سلام
نوت بوکها هنگام ارائه دارای یک یا دو پارتیشن (قابل رویت) هستند. من شنیدم که تقسیم بندی هارد لپ تاپ به قطعات مختلف (پارتیشن بندی!) میتواند باعث کاهش سرعت و عمر سیستم شود آیا این موضوع صحت دارد؟ با تشکر قبلی از پاسخهاتون!
سلام
نوت بوکها هنگام ارائه دارای یک یا دو پارتیشن (قابل رویت) هستند. من شنیدم که تقسیم بندی هارد لپ تاپ به قطعات مختلف (پارتیشن بندی!) میتواند باعث کاهش سرعت و عمر سیستم شود آیا این موضوع صحت دارد؟ با تشکر قبلی از پاسخهاتون!
با سلام ..
ممنونم از اموزش بسیار خوبتون ...
راستش من همه ی کارهایی که گفتین رو قدم به قدم انجام دادم و موفق شدم یه درایو دیگه اضافه کنم ... بعدش اومدم یه بخش جدید دیگه هم درست کنم که بعد از shrinke کردن درایو c و نجام مراحل new simple valume .... با اخطار اتمام ظرفیت پارتیشن بندی روبرو شدم ... حالا اون بخشی که shrinke کرده بودم به صورت unlocated در اومده ... باید چکارش کنم ؟ ... چجوری حذفش کنم ... و از این حالت درش بیارم ؟
می تونید دوباره اون بخش را اضافه و extend کنید که در آموزش اشاره شده استنقل قول:
می تونید هم فرمتش کنید و آن را یک پارتیشن بکنید :11:
دوست عزیز به دفعات توضیح داده شده ... لطفا کمی سرچ و جستجو کنید :5:نقل قول:
بله درسته.نقل قول:
و اگه دقت کرده باشید همه جا گفته میشه پارتیشن بندی برای استفاده ی حرفه ی از هارد. :5:
ولی خوب اگه پارتیشن بندی نکنیم که نمیشه. همه چی به هم میریزه. :18:
این سوال دیگه داره بیش از حد تکرار میشه. از دوستان هر کی حالش رو داره یه راهنمای کامل در این مورد بنویسه.نقل قول:
فک کنم منظورتون ریکاوری گرفتنه نه بک آب. درسته؟
چون بک آب گرفتن که کاری نداره. واسه ریکاوری هم باید از کنسول ریکاوری سونی استفاده کنید.
که از help به راحتی میتونید بهش دسترسی پیدا کنید.
حتما اول ریکاوری بگیر بعدش پارتیشن بندی.
(اگه دو سه صفحه قبل رو میخوندی بهتر متوجه حرفام میشدی ) :10:
سلام دوستان
راستش من هارد لپ تاپم ( اینسپایرون 1545 ) رو که موقع خرید بدون سیستم عامل خریداری کردم رو پارتیشن بندی کردم و حالا چند سول داشتم از حضورتون :
- موقع خرید هاردم دارای 4 - 5 تا درایو بود. مگه نه اینه که هارد نو نباید هیچ پارتیشنی داشته باشه ؟
- من هاردو با استفاده از سی دی بوت داس و با استفاده از fdisk پارتیشن بندی کردم. ابتدا پارتشین های قبلی رو پاک کردم و بعدکل هاردو یه درایو اولیه کردم بعدم فرمتش کردمو ویندوز 7 نصب کردم. بعد با نرم افزار پارتیشن مجیک یه درایو ثانویه هم اضافه کردم. خلاصه دو تا پارتیشن دارم الان اما در کل که حساب میکنم میبینم 17 گیگ از هاردم نیست. اینو هم میدونم که یکمش باید توسط سیستم اشغال شه اما 17 گیگ ؟ :41:
هاردم هم 250 هست
دوستان ممنون میشم کمکم کنید... :40:
ممنون از پاسختوننقل قول:
ولی میشه پارتیشن بندی نکرد، راهش یک هارد اکسترناله.....
سلام مهندس ...
ببخشید یک سوال داشتم ؟؟؟
من یک لپ تاپ hp pavilion dv2 1015ee دارم . من ویندوز ویستا لپ تاپم را پاک کردم و یک ویندوز دیگر ریختم .
حالا می خوام همون ویندوز اصلی که رو لپ تاپم بود را برگردانم . سی دی بوت یا ویندوز یا درایور لپ تاپم را هم ندارم .
من درایو d ویندوزم را پاک نکردم .
خواهش میکنم به صورت کامل منو راهنمایی کنید .
نهایت سعیم را می کنم هر کاری از دستم بر امد برایتان انجام دهم .
ممنون.
هنگام بوت وقتی لوگو اومد ، اون زیر دکمه های ورود به بخش ها از جمله Bios را می نویسهنقل قول:
شما می تونید همان موقع F11 رابزنید و وارد ریکاوری سنتر بشوید و عملیلت ریکاوری را استارت کنید