سلام
ببخشید من چند تا پک جدید آیکون رو نصب کردم رو گوشیم بعد از ریستارت حالا گوشیم هی مینیویسه ، actvity menu closed چی کار کنم خدا ؟؟؟ اصلا گوشی بالان می یاد ولی مثلا میشه دوربین رو باز کنی و از یه گوشیه ای عکس بگیری . چه کنم ؟
Printable View
سلام
ببخشید من چند تا پک جدید آیکون رو نصب کردم رو گوشیم بعد از ریستارت حالا گوشیم هی مینیویسه ، actvity menu closed چی کار کنم خدا ؟؟؟ اصلا گوشی بالان می یاد ولی مثلا میشه دوربین رو باز کنی و از یه گوشیه ای عکس بگیری . چه کنم ؟
سلام
** مژدگانی ** ** مژدگانی **
من گوشیمو امروز صبح بردم به بدبختی آپدیت کردم . 3ساعت فیکس طول کشید . مسئله اینه که یارو نذاشت من پی سی سوت نصب کنم . تازه به هزار خواهش گفتم رو سرور نمی خواد ، روی یکی از سیستم ها نصب کنم . اونجا هم گفت سیستم ها خیلی قدیمیند نصب نمیشن . بدون پی سی سوت !! آپدیت کردم . من که دیگه به گوشیم ور نمی رم . میترسم یه طوریش بشه
دمت گرم . سوال 3 كلا بدون جوابه ؟ يعني براي همه ؟نقل قول:
سلام , آقا من با این واکمن 2 مشکل دارم , تا حالا 50 بار هم ریختم تو گوشیم ولی بازم خرابه , یعنی فایل ها رو اجرا میکنه ولی tab انتخاب گزینه ها که اون بالاست واسم نمیاد یا اگرم بیاد بعد از 5 دقیقه میاد , کلا بهم ریختست , scroll رو هم که میچرخونم که track ها رو ببینم دوباره tab انتخاب منو از بالای صفحه میره , Skin For P990 Without Problem رو هم ریختم ولی بازم مشکلم حل نشد , لطفا به دادم برسین ...
نقل قول:
سلام امير جان
به نظره من مشكله گوشيه تو اينه كه آپديت نيس:31:
مال منم همين مشكل رو داشت، Skin For P990 Without Problem رو كه ريختم مشكل حل شد.اصلا مخصوصا اون فايل رو ضميمه كردم براي P990 دارها.نقل قول:
حسين جان من كي پد فارسيو ريختم تو گوشي ولي وقتي ميرم تو كنترل پنل كه زبان كي پد و تغيير بدم زبان فارسي يا arabic نداره . چي كار كنم ؟
سلام
من دیگه می ترسم به گوشیم ور برم فقط یه سوالی داشتم
بعد از آپدیت تمامیه تغییرات گوشیم به همون پیشفرض تبدیل شد . حالا میخوام که اسکین مدیا پلیر گوشیم رو عوض کنم و میخوام اون مدیا پلیری که خودش نصب میشه رو بدون هیچ تغییر دیگه ای نصب کنم . باید چی کار کنم >؟
مطمئني؟نمي خواد بري تو كنترل پنل. هر جا صفحه كليد فعال شد Setup رو بزن و زبانش رو به Farsi تغيير بده.نقل قول:
باز شما به مشكل برخودين انداختين گردن هكها؟من اعصابم خورد ميشه وقتي اين هكهايي كه ميارم بدون مشكله ، بعد شما مياين ميگين باعث شد گوشيم فلان جور بشه.بابا هزاران نفر اين هكها رو تست كردن مشكل نداشته به شما كه رسيده مشكل دار شده؟من خودم روي 4 تا UIQ3 اين هكها رو انجام دادم بدون كوچكترين مشكلي!نقل قول:
بابا قبول كن كه براي بعضي ها مشكل بوجود مياره.