دوست گرامی میشه از این آنتن برای دریافت سیگنال اینترنت وایرلس استفاده کرد؟!نقل قول:
Printable View
دوست گرامی میشه از این آنتن برای دریافت سیگنال اینترنت وایرلس استفاده کرد؟!نقل قول:
کاهش سرعت شبانه عمدی هست یا موقتیه ؟
عزیز ، همه چی در مخابرات عمدی هستنقل قول:
عمدی است..نقل قول:
بدلیل اضافه کردن night2 در ibs
خیر.نقل قول:
فرکانس آنتن یاگی اودا حدود 2 ghz هست ولی فرکانس آنتن وایرلس 5 ghz .
منظورم این بود تا یه هفته پیش سرعت دانلود شبانه 1مگ 60 کیلو بود و سرعت 2مگ روی 120 کیلو بود ولی الان سرعت 2مگ روی 20 تا 50 هست .این عمدیه یا اختلالی چیزی هست ؟نقل قول:
پس کدوم نوع آنتن رو باید بسازم که فرکانسهای وایرلس رو دریافت کنه؟!نقل قول:
اینجا رو یه نگاه بنداز. ضمنا فرکانس ها رو مد نظر داشته باشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت ارور 404 میدهنقل قول:
وبلاگ فیلترهنقل قول:
کسی آدرس پارتک استان تهران رو داره ؟
کرج و تهران یکی هست ؟
چون من برای کرج میخوام.
هنری دیگر از مخابرات خوزستان!
بچه ها دیدین وقتی ترافیک تمام میکنید میزنه مثلا منفی ۴۰ مگ یا ۵۰ مگ ، جدید اینو از ترافیک یا سرویس خریداری شده بعدی کسر میکنن
گداها...
دوستان واسه تمدید حساب و خرید ترافیک پارتاک فقط سامانه ی اینترنت بانک ملت رو داره. من فقط تو بانک مسکن حساب دارم وقتی واسه خرید ترافیک شماره کارت و بقیه اطلاعات حساب رو وارد میکنم خطای "کارت نامعتبر است" رو میده در حالیکه تا ماه پیش به راحتی با همین حساب و همین سامانه کار میکردم و مشکلی نداشت. کسی میدونه علت این ارور چی هست و باید چی کار کنم؟
اگه میدونید لطفا راهنماییم کنید کارم خیلی گیره.
احیانا تاریخ کارت به اتمام نرسیده؟نقل قول:
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
نه عزیز. تاریخ انقضاش 97 هست.نقل قول:
بنظرتون مشکلش چی میتونه باشه؟ با توجه به اینکه از سامانه خود بانک مسکن میتونم تراکنش داشته باشم فقط با سامانه بانک ملت این ارور رو میده.
من رو آی پی 178.253.19.170 افتادم چن وقته سرویسم هم 128 هست. شبانه ازحدود 2 به بعد سرعت لیمیت میشه رو 15 کیلوبایت راهی واسه دور زدن این لیمیت شدن نیست؟
178 اسیاتکه و اسیاتک هم شبانش تعطیلهنقل قول:
چطور میشه ip عوض کرد؟ زنگ بزنیم پشتیبانی عوض نمی کنه؟نقل قول:
با بخش فروش و شارژ 2020 تماس بگیر مشکل رو بگو. قبلا هم از این مشکلات پیش اومده بود که حلش کردن.نقل قول:
3g نایت:n31:
مخابرات برو بمیر
رایگانه؟؟؟؟نقل قول:
با سلام وعرض تبریک عید سعید فطر
احتراما به استحضار می رساند شرکت مخابرات استان خوزستان به مناسبت عید سعید فطر و همچنین تکریم مشترکین همراه اول وآشنای اول مراسم جشنی را در پارک ساحلی غربی (روبروی خ 13 شرقی کیانپارس) برگزار می کند. بدینوسیله از شما دعوت می شود به همراه خانواده محترم زینت بخش محفل صمیمی ما گردید.
جمعه 18 تیر از ساعت 21 تا 23
روابط عمومی شرکت مخابرات استان خوزستان
اگه این روند کم کردن سرغت ادامه داشته باشه من تخلیه میکنم
- - - Updated - - -
اگه این روند کم کردن سرغت ادامه داشته باشه من تخلیه میکنم
۲تا۷نامحدود ۱۰۰۰نقل قول:
تازه شهرهای دیگه سرعت بهتری هم دارن در حد 4 مگابایت بر ثانیه اگه پهنای باند زیاد بشه دیگه هیچکس نیاز نیست از مخابرات سرویس بگیره آدم میره از یک شرکت خوب سرویس میگیره از اون طرف هر وقت دانلود داشت 1000 میده یه شب دانلود میکنه :n02:نقل قول:
سلامنقل قول:
دقیقن از 2 روز پیش تا همین حالا 80 گیگ دانلود کردم! با ایرانسل بسته ای هم هزار میدم که حالا با مالیات و اینها میشه 1300 تومن!!!
ببینم کدوم یکی از شرکت های مخابرات استانها همچین سرعتی با همچین قیمتی میده
موفق باشید
اینم یاددم رفت... سرعتم صبح ها تقریبن 14 تا 16 مگابیت هست (دانلودم تقریبن 2 مگابایت بر ثانیه) و بعداز ظهر هم میشه 2 تا 3 مگابیت (تقریبن 400 کیلوبایت برثانیه) هست!!
با اینکه ایرانسل هم اینترنت دزدی داره (از 20 گیگ که میده, تقریبن 1.5 تا 2 گیگ میدزده-- بعنوان آپلود کم میکنه) ولی خیلی بصرفه تر هست در کل دنیا
دوستم سرعت 4G داره توی استرالیا در حد موشک ولی روزانه 1 گیگ میگیره 1 دلار (میشه 2500تومن) بهش که گفتم ... گفت: باز بگید اینترت ایران سرعتش کمه!! :n02:
موفق باشید
سلام این طرح رو چطور فعال کنم؟!نقل قول:
سلام، همراه اولنقل قول:
از راست به چپ
ستاره 1000 مربع
سلام دوستان تو صفحه مودم ریت من روی 10 مگ ست شده ولی سرعتم 200 هستش چکار کنم از تمام سرعتم به نسبت 10 مگ سرعت داشته باشم؟
کار خاصی نمی تونین بکنیننقل قول:
پ.ن: به صورت عادی هم تایپ کنین پاسخ دریافت می کنین!!
دوستان بنظرتون خط من تا چند مگ میکشه الان وضعیت خطم اینه:
DSL
Up 576 kbps / 637 kbps LAN Up 100M/Full Duplex WLAN Active 54M
SNR margin Upstream :
30 db Line Attenuation Upstream : 23 db
SNR margin Downstream : 40 db Line Attenuation Downstream : 36 db
نقل قول:
دوستان کسی نیست جواب منو بده؟
4g ایرانسل یکی دوستان دزفول
نقل قول:اینم جوابی که یکی از دوستان به من دادننقل قول:
خوب این Attenuation داون استریم رو چطور میشه اورد پایین؟!نقل قول:
این میرایی خط رو نشون میدهنقل قول:
این میرایی به چند عامل بستگی داره که هیچکدومش دست شما نیست
1-طول کابل تلفنی که از سمت مرکز میاد
2- قطر کابل تلفنی که از سمت مرکز میاد
3-فرکانس کاری که برای تکنولوژی adsl عدد ثابتیه
4-جنس کابل تلفنی که از سمت مرکز میاد
همه اینها دست شما نیست چون قبلا براتون کابل کشی کردند مگر در خواست فیبر نوری بدید که شرایط کمی بهتر بشه
این سرعت خیلی زیادهنقل قول:
من تا حالا همچین سرعتی ندیدم
مطمئن هستید ایرانسله؟
سرعت بیشتر از این رو هم ایرانسل داده...فقط اهواز ندیدم من همچین سرعتی..ظاهرا دزفول وضع خوبهنقل قول:
اینطور که خودشون گفتن بله، گفته حتی بالاتر از این هم رفته البته فکر نمیکنم در تمامی ساعت شبانه روز همچین سرعتی داشته باشهنقل قول: