دوستان برادر من توی پادگان مهندسی بروجرد (ارتش) سربازه درجشم گروهبان یک.پ خ آبان 93
اگه کسی از خوزستان هست حاضره که باهاش جابجا بشه...
Printable View
دوستان برادر من توی پادگان مهندسی بروجرد (ارتش) سربازه درجشم گروهبان یک.پ خ آبان 93
اگه کسی از خوزستان هست حاضره که باهاش جابجا بشه...
سلام
امروز یه اس ام اس اومد با این محتوا
"ضمن تشکر از معرفی به موقع تاریخ اعزام جدید شما به دلیل استقبال مشمولان و تکمیل ظرفیت به خرداد ماه موکول گردیده است"
من تاریخ اعزامم 94/1/19 بود
کارای پذیرشمم کرده بودم
قضیه چیه؟
حالا چیکار کنم؟
نقل قول:
:n04::n04::n04:
داداش کل قوانین خدمتی برای همه جا یکسانه و هر ارگانی که باشید فرقی نمی کنه
چقدر سوال در مورد کسری 3 ماهه پرسیدند خبری نیست حتی در موردش شایعه هم نیست من خودم ستاد خدمت می کنم با ضرص قاطع میگم خبری نیست:n02:
ممنوننقل قول:
امروز رفتم جایه دیگه گفتن که سیستم اصلا 2/1 رو ثبت نمیکنه واسه تعجیل چونکه پر شده ظرفیت اعزامش
از طریق این لینکی هم که گفتید اقدام کردم این پیغامو داد:
هيچ درخواستي براي شما در وضعيت اعزام به خدمت وجود ندارد.
دوستان ما که فردا میریم 04 بیرجند وقتی اومدم مرخصی برای اعزامی های اردیبهشت 94 توضیحاتی رو میدم خدانگه دار همه
دوستان یه سوال
برا رفتن آموزشی غیر از کارت ملی شناسنامه هم میخوان؟
با سلام دوستان
پدر من 12 ماه جبهه داره که میشه 4 ماه کسری واسه من
سوال من اینه کی باید اقدام کنم؟ قبل از اعزام؟ تو آموزشی؟ تو یگان؟
ممنون
پدر من وقتی آموزشی بودم واسم اقدام کرد و کسری رو گرفت.نقل قول:
سلام دوستان
من متولد 67 هستم و لیسانس دارم.میخماستم بدونم میتونم از خرید سربازی استفاده کنم؟
در ضمن یکی از دوستانم سال 86 دیپلم گرفت بعد رفت کارشناسی و وسطش انصراف داد .آسا اون هم که متواد سال 1369 هست میتونه زا این طرح استفاده کنه...؟
دوست عزیز باید 8 سال غیبت داشته باشی مثلا شما سال 83 دیپلم گرفتید و ادامه تحصیل ندادید و خدمت هم نرفتید الان میتونید با 10 م.ت بخریدش چون 8 سال غیبت دارید. ولی اگه ادامه تحصیل داده باشید از معافیت تحصیلی استفاده کردید که حتما هم کردید چون لیسانس دارید به شما این طرح نمیخوره. کلا این طرح برای زیردیپلم و دیپلمه ها خوب هست و بس!نقل قول:
ای بابا ...دپرس شدمنقل قول:
حالا واسه دوستم چی...فقط 2 سال از معافیت تحصیلیش استفاده کرده و بعدشم با مدرک کاردانی انصراف داده...اون میتونه استفاده کنه ؟
قابل توجه دوستانی که میگن به خاطر پر شدن پادگان ها میخوان 3 ماه کسری بدننقل قول:
به همین راحتی 2 ماه عقب انداختن تاریخ اعزام رو
این شایعه ها فقط خودتون رو اذیت میکنه و دل هیچ کس هم برای شما نمیسوزه که الکی کسر از خدمت بدن
داداش شما کی دفترچتو پست کردی؟نقل قول:
من امروز فرستادم ، این لینک به منم همین پیامو داد، پیش خودم گفتم شاید دو سه روز دیگه درست بشه، به خاطر اینکه امروز فرستادم هنوز سیستم آپدیت نشده
Sent from my 2014811
اگه بعد انصرافش خدمت نرفته باشه و تا الان 8 سال به بالا بشه میتونه .با توجه به اینکه دیپلم 86 هست و کاردانی داره و احتمالا سال 88 یا 89 انصراف داده میشه حدود 4 -5 سال و فعلا این طرح بهش نمیخوره باید چند سالی صبر کنه که البته اگه اقایان این قانون رو تا اون موقه بزارن باشه !نقل قول:
بخوام وضعیت خدمتیم از طریق اینترنت ببینم باید به چه سایتی مراجعه کنم؟
سلام
دوستانی که در ارتش خدمت میکنن و نیرو زمینی یه سوال دارم .
من 23 اسفند باید خودمو معرفی کنم . ایا به ما مرخصی میدن ؟ یا به دو دسته تقسیم میشیم که یه عده نیمه اول یه عده نیمه دوم ؟ یا کلا همه رو نگه میدارن ؟
یکم در مورد تعطیلات عید در ارتش توضیح میدید .
ممنون
والا من که چیزی نبردم و لازم هم نشد اما همون کارت ملی کافیهنقل قول:
معمولا 3 روز جدیدالورودی میدن ولی چون مرخصیهای عید از 26م شروع میشه احتمالش هست که نیمه اول بری مرخصی و به هیچ وجه هر دونیمه داخل پادگان نمیمونی:n01:(کجا افتادی؟)نقل قول:
ممنون سروش جاننقل قول:
من 92 زرهی اهواز افتادم . ساکن ابادان هستم . تا اهواز هم یک ساعت راه بیشتر نیست . شرایط من اونجا چجوری میشه ؟ از نظر مرخصی .
می تونم اخر هفته ها برم خونه یا نه باید 90 روز پر کنم . با مدرک لیسانس و درجه گروهبانی .
همه چیز بستگی به فرماندت داره ولی معمولا آخر هفته ها مرخصی میدن بجز نگهبانهانقل قول:
Sent from my GLX G3
من شنبه فرستادم دفترچه مثه اینکه دیگه2/1 پر شده باید دعا کنیم مثه این دوستمون عقب نندازن دو ماه تاریخ اعزامو !نقل قول:
من تازه میخواستم برم دانشگاه تصویه
الانا دفترچه پست کنم- میرم برا برج 6؟؟؟؟؟؟؟:n08:
مسخره بازیا چیه در میارن-- پیر میشیم که تا اون موقع:n28:
سلام اعزامي هاي ارديبهشت كي معلوم ميشه يگان خدمتيشون؟
داداش یکی از دوستام با سربازی که تو سپاه فرودگاه امام خدمت میکرد صحبت کرده، طرف داشت با همین سه ماه کسری تسویه می کرد، می گفت به پادگانشون ابلاغ شده، منم واسه همین پی گیر شدم گفتم شاید کسی اطلاعات کامل تری داشته باشه!
نقل قول:
داداش یکی از دوستام با سربازی که تو سپاه فرودگاه امام خدمت می کرد صحبت کرده، طرف داشت با همین سه ماه کسری تسویه می کرد، می گفت به پادگانشون ابلاغ شده، منم واسه همین پیگیر شدم گفتم شاید کسی اطلاعات کامل تری داشته باشه!
احتمال بالای 99 درصد دروغ گفته:n31: شما به من بگو اگه همچین خبر مهمی منتشر شده پس چرا هیچ سایتی اونو منعکس نکرده؟حالا میگید طرف داره تسویه می کنه :n08:باور کن تو جایی که خدمت می کنم حتی به عنوان شایعه هم مطرح نیست چه برسه به اینکه کسی هم اقدام کرده باشه برو به کارو زندگیت برس زیاد خودتو درگیر این مسائل نکن بیشتر اذیت میشی از ما گفتن بود رفیق:n06:نقل قول:
یه سوال دیگه داشتم از عزیزانی که در نیرو زمینی ارتش خدمت میکنند .
ایا به لیسانسه های گروهبان یک کارت تردد میدن یا نه ؟ بیشتر منظورم تیپ های ارتش هست .
