بابا میگم این trigger هست triggerیک ایونته که میتونی خودت بنویسیش
Printable View
بابا میگم این trigger هست triggerیک ایونته که میتونی خودت بنویسیش
هواسم نبود ببخشیدنقل قول:
خوب چه لوزومی داره که trigger بذاری
مگه این ایونتش وجود نداره؟!
با این حال فک کنم شکل درست نوشتنش همونیه که نوشتم.
من یه شهر ساختم که از بالا نشون داده میشه
میخواستم یه راهی پیشنهاد کنین برای چگونگی حرکت ماشین ها و چراغ قرمز ها و اینا
من خودم 2 تا به ذهنم رسیده که نمیدونم کودوم بهتره
1) از حرکت ها ی معمولی استفاده کنم و بهش بگم که سر چهار راه ها راندوم به وسیله ی path به یکی از مسیر ها بره(اگه چراغ سبز بود)
2) این که یه آبجکت هایی رو در تمام مسیر های ممکن بذارم و بهشون بگم که اونارو دنبال کنن (البته هنوز نمیدون دقیقا چه جوری!)
لطفا اگه روشی به ذهنتون می رسه بگین . اگه سورس هم دارین که چه بهتر
آقا هرکی سورسی چیزی روشی داره در مورد این موضوعی که نوشتم تو پیغام قبلی ، بده
شدیدا ، شدیدا بهش احتیاج دارم
باید واسه فردا بازی رو به یه جایی تحویل بدم امشب بازی رو باید تمومش کنم
پس خواهشا کمک کنید.:45:
در تریگر ها به این صورت عمل میکنیم :نقل قول:
یا اگر منظور فقط press باشهکد:{
return keyboard_check(vk_alt)
}
یا به طور مثال میخوای تو trigger کلیدهای ترکیبی بذاری (یعنی مثلا اگه دکمه ی "A" همراه با "Ctrl" زده شه )کد:{
return keyboard_key_press(vk_alt)
}
از کد return باید استفاده کردکد:{
return keyboard_check(ord('A')) &&
keyboard_check(vk_control);
}
سلام.
یه سوال داشتم.
من میخوام گیم میکر رو یاد بگیرم ولی هیچ کتاب فارسی برای گیم میکر پیدا نکردم.آیا کتابی وجود داره؟
تا دلت بخواد اموزش فارسی این نرم افزار ریخته کافیه یه سرچ ساده تو گوگل بزنی.نقل قول:
شما یه کتاب آموزش فارسیش رو مثال بزن.(یه کتاب جامع نه یک ebook ده بیست صفحه ای):41:نقل قول:
از راهنمایی شما در بازی دوبعدی ممنونم اطلاعاتم خیلی کم بود
ببخشید من با Dial-Up اومدم و سورستونو نتونستم دانلود کنم، ولی فک کنم سوالتونو فهمیدم!نقل قول:
برای سوال اولتون: "بهش بگو (به Game Maker بگو) که وقتی شخصیت اصلی بازی با جعبه برخورد کرد یک آبجکت بسازه! (حالا مهم نیست کجای روم) بعد تو Event: Create اون آبجکتی که قراره بعد از برخورد شخصیت اصلی و جعبه به وجود بیاد این دو تا Action رو بذار:
1- Sleep (براش تعریف کن 1000 میلی ثانیه بخوابه)
2- Go To Next Room
برای سوال دومتون: توی Properties اون آبجکتی که موسیقی رو پخش میکنه برید و گزینه ی Persistant رو فعال کنید! به همین سادگی، به همین خوشمزگی!
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------
فکر کنم چنین چیزی غیر ممکنه که توی Properties یک آبجکت، Collision دو تا آبجکت دیگه رو تعریف کنی!نقل قول:
ولی خوب، چه کاریه؟
تو همون ایونت Object0 یا Object1 بگو اگه با هم Collision داشتن، Object2 از بین بره!
میخوای Game Maker رو بپیچونی؟ :31: