سلام
میشه دوستان لطف کنن یه فیلتر(صافی)بنزین مرغوب واسه تیپ2 به ما معرفی کنید؟
با تشکر:11:
Printable View
سلام
میشه دوستان لطف کنن یه فیلتر(صافی)بنزین مرغوب واسه تیپ2 به ما معرفی کنید؟
با تشکر:11:
Purflux اصلی اگر گیر بیاد (الان چینی ها جای PURFLUX میززن PURFLOX! حواستون باشهنقل قول:
من KS المانی خریدم 6 تومان جعبه ابی سفید ...
سلامنقل قول:
اگه Purflux اصلی گیر نیومد به نظر شما ks بهتره یا بوش؟:11:
والا اگر بوش اصلی باشه خوب بهتره ..! ولی من از چند جای معتبر که پرسیدم KS رو تایید کردننقل قول:
نقل قول:
سرعتتون چند بود و ترمز خیلی شدید بود؟ چون این آپشن رو همه 206 ها فعال هست ولی باید ترمز در حد مرگ باشه که عمل کنه.
سلام
تیپ 2 بخرم یا تیپ 3 ؟(صفر)
لطفا راهنمایی کنید.
اگر تاپیک های مشاوره رو میدید بهتر بودنقل قول:
ولی اگر 1 تومان اختلاف براتون مهم نیست 100% تیپ 3!!!!
والا یادم نیست، فقط در این حد یادمه که سرعتم بالا بود ولی در حد مرگ هم نبودها!!نقل قول:
ســـــــــــلام ، لطفاً تاپيك جديدي بزنيد براي "پژو 206 SD" من ميخواستم قيمت هاي جديد وي8 ، وي20 و غيره رو ببينم كه نميشه پيدا كرد تو اينهمه صفحات نوشته شده !!
كمك كنيد :11:
سلامنقل قول:
شما میتونید سوالتون رو در این تاپیک مطرح کنین و به نتیجه برسین :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )