دوستان اون علامتهاي تعجب قرمز رنگ كه Zendegi تو عكس بالا گذاشته چيه من هم با همين مورد برخورد ميكنم ؟؟
Printable View
دوستان اون علامتهاي تعجب قرمز رنگ كه Zendegi تو عكس بالا گذاشته چيه من هم با همين مورد برخورد ميكنم ؟؟
از طريق كاشپر چطوري ميشه ويروساي شبكه رو شناسايي كرد؟
Kaspersky Anti-Virus & Kaspersky Internet Security 6.0.1.322 Beta
Kaspersky Anti-Virus 6.0.1.322 Beta - Download Here :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Activation Code:1E45B7AF-77D3-4DA0-90E6-BF7944A94D776 (10-7-06)
Kaspersky Internet Security 6.0.1.322 Beta - Download Here :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Activation Code:5BCB6413-C3AC-429C-92C7-A496CEC1C78A3 (10-7-06)
سلام
من از وقتیکه گزینه windows hook را فعال کردم آنتی ویروس به برنامه بابیلون ایراد میگیره
لطفا راهنمایی کنید
خوب بابيلون دكمه ماوس رو هوك ميكنه ( مثلا شما براي ترجمه دكمه وسط ماوس رو انتخاب كرديد )
براي همين كاسپر بهش گير ميده
شما تو تنظيمات بگو گير نده
يا ميتوني حتي Hook رو غير فعال كني تو كاسپر
به نظر پيشكسوت ها من با همين 6.0.0.299 سر كنم يا اين نسخه هاي جديد رو دانلود كنم؟
دوستان الان من 6.0.0.299 اینو رو سیستمم دارم ، می خوام یه فایروال با آنتی اسپم سازگار باهاش رو هم نصب کنم اما نمیدونم کدوم یک از اونها بهترن و با 6.0.0.299 سازگارترند. لطفا کمکم کنید.
قربون شما ........
سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط م.پ.د
كاش دقيق تر ميگفتي كه از اينترنت سكيوريتي آن استفاده ميكني يا آنتي ويروس آن :happy:
ومن حدس ميزنم منظورت از آنتي اسپم آنتي اسپايوير باشد.چون هر دو نسخه كسپرmail scannerرودارند ;)
م.پ.د جان نسخه ی جدید Kaspersky Anti-Hacker برای فایروال هست و Outpost Pro هم هست.در مورد آنتی اسپم هم که محمد جان گفتن که هر دو نسخه Mail Scanner دارن;).
دوستان از لطفتون ممنونم ، من الان آنتی ویروس6.0.0.299 رو دارم و امشب هم kasp1.9.37_anti-hackeren رو دانلود کردم ، در ضمن اینترنت سکیوریتی kis6.0.0.300en رو دارم ولی نصبش نکردم.
به نظر شما اینترنت سکیوریتیشو نصب کنم یا اینکه نیازی بهش نیست چون اگه بخوام نصبش کنم باید آنتی ویروسشو پاک کنم.لطفا راهنمایی کنید .
Outpost Pro رو از تاپیک مربوطه که اتفاقا آخرین ورژنش هم معرفی شده بود امشب دانلود کردم ولی موقع نصب کاسپر نگذاشت نصب بشه چون توش یه تروجان پیدا کرد !!!
حالا من باید چیکار کنم ؟؟؟