خیلی اسون بود اقا سوال شیمی شنبه رو هم کسی داره بگزاره عین این شعر ادبیات البته من قبل از امتحان ندیدمش
Printable View
خیلی اسون بود اقا سوال شیمی شنبه رو هم کسی داره بگزاره عین این شعر ادبیات البته من قبل از امتحان ندیدمش
خوب بود . 19/5 میشم. بچه ها سوال 8 خود ازمایی (همون خار وگل که از توشون اب رد میشه ) جوابش چی میشه؟
"سلام! من جدیدم:11: دنبال یه جایی بودم بشه راجع به امتحانات حرف زد که اینجا رو پیدا کردم..."
چه جالب که به ما گفته بودن از طرف اداره بخش نامه اومده از ترم اول شعر حفظی ندن:20: ولی دادن.
آقا جوا با اومد بذارین
من که خیلی گند زدم تا حالا روی کتابم باز نکرده بودم معلممون نه میپرسید نه امتحان
ترم اولم به جای ادبیات اشتباهی جبر خوندم رفتم 7 گرفتم معلمم بهم 14 داد
lن اون وحدت وجود رو اینجوری نوشتم نمره میدن؟ هرچیزی در این جهان نشان وجود خداست و تمام موجودات و ... توسط خدا افریده شده اند
لت زدن رو هم نوشتم : تنبیه کردن - کتک زدن نمره میدن؟
اولی رو میدن ولی دومی بستگی به مصحح داره:31::31:نقل قول:
من وحدت وجود ننوشتم نوشتم عین الیقین:27::27:
منم مثل تو نوشتم خدا کنه نمره بدن..دبیر ما که اصلا شعرها رو معنی نمی کرد و خود آزمایی ها رو جواب نمی داد و مفهوم جمله ها رو نمی گفت ..در طول سال هم اصلا درس سوال نمی کرد امتحانم نمی گرفت ما هم هیچی نمیخوندیم..با هزار زحمت تو نستم تمومش کنم..:hmm::hmm:نقل قول:
بریم تو کار شیمی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bravooooooooooooooooooo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: