اتفاقا این سوال منم هستنقل قول:
اگه کابل پاره شده پس چرا جور در نمیاد حرفا و اعمالشون !
برای منم قطع میباشدنقل قول:
شما کدوم مرکزی ؟
من کـاشـانی :n03:
Printable View
اتفاقا این سوال منم هستنقل قول:
اگه کابل پاره شده پس چرا جور در نمیاد حرفا و اعمالشون !
برای منم قطع میباشدنقل قول:
شما کدوم مرکزی ؟
من کـاشـانی :n03:
اگه بخوای با چندتا دیوایس (دستگاه) به اینترنت وصل بشی خب وجود مودم وایرلس دار ضروری ولی به نظر من شما که میخوای بگیری یهو وایرلس دار بگیر که راحت بشی مدل مودمت هم بستگی به پولی که میخوای بدی داره من زایکسل p650w دارم ازش خیلی راضیم از نظر امنیت عالیه
نه مشکلی نیست ولی اگر از نظر مالی براتون زیاد سنگین نیست بهتره WireLess دار بگیرین به دلیل این که به هر حال ممکن از یه دیوایسی استفاده کنین که نیاز به وایرلس داره مثل لپ تاپ و ...!نقل قول:
آینده نگری مهمه .
برای انتخاب مدل هم باز بستگی داره به هزینه ای که می خواین بکنین برند با برند فرق داره ...
مثلا هم میشه Tp-Link خرید هم Asus اما مسلما Asus گرون تره به دلیل امکانات بیشتری که به درد کاربر خونگی زیاد نمی خوره یا اینکه ممکن دو آنتن داشته باشه ...
من خودم قبلا Tp-Link داشتم فوق العاده عالیه برای کار خونگی و اینکه قیمت و ساپورت خوبی هم داره اما مجبور شدم Asus بخرم چون نیاز به قدرت بیشتری داشتم به خاطر برد و این حرفا !
این مدل ها برای شما عالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / PROLINK - PWH2004 /TD w8961ND .
کلا سعی کنین از Tp=Link بخرین مدل های دیگه هم هست اما این برند خیلی قیمت های خوب و کیفیت عالی داره و .
بحث مودمو ول کنین . من یه چیزی رو متوجه شدم. روزا دسترسی به قندشکن و فندق شکن و ان و گوز میسر نیست . شبها برای ده ساعت کار میکنه.
اینترنته شده مثل کانالهای سوپر که شبها -18 میزنه و بخش بزرگسالان شروع به کار میکنه.
خدایی سطح دیدگاه این مسئولین تا چقدره ؟ . اخه من نوعی که باید به سیصد نفر جواب پس بدم چرا باید تحت فشار قرار بگیرم. خدایی تو کار این تاپاله ها موندم :n21:
HSS کار می کنه !
به بحث مودم ما چیکار داری !:n25:
همون نرم افزاره .... وضل بشه ...!:n23: من چیز دیگه ای نمیخوام !نقل قول:
سرورای امریکاش به فاک رفته.
درضمن عزیز یک بخش خرید مودم هست و همه چی از جون مرغ تا شیر ادمیزاد داخلش توضیح داده شده.
مودم منم ایسوزه وایرلس هم گرفتم که مکافات سیم کشی نداشته باشم و الان ! میفهمم چه نعمتیه ! . برا سه چهارتا از مشتریهام هم خریدم و همشون هم خوب بودند. فقط یک مشکلی داره....مودم با این کیفیت و با این کوالیتی داره با این خطوط وو سرعت مزخرف از بین میره...:n23:
واسه من عالی وصل میشه HSS ..نقل قول:
حالا دیگه یه نفر راهنمایی می خواد تو خرید شما دیگه کوتاه بیا ! :n25::n24:
اخه یک مسئله ای هم هست . تو دو مگ برداشتی من 256 گرفتم . تو اگه سرعتت کم بشه فوقش میشی یک مگ ! ولی اگه سرعت من کم بشه میشه ناک اوت !
نقل قول:
4-5 روزه کردم 1 مگ حالا جالبه از دیشب هی این سرعت DownStream تو مودم من عوض میشه 1152 شد 821 بعد برگشت سرجاش دوباره از صبح شده 825 ...
نمی دونم چه غلطی دارن می کنن
نه ! خوبی HSS اینه اصلا پینگو تغییر نمیده حتی 5 تا ..
مثلا الان پینگم بده (210) نرم افزار رو Online کنم بازم همون 210 میمونه ...
ورژن آخرشو بگیر ( 2.90) ..
---------------------------------------
دیگه ای دفعه یه ذره زیاد شد دفعه قبل این مشکلات اصلا تغییر نمی کرد ...
with HSS :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
without HSS :
سرعت اینترنت 1 مگ با سرور امریکا ساعت 3:52
نتیجه:
بقیه هم که سرویس 1 مگ دارن لطفا توی روز از سرور های خارجی تست بذازن نرجیحا امریکا باشه چون دوره
فک کنم برای 1 مگ زیادی سرعت کمه توی طول روز
فقط ایران سرورش قویه
1 مگ واقعی فقط از سرور های داخلی قابل استفاده اس
اینم سرور مونیخ المان