آقا جون مادراتون کمک کنید من در پشت گوشی رو باز کردم خمش کردم شکست بگین چیکار کنم از کجا بگیرم فوری لطفا!!!!
Printable View
آقا جون مادراتون کمک کنید من در پشت گوشی رو باز کردم خمش کردم شکست بگین چیکار کنم از کجا بگیرم فوری لطفا!!!!
سلام دوستان
اگه کسی تا حالا وایرلس P990 رو راه اندازی کرده و نصب کرده بیاد اینجا یه توضیح بده . ممنونش میشم .
من توی شرکت که وایرلس سرچ میکنم با گوشیم 4 تا دکل آی اس پی وایرلس میشناسه و Vpn هم نصب کردم . یوسر و پسوردمو که میدم لوگین نمی کنه .
اگه کسی بلده و باهاش کار کرده ممنونش میشم .
گفتم شاید از آپدیت گوشیم باشه که آپدیتش هم کردم اما بازم کانکت نمیشه .:41:
من نمی دونم تهران جرا اینقدر گرونه بابا من که اهوازم 5000 تومن میگیرن گوشی رو آپدیت می کنن تازه 20 دقیقه بیشتر طول نمی کشه.نقل قول:
راستی ارین بابت رفع اشکال دستت درد نکنه پیر شی الهی جوون:10:
سلام بچه ها اطلاعاتی دقیق درباره p990 می خواستم به نظر شما چه جور گوشییه!!!!
سلام /من نیازمند فوری به آنتی ویروس هستم : هم واسه خود گوشی p990i هم واسه مموری کارتم ؟!
--------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فریاد یک روزنامه نگار
سلام دوستان
اگه کسی تا حالا وایرلس P990 رو راه اندازی کرده و نصب کرده بیاد اینجا یه توضیح بده . ممنونش میشم .
من توی شرکت که وایرلس سرچ میکنم با گوشیم 4 تا دکل آی اس پی وایرلس میشناسه و Vpn هم نصب کردم . یوسر و پسوردمو که میدم لوگین نمی کنه .
اگه کسی بلده و باهاش کار کرده ممنونش میشم .
گفتم شاید از آپدیت گوشیم باشه که آپدیتش هم کردم اما بازم کانکت نمیشه :41: .
سلام...
چرا وقتی p990 رو خاموش می کنم و به شارژ می زنم LCD گوشی خاموش نمیشه و به صورت نیمه خاموش میمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
دلیل خاصی نداره دوست عزیز
این کلاس کاره p990i هستش:31:
کمک کمک
یکی کمک کنه گوشیم ویروس گرفته ، هرچی تو مموری بود پاک شده و واسه خودش فولدر میزنه .
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:10:
برو بکس مثکه Firmware جدیدی برای p990i ارائه شده:19:
کسایی که امکانات آپدیت دارن (اینترنت) خوب خواهش مندم آپدیت کنند و خبرشو به ما هم بدن که چه تغیراتی کرده و ما هم بریم کافی نت و حالشو ببریم
(Generic World 1 که آخرین Firmware رو داشته به آپدیت پاسخ مثبت داده حالا مال کسایی که مثل من و metapex که Generic World 2 162007/2 هست رو نمیدونم) :31:
metapex این حرفم یعنی اینکه خاهشن آپدیت کن و بخبر عزیز:31:
:11: