سلام
چرا کسی جواب نداد
کانورتور dat یا هر فرمت دیگه ای به avm را میخواستم (amv نمیخوام. avm باشه )
ممنون اگه زود تر جواب بدین
توروخدا فقط زود
Printable View
سلام
چرا کسی جواب نداد
ممنون اگه زود تر جواب بدین
توروخدا فقط زود
با سلام به دوستان
نرم افزاری برای تبدیل DAT به Mpeg میخواستم .
با تشکر
موفق باشید
شما میتونی از نرم افزار Xilisoft Video Converter یا Video Convert Master استفاده کنی .نقل قول:
لینک دانلود در صفحه ی اول همین تاپیک موجوده .
سلام؛
من یه مبدل می خواستم که بتونه حداقل یه فرمت ویدیو رو به bav تبدیل کنه (فرق نداره چه فرمتی رو)
این bav یه فرمت خیلی جدیده که بیشتر رو دستگاه های مترجم (مثه SD990P اطلس فرهنگ) جدید کاربرد داره و می تونه در آن واحد دو فایل زیرنویس رو با alignment های مختلف اجرا کنه
سلام به همه دوستان
من یه برنامه می خوام که بشه چندتا فیلم رو در یه DVD رایت کنم و در ضمن توی dvd پلیر ها هم نشون بده
مثل این dvd هایی که 5 تا فیلم در یه dvd هست
خیلی ممنون
من با هر کنورتوری که حجم فیلم رو پایین میارم موقع رایت قیلم ها به زمان فیلم توجه می شه ( نرو) اما در صورتی که فیلم حجمش شده 800 مگ تو نرو میگه این ترک 3 گیگ از cd رو پر می کنه
مشکل من تو رایت کردنشه . اگه می تونید من رو راهنمایی کنید
بازم سلام
چرا کسی جواب نمیده
توروخدا زودتر جواب بدین
ببخشيد برنامه براي تبديل هر فرمت به amv سراغ داريد من جاهاي مخلتف رو گشتم ولي جواب نگرفتم
اگر بخایم این فیلم های avi که با فایل های زیرنویس همراه هستند رو به قالب 3gp / mp4 تبدیل کنیم تا قابل اجرا روی pmp ها(mp4 پلیر) باشند ، از چه برنامه ای میشه استفاده کرد که زیرنویس رو به فیلم بچسبونه ؟( البته یه بار با multimedia transcoding tool یه فیلم( avi(divx / xvid رو تبدیل به 3gp کردم که زیرنویسش باقی موند ، ولی تصویرش خراب بود یعنی از اول تا آخر فیلم ، نصف تصویر سیاه سفید بود و سه تا خط اریب هم روی تصویر بود
نقل قول:
Magic DVD Rip Studio Pro v8.0.8.10
لینک دانلود در صفحه ی اول موجوده .
سلام خدمت دوستان من چند تا فیل دارم باا فرمت rm و در حل حاضر می خوام اونها رو ببینم ولی نمی دونم چه نرم افزاری این برنامه رو ساپورت می کنه ممنون می شوم در اینباره نرم افزار باز کردن این نرم افزار را به من معرفی کنید