سلام
وضعیت خط من چطوره؟
روش میشه 9 مگ گرفت؟ زنگ زدم پشتیبانی میگه نمیشه روی 4 مگ بسته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
وضعیت خط من چطوره؟
روش میشه 9 مگ گرفت؟ زنگ زدم پشتیبانی میگه نمیشه روی 4 مگ بسته
دوست عزیز من 2 مگ دارم راضی نیستمنقل قول:
تازه پارس آنلاین گرونتر از مخابراتم هست
در حالی که تا چند ماه پیش از سرعتم راضی بودم ولی حالا نه
تازه خیر سرشون پهنای باند رو یعنی کردن 2 مگ
سرعتم از وقتی این طرح اجرا شده کمتر شده
9 مگ هم بهم نمیدن میگن خطت ایراد داره
شبانه هم قبلا شبی 3-4 گیگ دانلود داشتم
الان به زور 700 مگ میشه
مرکز مخابراتی هم ردانی پور هستم
بازم میتونید از هم محله ای هاتون که ADSL پارس آنلاین دارن تحقیق کنید
یا اگه میخواید بیایید پارس قبلش حضوری برید باهاشون تا کنید که مثه من بازی سرتون در نیارن
نقل قول:
عزیز از نظر من این 128 و 1 مگ و 2 مگ الکیه ! :n23:
چون همش به خطت و چیزای دیگه بستگی داره ! الان هستن کسایی که 2 مگ دارن، اما سرعتشون از کسی مثلا 512 دارن کمتره !
من میگم شما برو 512 بگیر و بهشون بگو خطت رو روی 9 مگ ببندن اگه جواب میده ! :n01:
آقا من اکانت مخابراتتو خریدارمنقل قول:
نمیدونم چرا وقتی خطم رو روی 9 مگ ست کردم SNR ام تغییر کرده ! :-?
هر چی پهنای خط بره بالاتر snr هم کاهش پیدا میکنهنقل قول:
من از همه دوستان بابت کمکشون متشکرم
این تستو الان گرفتم با قندشکن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بدون قندشکن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه خواهش کنم شما هم تست بگیرید بذارید با و بدون قندشکن؟!
من منطقه ی مخابراتی شهید قندی هستم و با توجه به تاپیک نویز خط، مقادیر در حد عالی هستش و خطم نویز نداره!
اگه شما هم نتایج تستو قرار بدید واقعا ممنون میشم...
سرعت تک کانکشن برا سرور خارجی به زور به 30 کیلو بایت میرسه برا سرور ایرانی راحت تا 370 میره.(سرویس 256 نامحدود):n14:
شماها هم همین مشکل رو دارید؟
دیگه حالم از هرچی پارس آنلاینه به هم میخوره من قبلا خیلی از این شرکت تعریف میکردم و به همه پیشنهاد میدادم ولی حالا به قدری عصبانیم که زنگ بزنم ده تا دری وری بار پشتیبانی کنم.
با سرویس دو مگ سرعتم یه ماهه یک پنجم شده، باد 9 مگ در رفت!! خاک بر سرشون که نمیتونن رضایت یه مشتری رو جلب کنن و خیلی خیلی تاسف باره که هیچ چیزی تو ایران نباید ظرفیت تعریف و تمجید داشته باشه حالا چه ادم باشه چه نت هرچی حسابی از خجالتت در میاد طوری که از زندگی سیر بشی !!
دوستان چطور میشه ساعت قطع و وصلی رو دقیق مشاهده کرد؟
و همین طور ترافیک دریافتی رایگان شبانه دقیقا کدوم فیلده؟؟
این چند وقته که اصن **** کردن :n02: که از زندگی سیر شدیم . من نمیدونم آخه اینترنت به مراسم کشور چه ربط داره تَقی به توقی میان نت مارو دست کاری میکنن.:n27:نقل قول:
آقا یه سوال من نامحدودم چرا 2 -7 سرعت من نصف میشه آخه یعنی نامحدودا هم ساعات رایگان دارن؟! :n23:
بعد پینگ میریزه بهم اصن یه وضیه شبا از 2-7 راهی بره این مشکل کسی نداره؟ :n18:
دوستانی که ۲ مگ محدود دارن٬ پارس سرعت ۲ مگ رو محدود نمیکنه؟ اصلا؟ کلا شبا متوسط سرعتش با ارتقا به ۹ مگ چنده؟
من 2 مگ محدود دارمنقل قول:
قبلا خوب بود شبی 3-4 گیگ میگرفتم (البته اگه بشه بهش گفت خوب:n02:)
ولی الان به زور 700 مگ میگیرم
تو گزارش مصرف میشه میزان مصرف رو دید ، هم 48 ساعته گذشته رو داره هم قبلشونقل قول:
سمت راست ستون اول فکر میکنم زمان قطع شدن رو میزنه و تاریخ و ستون دوم دقایقی رو که وصل بودید ، که خب دقایق رو از ساعت قطع شدن که کم کنید ساعت وصل شدن بدست میاد
در ستون میزان ترافیک دریافتی رایگان هم مقدار مگ دریافتی رو میزنه
نامحدودا ساعت رایگان ندارن.. ولی چون شبکه شلوغ میشه سرعت خراب میشه و پینگ هم معمولاً دو تا سه برابر میشه.. یکی از کارایی که یه ISP خوب باید انجام بده همینه که وقتی شبکه شلوغ میشه پینگ رو ثابت نگه داره.. پارس هم چون خیلی خوبه این کار رو به بهترین شکل انجام میده!!!!!!!!!!! :n09:نقل قول:
نا محدودا ساعت رایگان ندارن.. ولی چون شبکه شلوغ میشه هم سرعت کم میشه هم پینگ خراب میشه.. معمولاً پینگ دو سه برابر میشه.. اصولاً یکی از کارایی که یه ISP خوب باید انجام بده همینه که وقتی شبکه شلوغ میشه پینگ تغییری نکنه و زیاد نشه... پارس هم چون خیلی خوبه به بهترین شکل این کار رو داره انجام میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n09:نقل قول:
سرعت تک کانکشن من الان که ساعت 4 بعد از ظهره تقریباً 45 کیلو بایته!!!
دست اینترنت ملی درد نکنه! روحانی مچکریم! روحانی مچکریم!
آقا من از وقتی خطم رو روی 9 مگ ست کردم، وضعیت دانلودم جالب نیست ! از سرور های داخلی که دانلود میکنم، خیلی روون دانلود نمیشه که هیچ تازه به اون سرعت ماکسیمم هم نمیرسه ! البته بعضی اوقات درسته !
خدایی یه بارم که شانس استفاده از سرعت 1 مگ رو داشتیم درست در نیودم! :|
نقل قول:
از کی وصل شده رو نه مگ، بهمن ماه کلا همینجوریه و سرعت ها پایینه، همین روزاست که درست بشه، سرعت یک مگ هم تو سرویس های بالای یک مگ میده بهتون، و البته فقط تو ساعات رایگان
Sent from Nokia Lumia 920 using Tapatalk
همه چی آرومه من چقد خوشحالم :n02:
پارس آنلاین هم بهترین ispه :n02:
تهران-256- 8gig-ماهی 30T
خط رو به درخواست خودم رو 4 بستن چون 9 مگ پینگ میره بالا بازی آنلاین نمیشه کرد
دانلود شبانه متوسط شبی 7.5 گیگ تقریبا همیشه شرعت ثابت رو 450-480
اینم نمونه چند شب
تک کانکشن هم معمولا 400-420 پینگ هم با اروپا زیره 120 با آمریکا زیره 200
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسیر هم اروپاست:
الان 2 ماهه که وضع همینجوری خوب شده فقط خدا کنه خراب نشه
والا همین دیروز زنگ زدم که برام روی 9 مگ ست کنننقل قول:
دیروز نسبتا درست بودو مشکلی نداشت، اما امروز که خیلی حال نمیده ! درست حسابی دانلود نمیکنه ! :n27:
من نمیدونم بعضی از این دوستان از کدوم پارس آنلاین سرویس گرفتن ولی این پارس آنلاینی که من دو ساله ازش سرویس گرفتم توی دو ماه اخیر به جز دو هفته واقعاً افتضاح بوده.
من ماهی 45 تومن دارم پول میدم ولی اینترنتم به جز دانلود به درد هیچ کاری نمیخوره.
اتفاقاً چون من آنلاین بازی میکنم چند نفر رو از شهر های مختلف ایران می شناسم که پارس دارن. همشون توی این چند ماه اخیر واقعاً ناراضی بودن.
خلاصه نمیدونم کدوم پارس به شما سرویس داده. بگو ما هم از همون بگیریم...
دوستان کسی اینجا سرویس نامحد.ود 256 داره؟
سرعت دانلودش چقده در طول شبانه روز؟
تا مرز 30 گیگ سرعت دانش چقده؟بعد اون چقد؟
حجم نمیدزدن؟:n09:
پینگش چقده؟
میخوام از های وب به پارس کوچ کنم.های وب دهن مارو الان 2هفتس سرویس کرده با پینگ بالاش.نمیشه یه کالاف آنلاین زد:n09:
الان دو هفتس پارس هم وضعیت خوبی نداره. البته میشه cod رو سرورای ایرانی بازی کرد ولی سرورای خارجی به خصوص بعدازظهرها لگ داره.نقل قول:
سرویس 256 هم تا 20 گیگ سرعتش ماکزیمم 370 کیلوبایته بعد برای 10 گیگ میشه 124 بعد میشه 30.
ولی معمولاً ساعت 7 تا 11 شب سرعت ار یک سوم سرعت ماکزیمم بیشتر نمیشه.
شب تو ساعت رایگان هم 40 کیلوبایت بیشتر نیست.
این که گفتم مال حالت عادیه. دو هفتس همه چی به هم ریخته... سرعت تک کانکشن از 20-30 کیلوبایت بیشتر نمیشه. ولی سرعت مولتی کانکشن اکثر وقتا (به جز ساعت رایگان) نزدیک سرعت ماکزیممه.
واقعا ! حتی یه ویدیو هم نمیشه دید !نقل قول:
سلام
دوستان کسی میدونه mtu مودم سی نت مدلcar-854 کجاست هر چی گشتم پیداش نکردم
خوب پارس آنلاین ما هم بالاخره وصل شد. :)
تقریبا از پروسه نصب راضی بودم، ولی یه خورده ای برخورد ماموری که اومده بود اینترنت رو وصل کنه جالب نبود و از این بچه پر روها بود. اسپلیتر همراه خودش نداشت و یه قسمتی از برگه ای که همراهش بود رو نوشته بود بدید مشترک پر کنه که طرف خودش پر کرد و همه اش رو هم زد راضی هستم! حالا شاتل 24 ساعت بعد از اومدن مامور نصب به موبایل من زنگ زد و 15-10 تا سوال پرسید در مورد این که برخورد مامور چه جوری بود؟ این کار رو کرد؟ اون کار رو درست انجام داد؟ دقیقا هم پرسیدند که فلان قسمت فرم رو به خود شما داد پر کنید؟ حالا شاید پارس آنلاین هم این کار رو بکنه.
غیر از این قضیه از خود اینترنت کاملا راضیم. سرعتش عالیه.
دو تا تست از سرورهای اروپا:
سرور تهران:
این رو هم بگم که سرویس من 256 هستش که اولش روی 4 مگ بسته بودندش. من از مامور نصب پرسیدم چرا روی 4 مگه؟ گفتند در عرض 48 ساعت روبات خودش می بره روی 9 مگ و اگر مشکلی نداشتید همونجا می مونه. من منتظر روبات نشدم و بعدش زنگ زدم پشتیبانی، گفتند همین الان می بریم روی 9 مگ، خودتون تست کنید ببینید مشکلی پیش میاد یا نه؟ بعد از بردن روی 9 مگ الان وضعیت خط اینه:
در حالی که قبلا با سرعت 4 این بود:
یه خورده ای نویز رفته بالا و Downstream پایین اومده، ولی در اکثر ساعات سرعت عالیه و مشکل قطعی ندارم. فقط دیشب حدود ساعت 1 نصف شب مودم 10 بار پشت سر هم ریست شد و سرعت هم شدیدا پایین اومده بود، که نمی دونم ایراد از پارس آنلاین بود یا از خط من؟ ولی در بقیه زمان های استفاده شده سرعت عالی بود و هیچ مشکلی هم نبود.
این بود انشای من در مورد پارس آنلاین و نویز و مامور نصب و شاتل و روبات و خیلی چیزهای دیگر! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها، اوضاع احوال این اینترنت پارس آنلاین ما در ساعات شب خیلی خرابه! :(نقل قول:
هم دیشب ساعت 5 صبح و هم پریشب ساعت 1 صبح من اینترنت رو چک کردم، که متاسفانه در ساعت های شب هم سرعت شدیدا افت می کنه و هم مکررا مودم ریست میشه! :n27:
در ساعت های روز اینترنت عالیه و مثل همون تست های بالا خیلی عالی جواب میده، ولی به محض این که شب میشه این مشکل ایجاد میشه. دیشب اومدم ازش تست هم بگیرم، که به دلیل اختلال شدید تست سایت Speedtest رو اصلا نمی تونست تکمیل کنه (پینگ رو می گرفت، ولی بعد می رفت روی قسمت دانلود که اون اصلا تکون نمی خورد). رفتم سایت Pingtest و یه تست از اونجا گرفتم، که به شکل زیر بود:
توضیح این که وضعیت خط و SNR در ساعات شب و روز هیچ فرقی با همدیگه نمی کنن.
سلام دوستان
من تازه میخوام نت بگیرم
رفتم نمایندگی میگه باید شش ماهه بگیری.کمتر از شش نداریم
کرمانشاه هستم
راستی کسی از کرمانشاه نت داره
سرعت چطوره؟؟
ساعات رایگان چطور؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
من تقریباً 2-3 سالی هست که مشتریِ پارس آنلاین هستم و الان با قاطعیت می گم پارس انلاین دزده !
5 ماهی هست که از سرویس POL-128-U استفاده می کنم (128 نامحدود-27 هزار تومان)
واقعاً هم ازش راضی بودم . خونه قبلیمون هم همین سرویس رو استفاده می کردم عالی بود.
اما این 2 ماه به شدت با کاهش سرعت مواجه شدم ،
وقتی تماس گرفتم به من گفتند شما در طول این 5 ماه از مرز 15 گیگ دانلود گذشتید
به خاطر همین ما سرعت شما رو پایین اوردیم .
الان یه سرعتِ دایل آپی دارم که نمی تونم دو تا صفحه همزمان با هم باز کنم .
من در واقع ماهی 3 گیگ دانلود داشتم !!!
من مصرف عادلانه رو رعایت کردم !
یکی نیست به اینا بمفمهونه نامحدود یعنی چی !!!
مریض بودم اومدم سرویس ماهی 30 هزارتومنی بخرم ؟؟؟
می رفتم سرویس 16 تومنیتُ می گرفتم پارس آنلاینِ دزد !!!
واقعاً تو این 2-3 سال ازش راضی بودم جز این 2 ماه اخیر که به بهانه های مختلف بد سرویس داد ...
با توجه به اینکه max rate از 10000 بیشتره اصلاً مشکل نویز نداری. در مورد SNR هم باید بدونی که هر چقدر خط رو بالاتر ببندن SNR به طور طبیعی کمتر میشه... به خاطر همین اصولاً نویز رو باید از روی max rate چک کنی نه از روی SNR.نقل قول:
دیشب نت یه کم مشکل داشت و speed test بالا نمیومد. مشکل احتمالاً از پارس بوده و به خط شما ربطی نداشته.... من هم تقریبا همین مشکلات رو داشتم...
فکر کنم یارو پیچونده..... دو ماهه سرعت تک کانکشن کلاً افتضاح شده (در حد دایال آپ) و موقع وب گردی سرعت تک کانکشن خیلی تأثیر میزاره...نقل قول:
بعدشم اگه محدود بشی حداکثر بعد از یک ماه (اونم اگه تمام 15 گیگ رو یه روزه مصرف کرده باشی) از محدودیت در میای...
تست تک کانکشن سرویس 256 نامحدود:
مولتی کانکشن:
سلام دوستان
من ساکن کرمانشاه هستم
کسی از کرمانشاه پارس انلاین گرفته؟؟
سرعتش چطوره؟؟
من میخوام نتم رو عوض کنم اگه میشه راهنمایی کنید
راستی رفتم نمایندگی میگه کمتر از 6 ماهه نداریم.درسته؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه پاسخ بدید
همچین چیزی امکان نداره.نمایندگی برای اینکه درصدشون بالا بره و هم اینکه مشترک نگه دارن این کارها رو میکنن.شما از سایت پارس انلاین هم میتونی به طور ماهانه خرید سرویس کنی و ثبتنام کنی مشکلی نداره.پارس نمیشه گفت وضعیتش بد هست ولی خوبه نسبت به سایر شرکتهانقل قول:
نقل قول:
والا نمیدونم
منم گیج شدم
گفت واسه شماره شما یک ساله هست
نهایت واستون 6 کنم
کمتر نمیشه!!!
100000 درصد دروغ گفته از یه نماندگی دیگه یا آنلاین سفارش بدین:n24:نقل قول:
همچین چیزی امکان نداره.ایشون برای سودخودشون این کار رو میکنن.شما از طریق آنلاین ثبتنامتونو انجام بدیننقل قول: