اولا که رسکو 2010 دو ورژن داره که کدهاش با هم متفاوته و دوم اینکه بر اساس اسمی که واسه گوشی انتخاب میکنید د ررجیستر عوض میشه.. شما ورژن و اسم گوشیتون رو بگید تا من کمکتون کنم:40:نقل قول:
Printable View
اولا که رسکو 2010 دو ورژن داره که کدهاش با هم متفاوته و دوم اینکه بر اساس اسمی که واسه گوشی انتخاب میکنید د ررجیستر عوض میشه.. شما ورژن و اسم گوشیتون رو بگید تا من کمکتون کنم:40:نقل قول:
نقل قول:
این اسم و پسورد رو در قسمت رجیستر رسکو وارد کن
:
saeedm1727
08567
سلام.نقل قول:
اگه اسم گوشی رو عوض کنه که باید تمام برنامه هاشو دوباره رجیستر کنه راه بهترش همونه که امین جان گفتن اسم گوشیشون رو بگن ببینیم میتونیم کمکشون کنیم یا خیر.:11:
نقل قول:
لازم نیست اسم گوشیشو عوض کنه! من امتحان کردم
سلام
من با برنامه اكسل گوشيم كه ويندوز شيش و يك دهمه زياد كار ميكنم و تا يه حجم معيني ميتونم ذخيره كنم
آيا براي حل اين مشكلم ميتونيد كمكم كنيد
يا اگه برنامه اي شبيه اكسل سراغ داريد معرفي كنيد
راستي چند ماه پيش برنامه اكسل 2010 دانلود كردم ولي براي بالاتر از وين گوشيم جواب ميداد اگه ميتونيد كمكم كنيد ممنون ميشم الان مشهدم دعاتون ميكنم!
نقل قول:آریان واسه آینده هم گفت .. اگه اسم گوشیشو بخواد عوض کنه به اون اسمی که میخواد اونوقت دوباره باید رجیستر کنه..نقل قول:
در ضمن الان رسکو 2010 دو ورژن داره 8.0 و 8.05 (البته بتا ها رو فاکتور گرفتم) که کد رجیستر هاشون با هم متفاوته:10:
دوستان نرم افزاری رو برای سامسونگ امنیا لایت میخوام برای اینکه هر شماره تلفنی رو که از لیست دفترچه تلفن میخوام،بتونم مخفی بکنمش
دوستان برای نمایش فایل های swf در ویندوز موبایل 6.5 نرم افزاری هست؟
نقل قول:
سلام. این چه کاریه که شما شماره ای رو در دفترچه تلفنتون بزاید و بعدش مخفیش کنید!! خوب شما میتونی کلا این شماره ها رو تو یه فایل متنی جداگونه برای خودت تو گوشی ذخیره کنی لزومی نداره تو دفترچه تلفنت باشه.
سلام خدمت دوستان زحمت کش،یه برنامه میخواستم که وقتی به اینترنت وصل هستیم بعد از 3دقیقه استفاده نکردن،اینترنت قطع بشه(gprs).
اگر راهنمایی کنید متشکر میشم