یه وی پی ان داشتم فری بود با عضویت درسایتش داشتم مولادرزش نمیرفت درهمه دوران کارمیکرد ازهمین نیم ساعت پیش غیرفعال شد:n27: البته درست شد:n05:
Printable View
یه وی پی ان داشتم فری بود با عضویت درسایتش داشتم مولادرزش نمیرفت درهمه دوران کارمیکرد ازهمین نیم ساعت پیش غیرفعال شد:n27: البته درست شد:n05:
اون دهنو خوب امدی:n08:نقل قول:
+
من هر چند وقت یکبار با این داستان ها سر و کار دارم، زیاد می بینم.:n09: هیچوقت همه تخم مرغ هاتو تو یک سبد نزار و همیشه یک راه حل بک اپ داشته باش باسه این مواقع:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چند تا سوال داشتم در مورد پارس آنلاین
1- سرعت تک کانکشن خوبه واسه اینستاگرام و ویدئو آنلاین و ...
2- یخ شکن ها خوب کار می کنن ؟سرعتشون چه طوره؟
3- پینگ چطوره؟
4- سرعت ها تا 16 مگابیت بازه یا هرچی بگیری همونو میدن؟
1-بله،من 4 مگش رو داشتم مشکلی نبود حداقل تو منطقه ما مشکلی نداشتنقل قول:
2-بله با فایفون یوتیوب بدون مشکل استریم میکرد.
3-پنیگ 120 130 همین حدودا
4-همون سرعت اعلام شده رو میدن نه بیشتر
این ها در مرکز سمت ما هستش شاید سمت شما فرق کنه.(جنوب استان تهران)
ممنون از شمانقل قول:
برای بقیه هم همینطوره؟
مودمتو ریست کن. پارس آنلاین در زمینه شیلترینگ پیش تاز هست و انواع تکنیک های جدید رو اول از همه این ISP به کار میگیرهنقل قول:
راستی یک سوال از کاربران پارس آنلابن آیا شما یکی از این ۵۷۰۰ نفری که پارس آنلاین ادعا میکنه ازشون برای ریدایرکشن نظرسنجی کرده بودید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که نبودم ولی خوب خوشبختانه گزینه غیر فعال کردنش بالاخره اضافه شده که خودش پیشرفتیه !
دوستان عزیزی که هم پارس آنلاین داشتن تو تهران و هم آسیاتک از لحاظ خدمات دهی و سرعت و پینگ کدوم رو ترجیح میدید ؟؟
من یک زمانی یادمه برای من فعال و به شدت رو مخ بود.:n23:نقل قول:
کلی باعث خطا و ارور می شد.......
گرچه هر چی گشتم سابقه اش رو پیدا نکردم ( نمی دونم چی شده چون یادمه از یکی برای غیر فعال کردنش راهنمایی گرفتم.):n36:
ولی یادمه یک صفحه داشت که قبلا با یوزرم واردش شدم و همه گزینه های اطلاع رسانی در رابطه با اتمام سرویس، اتمام حجم، سرویس جدید و جشنواره ... رو برداشتم که دیگر ریدایرکت نکنه چپ و راست:n13:
+
اصلا دوست ندارم سرویس ریدایرکت بگرده یا اجبار شه - اس ام اس و ایمیل یا از پروفایل خبر بدن بهتر از اینه که یکهو وسط کار ادم هر کار می کنه ریدایرکت کنند و باعث قطعی و خطا بشه.
سلام:n34:
برا من یه مشکلی پیش اومده من کیفیت خطم خوبه...
از پریروز گرمای هوای اهواز به شدت رفته بالا دیگه از 50-60 گذشته
من داخل کل روز شاید یه 500 تا crc داشته باشم
ولی تو این 2 روز خیلی بیشتر شده همین طوری میره بالا (سیمم هم 2 زوج کشیدم از سر خط بیرون)
2 تا خطیم که اینترنت دارم این طوری شده...
گرمای هوا اصلا تاثیری داره یا مشکل از جایه دیگست اصلا؟!!
مرسی