اونا خودشون مرحه جدیدن که باید انجامشون بدینقل قول:
Printable View
اونا خودشون مرحه جدیدن که باید انجامشون بدینقل قول:
آخرین سیوی رو لود کنین که قبل از شروع ماموریت Gates of Hell باشه... Gates of Hell رو بزارین برای اتمام کار.نقل قول:
اجبازی در انجام ندادن بعضی از ماموریت ها نیست. مثل همین ماموریت Welcome to the Jungle که ماموریتی اجباری نیست... در کل بگم که ماموریت هایی که از طرف Ariel Hanson و Gabriel Tosh و Matt Horner و Zeratul داده میشه هیچ کدوم الزامی نیست. بلکه انجام ماموریتهای Tychus Findlay و Valerian Mengsk اصلی حساب میشه.نقل قول:
... پس در سریعترین حالت ممکنه بازی رو میشه با انجام 11 ماموریت, تمومش کرد.
علی آقا من اون آپدیت هاتو دان کردم خیلی باحال بود.فایل های تورنت مانندی که موقع نصب version1.03رو میخواد نداری اگه بزاری ممنون میشمنقل قول:
بازی چند DVD یا CD هست ؟؟؟
نسخه ای که م نخریدم 3 تا dvd هستش
واسه من 2 تا dvd بود هیچ مشکلیم نداشت تا آخرشم رفتم بازم به مشکلی نخوردمنقل قول:
بازی چند DVD یا CD هست ؟؟؟
آقا کسی این مرحله مخفی بازی رو بازی کرده ؟
من آزادش کردم فقط نمیدونم چطور باید بازی کنم؟:13: آخه وقتی آزادش کرم میرم تو Archive مرحله جدیدی نیست :19:
داشتن که دارمنقل قول:
علی آقا من اون آپدیت هاتو دان کردم خیلی باحال بود.فایل های تورنت مانندی که موقع نصب version1.03رو میخواد نداری اگه بزاری ممنون میشم
شاید 5 شنبه آپلودشون کنم
بله.نقل قول:
اسم اون ماموریت که میگین آزاد کردین چیه؟... تو ماموریت Media Blitz, ماموریت مخفی Piercing the Shroud رو می تونین باز کنین... بعد از اتمام Media Blitz, هم ماموریت مخفی تو نقشه ظاهر میشه.
دقیقا من هم تو همین مرحله آزادش کردم ولی ماموریت جدیدی نداد بهمنقل قول:
البته اینم بگم که من بعد تموم کردن کامل بازی همین توری که مراحلو تک تک بازی میکردم این ماموریتو آزاد کردم . احتمال داره که حتما بایستی تو جریان اصلی بازی باشه تا نشون بده؟