اريكسون: درهاي سيتي به روي رايت فيليپس باز است
سرويس فوتبال جهان ايپنا، اسون گوران اريكسون، سرمربي منچسترسيتي خوشحال ميشود اگر شان رايت فيليپس، بازيكن كناري چلسي به استاديوم ايسلندز باز گردد.
اريكسون در زماني كه سكان هدايت تيم ملي انگليس را در دست داشت نام رايت فيليپس را كه مدتي بود در بازيهاي چلسي شركت نداشت، از تركيب اصلي تيمش در مسابقات جام جهاني 2006 آلمان خط زد تا اين جريان اعتراض شديد پدر اين بازيكن كه مدير برنامههاي وي نيز هست را به همراه داشته باشد.
با اين حال سرمربي سوئدي سيتي در مصاحبهاي با خبرنگاران درباره رايت فيليپس كه توجه چند باشگاه را به خود جلب كرده، گفت: "اگر شان رايت فيليپس خواهان بازگشت به منچسترسيتي باشد من همين فردا درهاي اين باشگاه را به روي وي باز خواهم كرد."
لمپارد: دروگبا بايد در مورد آيندهاش در چلسي تصميم بگيرد
سرويس فوتبال جهان ايپنا، فرانك لمپارد اعتراف كرد، او و همتيميهايش در چلسي هنوز نميدانند ديديه دروگبا قصد دارد در اين باشگاه بماند يا آنجا را ترك خواهد كرد.لمپارد، هافبك انگليسي استمفورد بريج در مصاحبهاي با خبرنگاران درباره همتيمي ساحل عاجياش كه به دنبال جدايي خوزه مورينيو از چلسي آهنگ رفتن از اين باشگاه را زده است، گفت: "ديديه بهترين مهاجمي است كه تاكنون در كنار وي بازي كردهام. درست است كه وين روني نيز مهاجمي طراز اول است كه گلهاي بسياري را ميزند و شرايط به ثمر رسيدن گلهاي زيادي را فراهم ميكند اما به نظر مي رسد مهاجمي بهتر از دروگبا پيدا نميشود. او بازيكني پرقدرت و سريع است كه هم با سر و هم با پاهايش گل ميزند. او همچنين يكي از اعضاي خوب رختكن چلسي است كه همواره در تلاش است تا تيم بهتر نتيجه بگيرد. با آنكه دروگبا مدتي است تصميم گرفته آبيها را ترك كند اما در بازيهاي اخير چلسي فوقالعاده ظاهر شده است و نشان داده ذرهاي از تعهداتش نسبت به اين تيم كم نشده است. اميدوارم ديديه ما را ترك نكند اما واقعا نميدانم چه تصميمي در مورد آيندهاش در استمفورد بريج گرفته است."
تري: 4 هفته ديگر بايد استراحت كنم
سرويس فوتبال جهان ايپنا؛ جان تري، كاپيتان چلسي 4 هفته ديگر از همراهي تيمش محروم خواهد بود.
تري، كاپيتان تيم ملي انگليس كه در يكي از بازيهاي تيم ملي كشورش دچار آسيبديدگي زانو شد هفته گذشته تحت عمل جراحي قرار گرفت.
مدافع 26 ساله استمفوردبريج كه تمام تلاش خود را به كار گرفته است تا هرچه زودتر به ميادين باز گردد در مورد وضعيت جسمانياش گفت: "آسيبديدگيام هنوز بهبود پيدا نكرده است. بنابراين بايد 4 هفته ديگر استراحت كنم. اما در تلاشم تا هرچه زودتر به جمع ديگر هم تيميهايم باز گردم."
اریکسون : چلسی همه جا قدرتمند است
اسون گران اریکسون سرمربی تیم فوتبال منچستر سیتی قبل از دیدار تیمش در مقابل شیرهای لندن ، چلسی را تیمی قوی نام برد
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، اریکسون بیان کرده است که : با نبود اشلی کول و جان تری چلسی همچنان چهره خود را از دست نداده است
اریکسون مربی سوئدی و سابق تیم ملی انگلستان ادامه داد: ما تنها دروگبا را نمی توانیم کنترل کنیم با اینکه او دارای تکنیک بالا و سرعت بسیار است ، و با دفاع نفر به نفر هم نمی توانیم همه چیز را عوض کنیم
او همچنین بیان نمود که چلسی چه در خانه و چه خارج از خانه قدرتمند است
اریکسون در حالی با تیمش به استمفوردبریج آمده است که آخرین برد سیتی در مقابل چلسی در این ورزشگاه بر می گردد به 13 سال پیش
گرانت : شوا خیلی خیلی خوب است
آورام گرانت سرمربی تیم فوتبال چلسی پبرامون بازیکنانش صحبت کرده است و خبر های خوبی از مصدومان تیم را اعلام کرد
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، گرانت پیرامون کاپیتان تیم ملی آلمان که یک عمل جراحی سنگین روی قوزک پایش انجام داده و به تازگی خبرهایی از رفتنش به گوش می رسد ، گفت: میشاییل بازگشته و از یک ماه گذشته بسیار یهتر شده است و در یک یا دو ماه دیگر می تواند بهتر از قبل در خدمت تیم باشد . او برایمان اهمیت بسیاری دارد چون بازیکنی مانند بالاک وجود ندارد ، او در بیشتر بازیها برنده است که من هم منتظرهم تا به ترکیب بازگردد
همچنین گرانت در خصوص شوچنکو گفت: شوچنکو بازیکن خیلی خیلی خوبی است و او همیشه بازیکن خیلی خیلی خوب می ماندکه در گذشته چند دیدار به بازی گرفته نشده بود . او روش تمرین کردنش فوق العاده است ، برای بازی کردن رقابت سختی در تمرینات هست و ما نیز می خواهیم همه بهترین باشند. من از تجربه ام می دان که بهتری بازیکنان همیشه خوب بازی نمی کنند و مدتی افت می کنند ، اما به این معنی نیست که دیگر دوره آنها تمام شده . شوچنکو مانند گذشته اش فوق العاده بازی نمی کند و فکر می کنم این عملکرد شوا با دوره اش مطابقت داشته باشد . من فکر می کنم شوچنکو می تواند به شرایط گذشته باز گردد چون او هم بازیکن خوبی است و هم اخلاقش خوب است
گرانت در خصوص وضعیت اشلی کول و جان تری نیز گفت : من فکر می کنم آنها زود تر از تاریخ اعلام شده به تیم اضافه خواهند شد ، فکر می کنم در صورتی که همینطور به مارشان ادامه دهند، جان و اشلی دو هفته دیگر به تیم باز خواهند کرد