اگه اشتباه نکرده باشم برنامه ی DR.YAR BLUETOOTH هست که یه عربه نوشته! رایگان هم هست.نقل قول:
اینم آدرسش
ولی اگه سوال دارید تو تاپیک خودش بپرسید.کد:http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-dr-yar-bluetooth-v1-6-1.html
Printable View
اگه اشتباه نکرده باشم برنامه ی DR.YAR BLUETOOTH هست که یه عربه نوشته! رایگان هم هست.نقل قول:
اینم آدرسش
ولی اگه سوال دارید تو تاپیک خودش بپرسید.کد:http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-dr-yar-bluetooth-v1-6-1.html
مي خوستم بدونم گوشي Htc 3350 ، آيفون داره ؟ Gps چطور ؟
نظرتون در مورد این گوشی چیه؟
آیفون یعنی چی؟!نقل قول:
gps نداره
این گوشی از لحاظ امکانات چیز زیادی نداره ولی نمیدونم چرا قیمتش گرونه؟!، رم ۶۴ ،cpu 200 ، ویندوز موبایل ۵ .فقط رادیو fm و wifi داره که اونم همه ی موبایل ها تو این رنج قیمت دارن!
Htc 3300 دقیقا همه ی مشخصات ۳۳۵۰ رو داره + gps .با قیمت تو همون حدود، البته توخارج که ارزونترم بود!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (قیمت ها رو تو ایران ندارم)
O2 xda atom دقیقا همه ی مشخصات ۳۳۵۰ رو داره تازه cpu 416 و infrared هم داره ولی قیمتش ارزون تره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا htc touch که wm 6 داره و رمش ۱۲۸ ولی رادیو نداره(بقیه امکاناتش کاملا یکسانه) بازم قیمتش ارزونتره!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه کوچیکتر و سبکتر هم هست!
در کل همه چی بستگی به قیمتی که گیر میاری داره اگه تونستی ارزونتر از این سه تا گیر بیاری (عمرا:27:) اون موقع شاید بیارزه
واقعا چرا قیمتش اینقدر الکی گرونه؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها ممنون میشم که منو توی این چند مورد راهنمایی کنید :
درباره گوشی Htc Pharos P3470 میخواستم بدونم که خوبه یا نه؟بهم پیشنهاد میدید بگیرم یا نه؟در مقایسه با این گوشی ، گوشی Htc Touch رو چی؟کدوم بهتره و کدوم رو بهم پیشنهاد میدید؟
در باره Htc Diamond و مقایسه اون با Iphone میخواستم بدونم می دونم این سوالا تکراری شده ولی دوست دارم که منو راهنمایی کنید که کدوم بهتره؟برای این 2 گوشی نرم افزار به راحتی پیدا میشه؟راستی این 2 گوشی و کلا گوشی های پاکت پیسی قابلیت آپدیت دارن؟فریمور جدید براشون میاد یا نه؟ممنون میشم که منو راهنمایی کنید که P3470 یا Touch رو بگیرم یا اینکه پول رو جمع کنم واسه Iphone یا Diamond؟
سلام دوستان من می خوام گوشی ppc بخرم ولی تا 550 بیشتر پول ندارم گوشی های توی این رنج هم معمولا با پردازنده 200 هستند به نظر شما کم نمیارند من می خوام با هاش بازی کنم و احتمالا برنامه هم زیاد نصب می کنم شاید فیلم هم بریزم روش ( divx ) الان e 65 نوکیا دارم پردازنده اونم 200 بعضی مواقع خیلی سرعت میاد پایین و چند بارم کم اورده تو پخش فیلم هم پرش داره شما ها که با ppc کار کردید این مشکلات را داشتید؟
سوال بعدیم هم در مورد ویندوز موبایله کدوم بهتره 5 یا 6 ؟
میشه بگید قیمت 3300 چنده؟نقل قول:
سوال خوبیهنقل قول:
لطفا دوستان پاسخ بدن ما هم مطلع بشیم
ممنون
با سلامنقل قول:
p3470 و Touch تقریبا تو یه سطح هستن با این تفاوت که اولی GPS داره و دومی WiFi (که فکر میکنم اولی بیشتر به درد میخوره)
مسلما Htc Diamond از همه اینها سرتره و امکانات غیر قابل مقایسه ای داره
در مورد تفاوت Iphone با گوشی های ویندوز خور، از نظر تنوع برنامه گوشی های ویندوز خور بسیار سرتر هستن و شما میتونید نرم افزارهای بسیاری برای اونها پیدا کنید که اکثرا قفل شکسته هستند
Iphone به درد کسی میخوره که میخواد فقط از امکانات مولتی مدیای گوشی استفاده کنه و دنبال تنوع برنامه هم نیست
کسی نیست جواب بده؟ راستی گوشی هایی که با خط ایران جواب میدن چه جوری میشه فهمید می خوام اگر بشه بگم از اونور برام بیارن ولی می ترسم رو خط ایران جواب نده!نقل قول:
مسلما WM6 از WM 5 بهتره چون نرم افزار های بیشتری(جدید تر) رو ساپورت میکنه .نقل قول:
اگه فرکانس GSM با فرکانس های ایران بخوره (99 درصد همینجوریه) تو ایران کار میکنه.فقط IPHONE و چنتا گوشی خاص دیگه هستن که با شرکت های خاصی قرارداد دارن برای همین تو ایران کار نمیکنن(نوکیا و سونی اریکسون و الجی و ... اینطوری نیستن)
من که گفتم تو ایران قیمت ندارم ولی اگه بقیه دوستان خبر دارن بگن.نقل قول:
میشه بگید قیمت 3300 چنده؟