دستت درست .
اما سوال من اینه که چطوری باید مرحله هایی رو که رفتیم سیو کنیم؟
Printable View
دستت درست .
اما سوال من اینه که چطوری باید مرحله هایی رو که رفتیم سیو کنیم؟
چک پوینت ها اینجا ذخیره میشه
و همه ی چک پوینت ها در مسیر نصب بازی در ادرس زیر قرار دارنکد:D:\Documents and Settings\01\My Documents\My Games\Gears of War for Windows\WarGame\Checkpoints
البته اون درایو ها رو عوض کن و درایو نصب بازی رو بجاش بزار . برای سیو شدن بازی هم باید profile بسازی در اول بازی وقتی اون پایین نوشت HOME کلید HOME رو فشاربده.کد:F:\gears of war\WarGame\Checkpoints
دستت طلا اما من پروفایل ساختم این جاهایی رم که گفتی سیو میکنه رو میدونستم اما وقتی از بازی می خوام بیام بیرون میگه شما مرحله راسیو نکردید ایا خارج میشوید؟.
چطوری مرحله ای رو که رفتم سیو کنم که دفعه بعد از اول شروع نکنم به بازی چک پوینت هایی رم که سیو کرده بود بک گرفتم اما هیچی نمیشناسه
برو تو همون مسیر دومیه که همه ی چک پوینت ها اونجاست بعد هر چک پوینتی که میخای بازی از اونجا شروع شه اسمشو بزار chapter0
و خود چیپتر 0 رو حذف کن یا انتقال بده یه جای دیگه که قاطی نشن .بعد از این کار بازی از همون چک پوینتی که اسمشو عوض کردی شروع میشه اینم روشی که به ذهنم میرسید. مسیر دقیقشم مسیره زیره البته اگه تو c نصب کردی
کد:c:\Program Files\gears of war\WarGame\Checkpoints
بازی باحالی بود.
من از 10 بهش 9 می دم.
من با اون مراحلی که تو کاخ ویران شده (اول بازی) و معدن زیر زمین بود خیلی حال کردم. :blush:
خدا کنه نسخه های بعدی ش رو برای PC هم بسازن...
.................................................. .................................................. .......................نقل قول:
شرمنده دوست عزیز نسخه 2 این بازی 2 سال پیش منتشر شد فقط برای360 نسخه 3 هم که 2011 میاد فقط برای 360 ساخته میشه .......دیگه این بازی روی pc نمیاد............این بازی بهترین بازی در سبک شوتر سوم سخش هستش که هنوز رقیبی نداره
درسته بازی خیلی قشنگیه ولی به سری بازی های Half-Lfe 2 نمی رسه. :11:نقل قول:
اون خلاقیتی که Half-Life 2 داره هیچ بازی نداره. مثل طراح اصلیش هم ایرانیه!
این بازی خلاقیتی نسبت به بازی های دیگه نداشت. ولی Gameplay و طراحی شخصیت هاش قشنگ بود.
من الان S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky رو 6 ماه بیشتره روی دستگاهم دارم. اصلا همون مرحله ی اول ولش کردم و هیچ رقبتی به بازی کردنش ندارم. ولی Gears of War رو 2 روزه تموم کردم. :27:
EMailی چیزی نداره بگیم برای PC هم بسازن؟؟؟؟ :13:
.................................................. .................................................. ......................نقل قول:
اصلا سبک و دنیای این دو تا بازی با هم متفاوته...........با استالکر هم همین طور ..........این بازی ها رو باید با بازی هایی هم سبک خودشون مقایسه کرد...شوتر اول شخص .....شوتر سوم شخص......یا بازی هایی مثل استالکر که بیشتر تو سبک RPG هستند.........
منم خیلی دوست داشتم برای PC این بازی بیاد ولی خوب اونا مثل اینکه دوست ندارند !!!!!!!!
به هر حال من که پولامو برای خرید یه360 خفن جمع کردم و خرداد ماه می گیریم...
من که فرق شوتر اول شخص و شوتر سوم شخص رو نمی دونم. اگه می دونید به ما هم یاد بدید.نقل قول:
به نظر من اگه می خوای بازی های ایکس باکس رو بازی کنی دنبال یه برنامه بگرد که رابط بین کامیوتر و بازی ایکس باکس باشه. برای پلی استیشن که خیلی زیاد هست.
به جای ایکس باکس می تونی یه کارت گرافیک خفن مثل ATI 5970 یا GTX 480 بگیری و بازی ها رو فول گیم بازی کنی.
پولت رو الکی حروم نکن. :46:
فرقش همینه که شما در شوتر اول شخص از نگاه کاراکتر بازی دنیا رو می بینی و معمولا اسلحه یا دست کاراکتر بازی مشخصه ولی توی شوتر سوم شخص کاراکتر بازی هم مشخصه و شما میتونی کسی رو که تحت کنترل داری رو ببینی
البته این برنامه ها و یا شبیه سازها که ارائه شده هیچ تضمینی برای جواب دادنشون نیست و 100% نیستننقل قول:
به نظر من اگه می خوای بازی های ایکس باکس رو بازی کنی دنبال یه برنامه بگرد که رابط بین کامیوتر و بازی ایکس باکس باشه. برای پلی استیشن که خیلی زیاد هست.
بعضی مواقع جواب میدن و بعضی مواقع هم جواب نمیدن...مشکلات هم زیاد دارن ...کلا ارزشش رو نداره