سلام
به جز خودت واحسان عابدی چند تا دومی دیگه ازتبریز واسه نجوم می خونن؟
Printable View
سلام
به جز خودت واحسان عابدی چند تا دومی دیگه ازتبریز واسه نجوم می خونن؟
خوندن این سه تا کتاب برای المپیاد سوم کفایت میکنه ؟ نجوم کروی، نجوم دینامیکی، نجوم به زبان ساده ؟! ^؟^
نه... فيزيك هاليدي هم براي شروع لازمه.نقل قول:
خوندن این سه تا کتاب برای المپیاد سوم کفایت میکنه ؟ نجوم کروی، نجوم دینامیکی، نجوم به زبان ساده ؟! ^؟^
همین ما دو تا هستیم...
شما چی؟
سلام
من الان سال دوم هستم و از آن جایی به المپیاد علاقه مند شدم که پارسال شانسی زدم و چون زیر 15 محسوب می شدم مرحله اول قبول شدم:21:ولی می خوام امسال بخونم تا یه مدالی بگیرم و راستی راستی قبول بشم.
به نظر شما برای مطالعه از چه کتابی شروع کنم؟ نجوم و اخترفیزیک مقدماتی خوبه؟
یه سوال هم داشتم:
برای فول شدن در حل کردن سوالایی مثل سوال زیر باید چه کتابهایی را خوند؟
اگه میشه اگه کسی بلده جوابشو بده. ممنون میشم.
"در شب کریسمس سیاره ی زهره در حداکثر کشیدگی شرقی قرار دارد. اگر در همین زمان سفینه ای را از زهره به مقصد مریخ بفرستیم بگونه ای که مدار آن بر مدارهای دو سیاره مماس باشد در شب کریسمس مریخ نزدیک کدام ستاره پرنور آسمان بوده است؟ "
تا اون جایی که من از دیگران شنیدم، ریاضی المپیاد نجوم در حد ریاضی تا سال آخر دبیرستان هست، و یه کمی بیش تر، البته تا اونجایی که من میدونم مهم تر از ریاضی و حل مساله داشتن اطلاعات نجومی هست، یعنی حل مسئله کافی نیس، چون تعداد زیادی از سوالا هم تشریحی هست
سلام برای آزمون المپیاد نجوم چه کتاب هایی میاد ؟و سال چندم میشه شرکت کرد ؟
سلام امیدوارم حالتون خوب باشهنقل قول:
تو همین topic سرچ کنین بچه ها بیشتر(تقریبا همه ) کتابایی که لازمه رو گفتن
امسال که دیگه میدونین , فقط سال سوما شرکت کردن سال قبل گفتن تا۱۹ سال ...
.هرسال یه تصمیمی میگیرن دیگه در هرصورت برا شما چه فرقی میکنه اگه واقعا میخواین شرکت کنین فقط بخونین :دی
موفق باشید :11:
هیچی... شکلشو درست رسم کن. حله!نقل قول:
"در شب کریسمس سیاره ی زهره در حداکثر کشیدگی شرقی قرار دارد. اگر در همین زمان سفینه ای را از زهره به مقصد مریخ بفرستیم بگونه ای که مدار آن بر مدارهای دو سیاره مماس باشد در شب کریسمس مریخ نزدیک کدام ستاره پرنور آسمان بوده است؟ "
فکر کنم منظور سوال قلب العقرب باشه.