اقا محمد خیلی عکاسیتون عالیه مشتاق اشنایی بیشتر هستم میشه به ای دی من maxpen_007_8009 الان پم بدین منظرتون هستم
Printable View
اقا محمد خیلی عکاسیتون عالیه مشتاق اشنایی بیشتر هستم میشه به ای دی من maxpen_007_8009 الان پم بدین منظرتون هستم
چندتا عکس ديگه 5610 در روز بدون فلش
اين عکس درخت انبه هست البته اين خيلي خيلي کوچيکه انبه خيلي بزرگه فردا رفتم باغمون حتما عکس انبه بزرگ رو ميزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين يک گل خيلي زيبا هست که هنوز باز نشده و فقط صبح هاي زود باز ميشه سعي ميکنم وقتي باز شد حتما واستون بزارم خيلي قشتنگه:
داداشم انگار هدف اين تاپيك رو نفهميدي....ما اينجا ميخوايم عكسهاي هنري كه ارزش ديدن داشته باشه رو بزاريم...
بهت برنخوره ولي يكم مراعات كن...اين چند وقت تاپيك رو كردي پر از دار و درخت...
عكس پنجره اتاق دوست شما به چه درد من يا بقيه ميخوره؟
ممنون:11:
ببخشید شرمنده 2 عکس اخری اشتباه اینجا گذاشتم فقط هدف ایو 2عکس بود او دوتا واسه فروم خودم بود در مورد درخت دوست عزیز اقا محمد و خیلی از دوستان عکس های زیادی از درختان گذاشتن که زیبا هم بودن اگه تمایل دارین تا یه 50 تا 60 تا از پستا رو نشونتون بدم ایا لازمه؟:40::40::40: اگه شما ناراحتین و از طبیعت بدتون میاد دیگه از درختان گلها و طبیعت عکس نزاریم :11:نقل قول:
نه من بدم نمياد،خيليم خوبه...فقط از خود درخت عكس ننداز...يه ديد مناسب بهش بده..نقل قول:
اگه قرار باشه هر كسي (نه فقط شما) درخت گير بياره عكس بزاره...خودت برو تا تهش....:31:
به هر حال ممنون كه ويرايش كردي..
==============
همونطور كه خودتم ديدي من اون اوايل خيلي عكس ميزاشتم...ولي الان كمتر شده...خودت يكم مقايسه كن..:20:
شاد باشي:40:
من ار هر درختی نمی زارم شما خداوکیلی درخت انبه رو از نزدیک دیدی؟ یا میوه انبه خداویکلی به جز این خارجی ها که تهران و ... شهر میارن انبه جنوب زمین تا اسنون باهاشون فرق میکنه حتی درختش حتی فرم میوه واسه یکی از دوستان اهله تهران واس یکبار اوردم واقع حال کرد دومی هم که از یک گل زیبا هست من همیشه با عکس های شما حال کردم بنظر من بهترین منظر درختان هست و خیلی هم زیبا هستند مثلا همچین درختی در شهرستان و استان ما نیست و برای بار اول که دیدم واقعا حال کردم با این تنه های نازکشون تنه درخت انبه چندین برابر بزرگتر از این هست و باری بار اولین واقعا برام جالت بود که درخت به این بزرگی رو تنه به این باریکی استواره :40::40::40:نقل قول:
خب بخاطر این که دعوا تموم بشه بزارید یه سوال طرح کنم من حجیم ترین عکسی گرفتم با گوشی ان 82 حدود 2 مگ بوده دوستان لطف کنید شما هم حجیم ترین عکستون را بیارید ببنیم کی رکورد می زنه
فقط از طرز حرف زدن و طرح موضوع من شکایت و گله نکنید چون من خیلی وقته تلاش می کنم یه عکس با حجم بیش از 2 مگ بندازم که هنوز موفق نشدم
عکس یه فرش هست
کد:http://i34.tinypic.com/v6lziu.jpg
پس من برم اون یکی تاپیک را پیدا کنم
پس اینجا کسی جوابم را نده
دعوا نبود...تذكر بود حجت جون...:31:نقل قول:
ضمنا" يه تاپيك با همين عنوان بود...اگه ميخواي همونو بيار بالا...
اينجا كسي پست غير عكس نده بهتره..:20:
ممنون، شاد باشي:40:
ويرايش:
براي انكه حرفم راس شه عكس ميزارم:31:
82 با فلاش و كيوز آپ
عکسا عالیه در حد حرفه ای....