نقل قول:برای من 3 ماهی میشه سرعت V P N خیلی خیلی از سرعت بدون V P N کمتره !!! اعصابم ریخته بهم :19:نقل قول:
Printable View
نقل قول:برای من 3 ماهی میشه سرعت V P N خیلی خیلی از سرعت بدون V P N کمتره !!! اعصابم ریخته بهم :19:نقل قول:
سلام.
من چند مدتی میشه که به تاپیک سرنزده بودم.دیشب سرعت دانلود کم شده بود خواستم با چت علتشو بپرسم که با صفحه ی زیر برخورد کردم.نمی دونم شاید شما هم اینو دیده باشید ولی این شاتل دیگه واقعا شورشو درآورده واقعا اینا با خودشون چه فکری میکنن!!!من که تا یک ماه دیگه سرویسم تموم میشه و از هر چی مطمئن نباشم از این مطمئن هستم که میرم و از یه شرکت دیگه سرویس میگیرم شاتل هم بره کشکشو بسابه :34:.سرویس های آرت رو نامحدود میکنن بعد ما که اکو هستیم باید اینجوری له بشیم.فکر میکنن مردم برای 12 گیگ ترافیک میان سرویس میگیرن.
کد:http://www.shatel.ir/services/adsl/fairusepolicy/
واسه اینکه آی پی استاتیک بگیرم باید چیکار کنم؟
بد بختا از بس بلا سره خودشون آوردن با این مسخره بازیشون.دیگه چه کارایی بود که این شرکت نکرد!!!:27:
بیکاری میخوای استاتیک بگیری؟ :31: اینطوری که بهتره هر دفعه عوض بشه :31:نقل قول:
زنگ بزنین 23099 بعد کد 1 فروش ADSL بعد کد 2 امور مشترکین بهضون بگین راهنمایی میکنن.
18 گیگ دیگه !! بعد ازون سرعت 10 کیلوبایت شد و دیگه دانلود نکردم تا دوره تموم بشه.نقل قول:
در یک ماه کلا با ساعات رایگان شما چند گیگ دانلود کردید؟
البته یکی از دوستام دیروز گفت ماله ن که اینجور شد زنگ زدم دعوا کردم باشون و درستش کردن !!! :31:
ماله من آخرای دوره بود دیگه بیخیال شدم که زنگ بزنم !!
خوب لازم دارم من توی یک سایتی میرم اگر آی پی مون عوض شه نمی تونیم تا 2 ساعت توش بریم:31:نقل قول:
نقل قول:
عمو کلاس چندی ؟!!! :27:
چند شبیه که لینک های مدیافایری که برای دانلود می ذارم بعد از مدتی شروع می کنه تو سر خودش کوبیدن و دانلود نمی کنه فکر کنم از حدود ساعت 3 به بعد این طوری میشه...از دوستان کسی با این مشکل رو به رو شده؟نمی شه بدون بیدار موندن درستش کرد؟
اکو 128 از مشهدنقل قول:
به احتمال زياد IPتون عوض ميشه و لينك ها ديگه كار نميكنن و بايد لينك جديد بگيريد و بهش بدين تا از ادامش دانلود كنهنقل قول:
برا منم هر چند وقت يه بار اينجوري ميشه:46:
منم چند شب اینجوری میشه. فقط شبها این مشکل داره.!!!نقل قول:
فکر کنم یه مدت خاصی داره که اگه بگذره باز از اول شروع میکنه.نقل قول:
به احتمال زياد IPتون عوض ميشه و لينك ها ديگه كار نميكنن و بايد لينك جديد بگيريد و بهش بدين تا از ادامش دانلود كنه
برا منم هر چند وقت يه بار اينجوري ميشه
شاید تا صبح هم همینطوری باشه . ولی درست نمیشه! فکر کنم زیر سر خود شاتل باشه:41:نقل قول:
من یک مشکلی با اینها دارم
مدتی که ترافیکم زود تموم میشه امروز چک کردم قبل از این که دانلود را شرع کنم پنلم چک کردم ترافیک مصرفی نوشته بود 726 یک فایل 190 مگی از هاتفایل دانلود کردم دوباره چک کردم نوشته بود925 به 916 دلیلش چی؟ اینا دارن از ترافیکم می دزدن
همین طوره،وقتی به اون صورت در میاد دیگه تا صبح دانلود نمی کنه مگر اینکه لینکاش تصحیح بشه...منم تصور می کنم شاتل داره یه بلایی سر اینا میاره...بهرحال راه خوبیه برای اینکه هم پز شب پر سرعت رو بدن هم یه جوری حال بگیرن که همه توش بمونننقل قول:
سلام
من تو پرداخت فاکتور و invoice شاتل به صورت انلاین ، از طریق بانک سامان میخام شارژ کنم مشکل دارم ...
هر کاری میکنم که این invoice شاتل (شارژ اینترنت) از طریق درگاه سامان پرداخت کنم ، ارور میده !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد اینترنت بانک سامانم هم درسته ، باهاش تو قسمت اینترنت بانک سامان هم میتونم لاگین کنم ،
و تراکنش حسابم تو سامان رو چک کنم و وجه انلاین واریز کنم و و ....
ولی نمیتونم اینویس شاتل رو به صورت انلاین اینترنتی پرداخت کنم !!
با چند تا مرورگر مثل IE6 یا اپرا و فایرفاکس هم تست کردم ارور میده که اطلاعات کارت درست نیست ...
کسی مشکلی با پرداخت اینترنتی Invoice اینترنت شاتل داره ؟ از طریق درگاه سامان منظورمه ؟
شما برو تو pppoe گزارش رو ببیننقل قول:
آپلودت رو حساب کن
شما یه فایل که دانلود می کنی فقط دانلود نیست یه مقدار آپلود هم انجام می دی
سلام
چطورید با شاتل دزد ؟
من که 7 روزه وصل نشدم چقدر راحتم
پارس 128 راحت شبی 1.5 تا 2 گیگ میگیرم .
شبای اول فکر میکردم مثل شاتل هست 100 مگ میذاشتم . ولی چند شب پیش 2 گیگ گذاشتم و 1.7 راحت دانلود شده بود
واقعاً که شاتل دزد هست . من با 512 نمیتونستم حتی توی روز انقدر بگیرم چه برسه به شب
من هم دیگه شاتلم رو تمدید نکردم الان 2 روزی میشه
آقا يكي به ما بگه اين يعني چي ما كه نفهميديم شما به ما بگين
اين شاتل توي اين يك هفته اي هر 5 دقيقه قطع ميشه واقعا خاك تو سرشونکد:http://www.freeshare.ir/images/24335050014182877853.jpg
من بعد از 3 هفته هم ديشب هم پريشب گذاشتم دانلود تا صبح سرعت 64 فيكش بود
دقيق مثل روزانش
eco 128
سلامنقل قول:
شما اهواز هستید؟
اگه اینطوره ماهم بریم با پارس ببندیم
ممنون میشم جواب بدید چون تا پایان دورم چیزی نمونده.
سرعت دانلودتون چنده؟
درسته پدارم جان. اگه منم یک مدتی شبانه دانلود نکنم, در یک شب سرعتم میشه 2 مگابیت و از روز های بعدش دوباره به حالت سابق بر میگرده ! البته این در شرایطی اتفاق میوفته که توی اون شب من حدوداً بالای یک گیگ دانلود کنم.نقل قول:
حالا جالبه از امروز صبح ساعت 10 تا الان هر 30 دقيقه كه ميگذره 15 دقيقه قطع ميشهنقل قول:
30 دقيقه كار ميكني بعدش 15 دقيقه هيچ سايتي بالا نمياد و وقتي ميخواي دوباره connect بشي هم ارور 718 ميده
تر زده !
2مگ شاتل
حرفی واسه گفت نمیمونه با این تست
این قضیه تخفیف و کارت طلایی هنوز هست؟
یکی از دوستان بخواد شاتل بگیره باید بگم چیکار کنه؟ (شیراز)
نه خیلی وقته که تعطیل شده!نقل قول:
سلام . من شاتل اکو 512 دارم قبلا معمولی بود یعنی شبا رو حدود همون 64 فیکس بود الان یه هفته ای شده داره خیلی اذیت میکنه دیگه راحت دان نمیکنه. قبلا 1تا 7 حدود 1.2 گیگ دان داشتم از مدیا فایر الان به زور 300 مگ دان میکنه . روزام همینه واسه من شب و روز فزقی نداره.
اوضاع فعلا یه 3 هفته ای میشه که برا من نسبتا عالیه تو شاتل
.
اکو 128 - محدود
.
سلیام علیکم...
دوستان من الان پارس دارم میخوام بیام شاتل آرت هوم بگیرم...
سرعت دانلودش چه جوریه؟؟؟ خوبه؟؟؟ نه بابا؟؟؟ خونواده خوبن؟؟؟ سلام برسونین؟؟؟ کوچولورم ببوسین؟؟؟ :دی
مر30
سلام
دوستان 3 گيگ ترافيك هديه تولد شاتل هر سال ميده؟
امروز با منزل تماس گرفتن و با من كار داشتن من نبودم!
پارسال كه 3 گيگ داد.
سلام . بزرگترین اشتباه میکنی .نقل قول:
من 512 شاتل داشتم فکر کنم پارس اگر 64 یا 32 بده سرعتش از شاتل بهتره . الان راحت دارم با 128 پارس روزانه فیکس 200 و شبانه 140 تا 190 دانلود میکنم .
نه من شیراز هستم 128 پارس گرفتمنقل قول:
سرعت دانلود روزانه فیکس 200 . شبانه هم 1.5 گیگ که راحت میگیره و دو گیگ هم میشه گرفت بعضی شب ها
باور کن اشتباه میکنه بره شاتل .نقل قول:
پارس بره بگیره من خودم شاتل شیراز 3 سال یوزر بودم ولی واقعاً خراب شده .
اره تایید میشه!نقل قول:
منم از سال 86 شاتلم و شیرازم هر روز داره بدتر میشه و به دلایلی هم نمیتونم عوضش کنم!
سلامنقل قول:
بله هر سال این هدیه تولد را میدهند.برای من هم 5 شنبه زنگ زد.در مورد سرویس و برخورد کارمند ها نظر خواهی کرد.در آخر هم تولدم را تبریک گفت و 3 گیگ هم هدیه دادن.
راستی تولدتون هم مبارک باشه.:46:
خیلی جالبه این شاتل دزد به ما که تو این 3 سال یک گیگ هم نداد :8:نقل قول:
مرسي دوست مهربان:10:نقل قول:
تولد شما هم مبارك:)
ولي براي من هيچ ترافيك هديه داده نشده! امكان داره از 12 به بعد اضافه بشه؟
اره به من هم ندادن توی این 3 4 سال :2:نقل قول:
به من پارسال داد. امروز هم تماس گرفتن من نبودم.نقل قول:
حالا نميدونم فردا باز تماس ميگيرن يا پريد؟