دلیلش در گیری ها کشمکش هایی بود که این شرکتها با شرکت معظم و معزز مخابرات:2: داشتند. توی همین تاپیک اگر پست های دو سه ماه پیش رو بخونی کامل هرکس هرچی می دونسته نوشته.نقل قول:
Printable View
دلیلش در گیری ها کشمکش هایی بود که این شرکتها با شرکت معظم و معزز مخابرات:2: داشتند. توی همین تاپیک اگر پست های دو سه ماه پیش رو بخونی کامل هرکس هرچی می دونسته نوشته.نقل قول:
با توجه به قیمتهایی که زدن و محدودیت حجمی صبانت بهتره چون 64 رو 512 میده تازه ارزون تر هم هستنقل قول:
فرس خودش از جاي ديگه اي مي گيره
فروشنده است
دوست عزيز نتيجه اي گرفتينقل قول:
يكي از دوستان ميگفت من ديگه نميتونم كانكت بشم
دقت كن كه توي Local Area Connection غير فعال كني ولي تو كانكشني كه خودت ميسازي فعال باشهTCP/IP
واسه من كه مثل ساعت كار ميكنه ارورم ديگه نميده
البته میدونم قبلا از آرانیک که نماینده شاتل هست بحث شده ولی تو سایت آرانیک که قیمتها و سرویسهای adsl + و زده به نظر خیلی مناسب میاد کسی از دوستان از این شرکت adsl داره بیاد از کیفیتش واسه ما هم بگه ؟؟؟نقل قول:
کد:http://www.aranic.net/pws/showdetail.aspx?id=20
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHI Tech In Allllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
از اون موقع تا حالا هنوز نيومده .:20:نقل قول:
ايول فكر كنم ديگه درست شده (آرهLocal Area Connection رو غير فعال كردم :10:)
ولي جالبه من زنگ زدم ؛ مشكلمو كه گفتم نميدونست اصلا اين ارور چي هست ! بعدش بهم آي پي داد. تازه ميگفت مشكل از تهرانه :31:
اين روزها چقدر صبانت قطعي داره
براي شما هم همين طوره ؟
دائم ارور 691 مي ده
آره بابا .... من که دیروز نتونستم کانکت شم و همش ارور 691 و فکر کنم 730 میزد .......نقل قول:
سرعت شبانه امروز هم که واقعا افتضاح بود ..... سرعت شما چطور بود ؟
شبانه رو من امتحان نکردم
ولی روزانه افتضاح شده اصلا وصل نمیشه :13:
هر دفعه یه ارور میده :27::27:
حالا جالبیش اینه که وقتی کانکت هستم دیس نمیشه ولی اگر دیس کردم دیگه نمی تونم کانکت شم :27::27: