S Nokia 6600نقل قول:
بستگی به مدل گوشیتون داره، به 2225 بفرستین
S Nokia 6600نقل قول:
بستگی به مدل گوشیتون داره، به 2225 بفرستین
سیستم ارسال تنظیمات فعلا مشکل داره برو تو سایتش و گوشیت را دستی تنظیم کننقل قول:
نقل قول:
اولا بناب ماله آذربايجان شرقيه و پيش شمارش 0912 نيست 0914 هست
دوما حساب کن ببين 13 ساله پيش که همراه اول شروع به کار کرد بناب بعد چنذ سال رفت زير پوشش و بناب چندمين شهري بود که رفته بود زير پوشش
حالا ايرانسله 10 ماهه اومده بسياري از روستاها مثل بناب و تحت پوشش قرار داده فکر نکنم که کاره بدي کرده
درضمن ايرانسل تو تمومه جاده هاي آذربايجان شرقي دکل داره ولي تجهيزاتش هنوز وصل نشده اگه خوب تو جاده ها دقت کني ميفهمي چون من خودم زياد دور و بره تبريز رفت و آمد دارم
و درضمن ايرانسل در تبليغاتش هيچ حرفي از پوشش جاده اي نزده
و اون کارایی که درپیت اول تو 13سال کرده رو ایرانسل و 1 سال و نیم میکنه . شاید هم بیشتر !!!
اره منم تبريزم حرف tempest رو 100% قبول دارمنقل قول:
نقل قول:
من به این دلیل ایرانسل گرفتم چون 0912 برام اینجا گرون در میومد.چون دوستانی که اینجا دارم 0914 هستن وقتی بهشون زنگ میزنم وصل میشم سیستم تهران و بعد از اونجا به اینجا وصل میشم!که دقیقه ای 70 تومن برام تموم میشه.
گفتم یه تنوع بدم ایرانسل بگیرم اما الان دارم میگم انتن نمیده تو جاده تا دوستان مثل من اشتباه نکنن.
نه مخابرات برا منه نه ایرانسل برا شما که اینطوری طرف میگیری.من نگفتم ایرانسل همه جا بده من گفتم تو سایتش
نوشته کل اذربایجان شرقی پوشش میده ولی فقط شهرها رو پوشش میده.
در ضمن دکل خالی رو ملت میخوان چیکار؟؟؟؟؟؟
راستی شما نمیدونی الان با 10 سال پیش فرق کرده و سرعت پیشرفت زیاد شده؟؟؟؟حالا اگه 2 تا شرکت دیگه هم مثل ایرانسل بود الان مثل کانادا سیم کارت 1$ بود و یه گوشی هم روش جایزه میدادن!!!!پس اینقدر این ایرانسل رو
با مخابرات 500 سال پیش مقایسه نکنین!!!
بیخیال.
حرف شما صحیح که سرعت پیش رفت 10 سال پیش با الان فرق کرده و لی فراموش نکن شما داری تو ایران زندگی میکنی خودشم تو بناب نه کانادانقل قول:
در هیچ جای سایت ایرانسل ننوشته که کل آذریایجان شرقی تحت پوشش هست فقط شهرها رو نام برده همین !
میشه راهنمایی کنید چطوری گوشی رو دستی تنظیم کنم؟نقل قول:
حالا مثلا بناب با تهران از نظر تکنولوژی خیلی فرق داره؟؟اسمش بد در رفته بناب:31:شما که خودت 1 ساعت با من فاصله داری باید بدونی چجوری انتن میده اینجا ایرانسل.نقل قول:
اگه تکنولوژی!باشه تو کل کشور سطح یکسانی خواهد داشت.اما خب مسلمه اول تهران رو بیشتر حمایت میکنن.
در مورد پوشش هم من از روی نقشه گفتم که کل اذربایجان رو ورداشته زرد کرده.....,وارد جزئیات نشده بودم که هر شهر رو به تفکیک ببینم ولی خب ایرانه و دروغ زیاد گفته میشه.
ولی پوشش اینجا خیلی کمه.29.000 تومن سوخت!!
ولش کن دیگه....باید همون 0914 رو به جای ایرانسل میگرفتم.ولی خب فعلا با 0912 صحبت میکنم خانواده ی محترم قبضش رو اونور پرداخت میکنن!!!!!
این تنظیمات دستی gprs و mms است که بصورت عکس برات میذارم . البته اینکه این گزینه ها ای در کجای گوشی شما قرار داره بستگی به نوع و مدل گوشی شما داره . بگردی پیداش می کنی هر گزینه که پیدا کردی تنظیم کن و اونایی که نداشت بی خیال شو. مشکلت حل میشه . مهمترین قسمتش هم mtnirancell برای نقطه دستیابی است .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اونهایی که ایرانسل می خرند انتظار نداشته باشن تو جاده ها آنتن بده ... هر چند تو این یه ساله برخی از جاده های مهم زیر پوشش رفته ولی امکان داره پوشش جاده ای استان شما خیلی دیر انجام بشه ... اول تحقیق کنید بعد بخرید ... در واقع بعضی ها فکر می کنن گول تبلیغ رو خوردن در حالی که بیشتر خودشون دقت نکردن ...نقل قول: