازی نشه!نقل قول:
هر کس خوشش تومد بازی کنه هرکسک خوشش نیومد بازی نکنه مجبور که نیستین!
Printable View
جون مادرتون دیگه این بازی را با کرایسیس مقایسه نکنید نظر سنجی هم واسه همین بسته شد که همینطور بحث الکی سر این دو بازی نشه!نقل قول:
هر کس خوشش تومد بازی کنه هرکسک خوشش نیومد بازی نکنه مجبور که نیستین!
آقا ما نفحميدم ماموريتهاي اصلي را چه طوري بايد انجام دارد من كل بازي كردم ولي هنوز 4 درصد رفتم
خوب چند را هي هست .نقل قول:
آقا ما نفحميدم ماموريتهاي اصلي را چه طوري بايد انجام دارد من كل بازي كردم ولي هنوز 4 درصد رفتم
1- بايد بري كنار دكل هاي مخابراتي و فعالشون كني تا باهات تماس گرفته بشه و يه مرد با صداي عجيبي بهت ماموريت ميده.
2- بايد بري افرادي رو پيدا كني كه بهت مدارك يا اسنادي رو بدند كه براشون به يه جايي ببري مثل اون كشيشه.
3- گاهي وقتا هم اون دختره با هات تماس ميگيره و بايد پيشش بري تا بهت ماموريت بده.
من فعلا همينارو فهميدم.
ماموریت های اصلی فکر کنم باید بری اونجایی که 2 گروه هستن که باهم دشمن هستند .
اول باید برای یکیشون کار کنی ( مال من اینطوریه )
پس تو فارکرای هم شب زنده داری: دی...نه زیاد دقت نکردم... من تو دنیای مجازی شبا میخوابم: دینقل قول:
درسته زمین رو گود نمیکنه...چیزی که در BIA:HH هم شاهدش بودیم....
اما زمین سیاه میشه و اگر باد در حال وزیدن باشه خرده چوب و برگ ها رو با خودش میبره...
یه بدی که نسخه 360 داره اینه که تو صحنه های شلوغ یکم افت فریم داره...البته دیشب به لطف آپدیت جدید بازی رو نصب کردم و چند جا امتحان کردم که خدارو شکر تقریبا این نقیصه اش برطرف شده...
راستی اثر گلوله روی اشیا و محیط 1 دقیقه و چاقو 30 ثانیه باقی میمونه!
نقل قول:
بابا شما واقعا گیم خورین
فکر کنم شما ها اول یه یه ساعتی تو بازی میگردین تا محیط بازی بیاد تو دستتون :18::18:
من یه بار به اسمونش نگاه کردم سرم گیج خورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه ماموریتهای اصلی در شهری که توش آتش بس اعلام شده هست .نقل قول:
سلام مجدد به همه
من قبلا هم چند تا پست دادم که توی اونا همش مشکل اینو داشتم که اون در لعنتی که باید باز کنی و مدارکی که از کشیش گرفتی رو بدی به نفرات اونجا تا بهت قرص بدن ولی متاسفانه اون در باز نمی شه هر کاری هم کردم فایده نداشت
حالا من اومدم save game بازی رو فشرده کردم و آپلودش کردم اگه یه نفر پیدا بشه لطف کنه و اون در رو باز کنه و قرص ها رو بگیره خیلی به من کمک کرده و من رو مدیون خودش کرده
این هم آدرس save Game
[HTML]http://hichal.persiangig.ir/Far%20Cry%202.rar
[/HTML]
حجمش هم 417 کیلو بایته
سلامنقل قول:
من 4850 دارم و هیچ مشکلی ندارم.
جالب بود من شخصا هیچ کرکی نصب نکردم.
بازی بسیار روان هستش و 25-30 فریم رو در آخرین حد تنظیمات در رزولوشن 1680*1050 رو میگرم.
من شخصا از far cry چیز دیگه ای تو ذهنم بود.
---
به نظر من یک جوری تقلید از GTA هستش و انصافا واقعا خوب عمل کردن.
محیط بازی بسیار خوبه و اشکالات سبکی GTA هم برطرف شده (مثل همون قضیه ی تنظیم ساعت)
ولی بعضی چیزها در بازی اضافی هستش. مثلا شما در هر لحظه امکان سیو و لود دارین من واقعا درک نمیکنم دیگه چه نیازی بود که توی بازی مکان های سیو دیگه هم بذارند؟
گیم پلی به پای کرایسیس و سیستم Cloak و suit mode ها نمی رسه ولی در کل برای این بازی که مولفه هایGTA رو دنبال کرده بد نیست.
محیط بی اندازه جالبه و پیاده سازی بسیار خوب انجام شده.
کلا من خیلی ذوق زده نیستم. به نظرم در حال Crysis برای FPS بازها معنی دیگه ای میده.
گرچه این نظر شخصی خودم هستش.
نقل قول:
من برات انجام میدم
چند در صد از بازی رفته