خیلی معذرت می خوام از انجایی که باید برنامه بریزم مطمئن هستید . ازچه طریق اینرو می دانید.نقل قول:
دو رشته ارشد یکی پیام نور و دیگری دولتی چطور می شه همزمان با داشتن پایان خدمت خواند؟
Printable View
خیلی معذرت می خوام از انجایی که باید برنامه بریزم مطمئن هستید . ازچه طریق اینرو می دانید.نقل قول:
دو رشته ارشد یکی پیام نور و دیگری دولتی چطور می شه همزمان با داشتن پایان خدمت خواند؟
اگه فراگیر باشه اشکالی نداره! وگرنه جور دیگه نمیشه! نمیشه که هم پیام نور قبول شد هم روزانه مثلا!نقل قول:
من دوستم روزانه دامپزشکی میخونه و فراگیرم داره یه رشته دیگه رو میخونه!
مشکلی نداره.
نقل قول:
فایل زیر رو دانلود کنید :: ( صفحه 3 قسمت تحصیل همزمان )
کد:http://farshidshd.persiangig.com/ForSite/amolfar/ShowFile.pdf
ممنون . می گیرمش . اما من بعد از ثبت نام در فراگیر کارشناسی برق کنترل از یک نفر متوجه شدم که بین مجلس و وزیر علوم در باره
اعتبار این رشته در پیام نور اختلاف است و فعلا معتبر نیست دلیلشم نبودن امکانات فنی و ازمایشگاهی است . یک چیزه دیگه فکر کنم هست اینکه برنامه ترمی این رشته 5 ترمه بود این خودش باعث شده که من به انتخابم شک کنم و نمی خوام وقتم را تلف کنم .شما در این خصوص اطلاعاتی ندارید؟
دوستان احتمال زیاد مطلع هستند اما گفتم شاید کسی باشه که خبر نداره.
سازمان سنجش امکان خرید کارت اعتباری اصلی و علاقمندی رو روی سایتش قرار داده.
ثبت نام از ۸/۱۷ تا ۸/۲۵ انجام میشه.
آزمون هم روزهای ۲۶-۲۷و ۲۸ بهمن برگزار میشه.
لینک دفترچه راهنمای آزمون
کد:http://www6.sanjesh.org/Download/zip/Arshad1391.zip
سلام دوستان
کسی تو این انجمن اطلاعاتی راجع به ارشد کامپیوتر داره؟
من می خوام بدونم از گرایشهای مهندسی کامپیوتر و مهندسی فناوری اطلاعات کدوم بازار کارش بیشتره و تو کشور ما به دردبخور؟
ممنون می شم اگه کسی تجربه ای تو این زمینه داره اطلاع رسانی کنه
نقل قول:
هردو بازار کارشون یه جوره
فرقی ندارن
اگه نرم افزار بخونی میتونی کارای IT رو هم انجام بدی
تا کی مهلت داریم دفترچه های کنکور ارشد رو بگیریم ؟ چه جوریه باید از اداره پست بگیریمش؟
.................
و سوال بعدیم :
منظور از رشته ی اصلی و رشته ی شناور چیه ؟ مثلا من مهندسی فناوری اطلاعات میخوام بخونم واسه ارشد باید رشته ی اصلی م بزنم و برای رشته دوم یا شناور باید گرایش دیگه از این رشته رو بزنم مثل شبکه های کامپیوتری ؟
سلام دوستان.یه سوال اضطراری دارم.
تا چه رتبه ای در کنکور سراسری میشه رشته روانشناسی کارشناسی ارشد پیام نور قبول شد؟مثلا میانگین دروس چند درصد باشه میشه قبول شد؟
کارت اعتباری رو که فکر کنم از ۹ آبان میفروختن.یعنی من ۱۰ آبان دیدم حالا نمیدونم همونروز فروشش شروع شده بود یا زودتر.نقل قول:
تا ۲۵ آبان مهلت ثبت نام و خرید کارت اعتباریه.هم میتونین از خود سایت سازمان سنجش دفترچه و کارت اعتباری رو بگیرین و هم از اداره پست اما پست برای تحویل کارت اعتباری ازتون پول میگیره.:31:
دفترچه رو از سایت سنجش و پست شماره ۷۱۵ هم میتونین دانلود کنین.
در مورد سوال دوم هم دفترچه رو دانلود کنین و بخونین توی خودش در مورد انتخاب رشته اصلی و شناور توضیح داده.:20: