من نميدونم چرا هرچي فريموري رو دانلود ميكنم فايلش مشكل داره ؟؟!!!
الان اين فريمور جديد F48FXEIA هم همين پيغام رو ميده :
The archive is either in unknown format or damaged
Printable View
من نميدونم چرا هرچي فريموري رو دانلود ميكنم فايلش مشكل داره ؟؟!!!
الان اين فريمور جديد F48FXEIA هم همين پيغام رو ميده :
The archive is either in unknown format or damaged
بازيهاش خيلي توپه !نقل قول:
[HTML]http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=786581&postcount=147[/HTML]
سلام امیر خان!
بابا کجایی دلمون برات تنگ شده بود.عزیز ببخشید چند تا سوال داشتم!
این فریمور جدید مشکل شارز باطری نداره مثل هوگو بووس!شما امتحان کردین.
من هوگو ریختم گوشیم لاک شد.میخوام ببینم اینم بریزم یعنی باز لاک میشه!الان همون فارسیه روشه بردم با باکس 5 تومن گرفتن باustpro بازش کردن و فارسیو ریختن.
یکی میگفت موقع ریختن فریمور سیم کارت در نیار قفل نمیشه واقعا همچین چیزی هست!
ممنون میشم راهنمایی کنید عزیز.
راستی این فریمور فارسی ساپورت میکنه یا نه!ممنون
samsung جان شرمنده من هی سوالام یادم میاد!هه هه
اقا بزرگواری میکنی چندتا عکس از این فریمور جدید بزاری.تو فیلمبرداری تغیراتی حاصل نشده مثلا فریم بر ثانیه بیشتر شده باشه!
و اینکه تو تنظیمات دوربین xposometer همچین چیزی که واردش میشی spot و matrix داره که دیفالت رو matrix هست!
خواستم بدونم فرقشون چیه و روی کدوم باشه بهتر هست از نظر شما!
میدونم سوالام زیاد شد.شرمنده.امیدوارم به سوالام جواب بدین.یا علی
آقا عجب فریموریه این فریمور جدید.بعد از چهار بار فریمور عوض کردن تازه احساس کردم گوشیم تغییر کرده.با دو تا فونت جدید زیبا که اگه فونت رو عوض کنین همه جا حتی تو بعضی برنامه و بازی ها هم فونت عوض میشه و خیلی زیباست.سه تا والپیپر هنری زیبا هم اضافه شده و زیرمنو ها دو رنگه شده یکی همون آبی قبلی واسه پسرا و یکی صورتی واسه دخترا.از همه مهمتر widget های جدیده.سه تا widget به طور پیشفرض اضافه شده که با استفاده از یکی از اونا میتونین برید تو سایت سامسونگ و اونجا حدود 10,12 تا widget جدید هست که میتونید دانلود کنید و به طور خودکار رو گوشیتون نصب میشه منتها مشکل اینه که به غیر از دو سه تا از این widget ها بقیه همگی با gprs کار میکنند و در حالت عادی کارایی ندارن و به علاوه بیشترشون به زبان های فرانسوی و آلمانین.در واقع اغلبشون یه جور لینک به سایت های مختلف آب و هوا تفریحات اخبار و غیره هستند.آقای سامسونگ عزیز دستت واقعا درد نکنه.من یه سوال داشتم شما گفته بودید که میشه با این more widgetخودمون widget های جدید بسازیم .چجوری؟
در نهایت به همه پیشنهاد میکنم اگه زبون فارسی نمیخوان حتما گوشیشونو با این فریمور جدید و عالی آپدیت کنن.
موافقم.
خیلی خوبه.
فونتهاش که خیلی خوب و قشنگه و تنوع خوبی هست.widget هم خیلی بهتر شده.کیفیت عکس ها تو گوشی هم خیلی واضحتر شده.والپیپر هاش هم خیلی قشنگه خصوصا اون سفیده.
با سلام منم این فریمور جدیدو ریختم خیلی زیباست به خصوص وقتی فونتو عوض میکنی خیلی قشنگ میشه در ضمن رنگ صورتی منوها خیلی قشنگش میکنه و از همه مهمتر اون widget اب و هوا است که من روی تهران تنظیمش کردم و روزی 3 بار اپدیت میکنه و دمای فعلی بعلاوه شکل افتابی یا بارونی بودن اسمونو و شرایط 6 روز ایندرو بهتون نشون میده فقط زبان فارسی نداره و کیفیت عکس به نظر من یه مقدار بهتر شده و همینطور سرعت عکسبرداری بالا رفته ولی وقتی داری اهنگ گوش میدی اگه تماس داشته باشی بعد تماس اجرای اهنگ قطع میشه وباید به صورته دستی play کنی در حالی که hogo bossبهصورت خودکار وقتی تماس قطع میشد پخش ادامه پیدا میکرد فقط تا این لحظه شارز و نتونستم چک کنم
سلام به همگی .
تا الان که باتریش خوب جواب داده و مشکلی نداره .نقل قول:
یکبار که Unlock کردین دیگه نباید Lock بشه ، به هر حال بازهم ریسک فلش با خودتون هستش .
تا اونجائی که من میدونم اگر سیم کارت رو درنیارین شبکه رو به کلی از دست میده ( خیلی کم پیش میاد )
نه عزیز .نقل قول:
نه عزیز در فیلمبرداری هیچ تغییری نکرده و مثل قبل هستش .نقل قول:
اگر در حالت Spot باشه میتونین از اجسام نزدیک عکس بگیرین ( فوکوس بهتری داره ) در حالت Matrix هم نمای باز کاربر بهتری داره .
Makan_Noor عزیز اگر فایلهای Widget رو Unzip کنین میتونین تغییرات دلخواه توش انجام بدین ولی هنوز راه Upload کردنشون از PC به گوشی پیدا نشده ، بزودی پیدا میشه .
مخلصیم .
اینم از widget های جدید برای آب وهوا گوگل سرچ و more widget
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو فونت جدید:
رنگ صورتی منو ها:
والپیپرهای جدید:
لیست widget های موجود در سایت سامسونگ از طریق آیکون more widget