-
رونالدینیو : بازی در میلان لذت پخش است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رونالدينيو پس از بازی ناپولی گفت:از بابت پيروزي امشب و بازگشت ميلان به صدر جدول بسيار خوشحالم. ما فرصتهاي گلزني بسياري خلق كرديم و به پيروزي دست يافتيم...
رونالدينيو خاطرنشان كرد:بايد به روند فعليام ادامه دهم و ضمن خلق موقعيتهاي گلزني بسيار سعي كنم گلهاي بيشتري به ثمر برسانم، بازي در سنسيرو با استقبال گرم هواداران لذتبخش است و بايد از همه به خاطر حمايت هميشگي آنها تشكر كنم. مهاجم برزيلي ميلان وعده گلهاي بيشتري براي تيم ايتاليايي را داد.
-
رائول: پائولو مالدینی استاد من است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رائول گونسالس امروز وارد چهاردهمين سال عضويت خود در رئال مادريد شد و به همين مناسبت در جشن بزرگ رسانه ها شركت كرد...
وي در اين مراسم گفت: بازيكنان معدودي هستند كه تيم اول و آخرشان يكي باشد و هرگز رنگ عوض نكنند. در فوتبال امروز پول جاي تعصب را گرفته است؛ اما تا زماني كه بازيكناني نظير توتي، مالديني و دل پيه رو هستند بايد به فوتبال اميدوار بود. رائول افزود: مالديني استاد من است. خيلي جوان بودم كه بازي هاي او را تماشا مي كردم و از اين كه هواداران او را ستايش مي كردند به او احساس حسادت داشتم.رائول در آخر گفت دوست داشتم در میلان بازی کنم.
-
سلام.. منم با کلی تأخیر برد میلان رو به همه ی میلانی های عزیز تبریک میگم..
صدر نشینی هم مبارک..
ناپولی خیلی سخت کوش بازی میکرد.. کاکا که پنالتی رو از دست داد، گفتم 2 امتیاز رو از دست دادیم، ولی خوشبختانه با ضربه ی رونالدینهو و اشتباه دفاع، 3 امتیاز از آن میلان شد..
بازم تبریک میگم..
به امید قهرمانی در این فصل..
-
پنجشنبه ساعت 22:15 به وقت تهران
-
توی تله تکست زده بود ساعت 11 بازیه؟؟!!!!
عجیبه!!!!
-
شوچنكو مقابل براگا بازى مى كند
كارلو آنچلوتى مربى ميلان تصميم دارد در بازى امشب مقابل اسپورتينگ براگا در رقابت هاى جام يوفا از وجود آندرى شوچنكو در تركيب خط حمله خود استفاده كند. مهاجم اوكراينى در يكى، دو بازى اخير جايى در تركيب اصلى روسونرى نداشنه و آنچلوتى قصد دارد دربازى امشب به نيمكت نشينى وى پايان دهد. خبرهاى خوب ديگر از اردوى ميلان بازگشت متيو فلامينى و كاخا كالادزه به تمرينات گروهى است اما آلساندرو نستا و فيليپ سندروس هنوز از بند مصدوميت رهايى پيدا نكرده اند و جالب اينكه سندروس از زمان حضورش در ميلان در تابستان ۲۰۰۸ هنوز يك دقيقه به صورت رسمى براى اين تيم بازى نكرده است و تا الان او بدترين خريد آنچلوتى در اين فصل بوده است.
-
ايتاليايى ها به دنبال بوسكتس
براساس گزارش روزنامه كاتالان اسپورت ۲ تيم ايتاليايى ميلان و يوونتوس سخت به دنبال جذب سرجيو بوسكتس هافبك ۲۰ ساله تيم بارسلونا هستند روزنامه پرطرفدار كاتالان ها در اين رابطه مى نويسد: قرارداد سرجيودر تابستان آينده به پايان مى رسد و تا به اين لحظه هيچ مذاكره اى براى تمديد آن صورت نگرفته است. به نظر مى رسد كادرفنى بارسا تمايلى به حفظ اين جوان ۲۰ ساله اسپانيايى نداشته باشند. در همين حال سران ميلان و يوونتوس سعى دارند تا هر طور شده رضايت اين بازيكن را براى پيوستن به تيم خود به دست آورند. روزنامه اسپانيايى متذكر شده علاوه بر اين ۲ تيم سران ليورپول هم نام سرجيورا در فهرست خريد زمستانى خود قرار داده اند.
-
اينزاگي قرارداد خود را با ميلان يك سال ديگر تمديد كرد
فيليپو اينزاگي قرارداد خود را با آث ميلان به مدت يكسال و تا ژوئن ۲۰۱۰ تمديد كرد.
به گزارش خبرگزاريها از ميلان ، اينزاگي ۳۵ساله روز چهارشنبه اظهار داشت : من هميشه گفته ام كه تا زماني كه احساس كنم خوب هستم -- و هم اينك احساس ميكنم بسيار خوب هستم -- به بازي ادامه خواهم داد .
وي افزود : بين من و اين باشگاه ، بين من و اين رنگها ارتباطي فراتر از هرچيز ديگر وجود دارد .
اينزاگي از زمان انتقال به ميلان از يوونتوس در سال ۱۰۳ ، ۲۰۰۱گل در ۲۲۲بازي به ثمر رسانده است . از جمله اين گلها ، هردو گل ميلان در فينال ليگ قهرمانان اروپا در آتن در سال ۲۰۰۷بود كه به پيروزي دو بر يك تيمش بر ليورپول انجاميد . اينزاگي اين بازي را يكي از به ياد ماندتي ترين بازيهايش خوانده است .
وي گفت : بيترديد من هرگز آتن را فراموش نخواهم كرد .
در اين فصل ، اينزاگي تا كنون سه گل براي ميلان به ثمر رسانده كه دو گل آن در سري آ و يك گل ديگر در جام يوفا بود.
منبع : ایرنا
-
بازی ساعت ۱۱:۱۵ شروع میشه. کسی میدونه کجا پخش میکنه؟
-
بازی تا پایان نیمه اول :
۰-۰