دوستان درسته که قراره از برج 1 تا برج 6 سال 94 هر کی دفترچه میفرسته 21 ماه خدمت هست و 3 ماه کسری میخوره ؟؟؟؟؟؟
یکی میگفت این خبر رو فعلا اعلام نکردن ... بعد از عید اعلام میکنند به صورت رسمی
من همونم که گفتم اگه 3 ماه کسری را بدن اسممو میذارم چلغوز :n31:
محض اطلاعتون بگم توی آموزشی با مرخصی و شایعه های پیرامونشون نابودمون کردن !
شایعه ادمو نابود میکنه!
یکی از دوستام میگفت یه بار شایعه شده بود خدمت تا ساعت 11 هستش ، اونقدر این شایعه وسیع پخش شد که خوده امیره پادگانمونم باورش شد و اون روز ساعته 11 رفت !!! :n04:
خلاصه حرف آخر : توی کریدوره گروهانمون یه تابلوی خیلی جالب نوشته بود که واقعا به کارمون اومد توی خدمت !
اونم اینکه " به شایعات دامن نزنید !!! "
مگه مرض داشتن که 24 ماهش کنند بعد سه ماه کسری بدن؟!!! کسریه چی؟ عنوانش چی میشه؟!!! این حرفا فقط و فقط شایعه است.....نقل قول:
عزامي هاي ارديبهشت كي معلوم ميشه يگان خدمتيشون؟
اعزامي هاي ارديبهشت كي معلوم ميشه يگان خدمتيشون؟
بین 5 تا 15 فروردیننقل قول:
خیر فقط به ستوان وظیفه ها میدن اونم نه همه جا بعضی جا ها میدننقل قول:
نقل قول:
شایعه نکنید لطفا برای هیچ کس اتفاق نیوفتاده فقط برای شما اومده؟
ای بابا
خداوکیلی خدمت های الان فقط بچه بازی و جنگ عصاب هستش
کسایی که میان خدمت باید حوصله بچه بازی رو داشته باشن
سرباز سپاه نینوا کسی هست تو این فروم ؟؟؟
سلام من نیروی انتظامی هستم و عید 15 روز تو آماده باش...!:n27:
اگه چند روز اول رو غیبت یا فرار کنیم به ازای هر روز.. چند روز اضاف میخوریم و آیا احتمال داره سال بعد ببخشن ؟؟
آیا هنوز به ازای هر روز غیبت تو سربازی 3 روز اضاف میزنن یا همه اینا برای ترسوندن هست و باید خلاء اش رو بکشیم ؟
کسایی که خدمتو تموم کردن و غیبت زیاد کردن از تجربه هاشون بگن..:n10:
مگه مرض دارم شایعه کنمنقل قول:
امروز رفتم +10 اونم تعجب کرد
حالا فردا میرم نظام وظیفه ببینم قضیه چیه
اینم برای اثبات صحبتم
شما هم فک کنم پارانویا تشریف دارید
من سنم بالاتر از مدرکمه پس خواهشا پیش داوری نکنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قانونش دو روز اضافه خدمت به ازای یک روز غیبته که بخشیده هم نمیشه و بعضی فرماندهان به همین هم اکتفا نمی کنن و مقداری اضافه خدمت انظباطی هم چاشنی می کنن که در مواقع حساس که نیاز به سرباز بیشتره افزایش هم پیدا میکنه و البته گاهی اوقات نفراتی که از غیبت بر گشتن باید نگهبانی بیشتر و نظافت های نا خوشایند هم انجام بدن:n19:نقل قول:
فرمانده ما یه سرویس بهداشتی داشت که همیشه نفراتی که غیبت می کردن باید کاملا تمیزش می کردن و این یکی از تنبیهات بود و تنبیه دیگر هم بیل زدن باغچه فرماندهی بود :n05:
4 ماه کارتم نیومده ، پادگانم دوره ، پلیس + 10 هم زد تو کامپیوتر نوشته بود ارسال نشده ، خوب الان من باید چیکار کنم ؟؟؟؟ یا باید برم پادگان پیگیر شم ، یا باید برم ستاد کل !!!!!! یه پایه بالا جوابه مارو بده :)