راستي من دنبال يه استاد خوب مي گردم
Printable View
راستي من دنبال يه استاد خوب مي گردم
مرسدس جان روی قیافه ضایع من هم کار کن
یک اسکن HD بگیر!(لطفا)
عکس بچگی 37 کیلوبایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس حالام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حجم 120 کیلوبایت
یک چیز جالب که حلا متوجه ش شدم
عکس بچگیم چشمام آبی هستند
ولی حالا چشمام سبز هستند! در صورتی که من مطمئن هستم که هردوتا عکس خودمم!
دومی را که الان گرفتم و اولی را قشنگ یادمه که ازم میخواستن عکس بگیرن
و همه ی اطرافیانم تایید میکنند که اون منم!
یعنی چم شده؟! نکنه من خودم نباشم! آخه توی آینه هم که نگاه میکنم چشمام سبزن
ولی کاملا یادم میاد که همه میگفتن چشمام آبیه!!!!!
دارم دیونه میشم!
بگذریم
به غیر از اسکن که مرسدس خان زحمتش را میکشن
یک موضوع دیگه هم بودم
من وقتی به خوابهای اخیرم نگاه میندازم متوجه یک موضوعی میشم
من در خوابهام همه چیزو طبیعی میبنم خیلی طبیعی میبنم
وقتی شاید هر ده تا خوابهام را کنار هم میزارم میبینم یک رابطه دارن
یعنی انگار ادا مه ی همن!
راحت بگم چه حسی دارم
وقتی میخوابم احساس میکنم که Alt+Tab را فشار دادم و میپرم به یک دنیای دیگه که به طور موازی در حال حرکت با دنیای ماست
یعنی من کنترل ده ها آدم را دارم که با هر مرحله خواب یکی از اونها را هدایت میکنم
نمیدونم چجوری منظورم را بگم
فقط امیدوارم یکی از استادان متوجه منظورم شده باشن!
قربانتان
ع.ش
عليرضا جان سلام: اين موضوع دومي كه گفتي نشون ميده كه خيلي پيشرفت كردي
من يادم مياد كه حدود پنج ماه پيش به اين حالت رسيدم راستش من مدت يه ساله كه تمرين ميكنم و الان متوسط هفته اي دو بار پرواز را در خواب البته تجربه ميكنم (البته هوشيار هستم ) و اونقدر كيف داره كه اگه بدوني شب وروز تمرين ميكني البته اولين باري كه تجربه كردم موقعي بود كه ازتمرين خسته شده بودم واشتياق اوليم كم شده بود فكر كنم يكي از موانع اشتياق بيش از حد باشه من تقريبا تمامي اين حالاتي كه گفتي رو پنج ماه قبل تجربه كردم
البته من استاد نيستم وخودمم تازه دنبال استادم چون تازه متوجه شدم اول راهم ودوست دارم پيشرفت معنوي هم بكنم ولي براي اينكه ديدم حالات تو مثل حالتهاي مدتي قبل خدمه خواستم اميدوار بشي
راستي مراقب وزنتم باش با اين وزن نميتوني پرواز كني 37 كيلو كجا 120كيلو كجا
mehd20_esfجان یه توصیه براتون داشتم. سعی نکنید دنبال استاد بگردید. من دو سال دیونه وار این کارو کردم.تو خونه مدرسه کلاس های غیر درسی حتی تو چت روم. اما به این نتیجه رسیدم که تو این دنیا همه پی استادن خیلی کمن اونائی که پی شاگرد هستند .که از این ادمای کم هیچیش سهم من نبود. اونائی که استاد دارن اگه خوب نگاهشون کنیم می بینیم استاده اومده سراغش نه اینکه طرف بره استاد پیدا کنه. من مثل شما دنبال استاد خیلی خوب نبودم فقط دنبال یکی بودم که درکم کنه و چند پله از من بالاتر باشه تا دست منم بگیره و این چندتا پله رو که رد کردم حتی می تونستیم با هم ادامه بدیم اما............................
بگذریم . اما شما که پی استاد می گردین تا حالا به ادمائی که چند پله پائئن تر از شما هستند به چشم یه شاگرد نیگا کردین تا اونائی که از شما بالاترن به چشم یه شاگرد بهتون نگاه کنن؟
ببخشید خیلی سرتونو درد اوردم. شاید از دستم ناراحت شده باشین اما منضور بدی نداشتم شاید فقط خواستم با یکی که دنبال چیزیه که منم دنبالشم درددل کرده باشم.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mehd20_esf
بابت امیدواریت ممنونم
من فقط یک موضوعی را نفهمیدم
من که 120 کیلو یا 37 کیلو نیستم که
اینا حجم عکسهایی بود که گذاشته بودم!
برای اینکه مرسدس بدونه چقدره لود کردن عکس طول میکشه!
جان ببين عزيزم ا گه منضورت اينه كه من خودم استاد خودم بقيه باشم كه فكر نميكنم اين راه حل خوبي باشه شما هم وقتي به اين مرحله رسيدي ميبيني ادامه راه تنهايي خيلي سخته والبته خطرناك هر قدر هم جلو بري اين مساله برات واضحتر ميشه م گه اينكه از يه نيروي بالاتر مثل ائمه يا خود خدا كمك ب گيري كه البته بايد يقين كامل هم داشته باشي كه خيلي سخته حالا ا گه مي گي من بقيه رو به عنوان شا گرد ببينم من در اون حد نيستم ولي ميتونم تجربياتمو در اختيارتون بزارم فقط هميشه سعي كنيد تمرين هايي كه انجام ميديد فقط به خاطر رسيدن به خدا باشه تا اونم كمكتون كنه
من از روز اولي كه اين كارو شروع كردم با خدا عهد كردم كه خلاف شرع نكنم مثلا خونه مردم سرك نكشم ودر عوض خواستم حدا هم كمكم كنه كه تا حالا خيلي كمكم كرده
اميدوارم بتونم اين نيروهايي كه خدا به من داده در جهت درست فعال كنم
نقل قول
عکس بچگیم چشمام آبی هستند
ولی حالا چشمام سبز هستند! در صورتی که من مطمئن هستم که هردوتا عکس خودمم!
دومی را که الان گرفتم و اولی را قشنگ یادمه که ازم میخواستن عکس بگیرن
و همه ی اطرافیانم تایید میکنند که اون منم!
یعنی چم شده؟! نکنه من خودم نباشم! آخه توی آینه هم که نگاه میکنم چشمام سبزن
ولی کاملا یادم میاد که همه میگفتن چشمام آبیه!!!!!
دارم دیونه میشم!
سلام
علیرضا جان رنگ چشم فکر نکنم که به متافیزیک ربطی داشته باشه
و بیشتر به ژنتیک مربوط می شه.
زیاد هم مهم نیست نگران نباشید چون مادر من هم قبلا چشماش سبز بود
ولی الان چشماش آبیه.
با سلام به دوستان عزیز
اگه اجازه بدبن از آخر شروع کنیم
علی رضا جان مشکل خاصی نیست هاله خوش رنگ و سالمی دارین از لحاظ چاکرایی هم چاکرا ها در اندازه طبیعی هستند به غیر از چاکرا ناف و آجنا درداین دو ناحیه انباشتهگی انرژی مشاهده میشه احتمالا تمرین تمرکزی داشتید که به آجنا آسیب رسونده بهته ترمیم بشه در محیط اتاقتون هم بهتره هر 2روز عود روشن کنید یه مقدار انرژی سنگین وجود داره.
راستی کسی نپرسید دوش آب نمک چیه و برای چی استفاده میشه
*********===