ممنون مسعود جان :10: :11:نقل قول:
Printable View
ممنون مسعود جان :10: :11:نقل قول:
من واسه خوب جلوه دادن این بازی حاضرم تلاش کنم
پس به سوی GTA I.R. Tehran
آقا یکی تاکسی طراحی کنه دو نوع میخوایم یکی قدیمی و یکی جدید
فکر کنم پیکان و سمند خوب باشه برای این کار
به نظر من اگه شهر فقط از تمام خیابونهای اصلی و معروف تهران درست بشه هم کار شما آسون تره هم یه تهرانه کامل دارید هم میتونید بیشتر به جزئیات همین خیابونهای اصلی برسید و گرافیک بالایی هم داشنه باشه:20:.نقل قول:
در ضمن آقا یحیی هنوز این آموزش zmodeler تموم نشده؟حتی اگه فقط همون صفحه هایی که تا حالا ترجمه شده رو هم بزاری کمک بزرگی کردی.
خيلي ممنون.نقل قول:
به نظر من كه همون GTA Tehran خوبه.مجوز هم مي دن.مگه ما تهران رو نمي سازيم؟؟؟:5: پس بهتره اسمش همون جي تي اي تهران باشه.:10:نقل قول:
دوستان بالاخره مشاخص نشد اسم بازی رو چی می خوایم بزاریم در ضمن آقایونی که روی شخصیتهای بازی کار می کنن میشه بگن کی کارشون تموم می شه آخه حوصلم سر رفت از بس منتظر موندم
شايد من تونستم بسازم.البته اگه وقت كنم(به دليل امتحانات و ...)نقل قول:
آقا یکی تاکسی طراحی کنه دو نوع میخوایم یکی قدیمی و یکی جدید
فکر کنم پیکان و سمند خوب باشه برای این کار
به نظر من كه عاليه آقا رضا:10: :8:نقل قول:
این دیگه تمام شد ... اگه مشکلی داره بگید تا درستش کنم ... ( این عکس به خاطر وسعت و نور پردازی و .. 35 طول کشید تا فقط یکی از عکس ها Render بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
در ضمن اگه مي شه اين دو فايل dff و txd ميدان آزادي رو آپلود كنيد و به اعضاي گروه لينك دانلود رو به صورت پيام شخصي بفرستيد:10:
كاملا مخالفم.اصلا خوب نيست.همون GTA Tehranنقل قول:
درود .. من الان کمی فکر کردم دو .. سه تا اسم به ذهنم رسید مثل
Persian GTA
Pars GTA
منم مخالفم .. یعنی با اسمهایی که دادم مخالفم .. نه با شما :31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:نقل قول:
كاملا مخالفم.اصلا خوب نيست.همون GTA Tehran
ممنونمنقل قول:
اگر یک شهر کوچیک ولی با گراقیک بالا داشته باشیم خیلی بهتره .. همون طور که maxoud عزیز گفت :20:
آقای T O O M A J نام کاربری شما قبلا چی بوده ؟
نمیدونم کسی ورزشگاه آزادی را ساخته یا نه ؟ ... اگر کسی ساخته به من اظلاع بده که نسازم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدرود .. رضا ایران :20:
آقا رضا کارت عالیه عالیه:18: :46:
دوستان باید بگم تا بعد امتحانات خداحافظ:37: :45: :37:
پس این امتحانا کی تموم میشه؟:19:
ولی چیکار کنم نمی تونم بیام(باید درس بخونم):41:
دوستان اگه خوبی بدی دیدین باید حلال کنید:11:
ممنونم :46:نقل قول:
امید وارم که نمره هات خوب بشه :20:نقل قول:
دوستان باید بگم تا بعد امتحانات خداحافظ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس این امتحانا کی تموم میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی چیکار کنم نمی تونم بیام(باید درس بخونم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه خوبی بدی دیدین باید حلال کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدرود ..
رضا ایران :40:
من بلد نیستم که فیل MAX را بکنم DFF & TXDنقل قول:
در ضمن اگه مي شه اين دو فايل dff و txd ميدان آزادي رو آپلود كنيد و به اعضاي گروه لينك دانلود رو به صورت پيام شخصي بفرستيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته دو سه تا MaxScript گرفتم که این که این کارو میکردن و اتفاقا کارش همین بود ...
DFF Exporter ولی واسه من Export نمیکنه
جالا چاره چیه ؟
رضا . ایران :40: