من 2 بار cer+key گرفتم از هر دو تاش هم نتیجه گرفتم.خیلی حال دادی ولی هنوز چند تا دیگه از دوستان منتظرند.
تا ببینیم چی میشه؟
Printable View
من 2 بار cer+key گرفتم از هر دو تاش هم نتیجه گرفتم.خیلی حال دادی ولی هنوز چند تا دیگه از دوستان منتظرند.
تا ببینیم چی میشه؟
تا ببینیم چی میشه؟
اینم iemiمن لطفا برای منم بفرستین 358082012017485
اینم مال منه : 357652015377382
مرسی
به احترام حرف شما pdf رو دوباره به دقت خوندم. نياز به publisher id هستش. دقيقا در صفحه 13و14 كه شما ميگي. همچنين صفحات 7و9.نقل قول:
تغييرات بيشتر سايت فقط ممكنه در قسمت open signed online صورت بگيره كه اون هم خود برنامه رو ساين ميكنه و فايل cer نميده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
درسته شما درست ميگيد من بايد معذرت خواهي كنم پس به احتمال زياد اين تاپيك رو بايد ببندم چون فكر نميكنم كسي ديگه به اين فايل برسه چون همونطوري كه نوشته به publisher id احتياج داره و اين هم به 200 دلار احتياج داره اين هم توضيحاتي كه توي صفحه Reguest امده كه توي خط اول درست نوشته كه به publisher id احتياج داره.
-Developer Certificates will be ENABLED for users who have a Publisher ID ONLY
-ONLY if you used a Publisher ID to create a .csr file with the DevCertCreate tool will you be able to use Open Signed Offline to create a Developer Certificate.
-Developer Certificates are currently DISABLED for users without a Publisher ID. Users who DO NOT have a Publisher ID CANNOT request Developer Certificates or use Open Signed Offline.
-If you have recently obtained a Publisher ID and are unable to create a Developer Certificate using Open Signed Offline please request support through the Symbian Signed forum on the Symbian Developer Network
سلام دوست عزيز اگر براي من هم بفرستين ممنون ميشم
من قديما (1سال پيش)عضو همين سايت ب,دم و فايل رو براحتي مي گرفتم منتها هم user name و هم password رو توي اين سايت فراموش كردم
ممنون ميشم اگه براي منم بفرستين كه بدجوري بهش نياز دارم
Email: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SN : 358082013010323
سلام ممنون ميشم واسه گوشي من هم زحمتشو بکشين
356438017654072
راستي ميلم:papiroosss@yahoo.com
باؤم ممنون
سلام دوست عزيز اگر براي من هم بفرستين ممنون ميشم
iemi : 357652015377382
email : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]