سلام من سه بار امتحان کردم کارهایی که شما گفتید ولی باز هم از بالگرد افتاد.خواهش می کنم کمکم کنید 3ماه است که در
این قسمت گیر کرده ام.
با تشکر
Printable View
سلام من سه بار امتحان کردم کارهایی که شما گفتید ولی باز هم از بالگرد افتاد.خواهش می کنم کمکم کنید 3ماه است که در
این قسمت گیر کرده ام.
با تشکر
سلام دوستان من الان به 58 درصد رسيدم غير از آيكن اساسين هيچ آيكن ماموريت نيست همه mission Progress ها توي states 100% شدند غير از رومن كه 80 درصد هست و gerry كه 40 درصد بقيه همگي 100 هستند من الان بايد چي كار كنم اين اساسين پايان پذير هست ماموريت هاش يا هرچي بري هست؟ من نميدونم بايد چي كار كنم الان
اساسین پایان پذیر هست ولی جز ماموریات های فرعیه(فکر کنم حدود 7-8تایی باشه)نقل قول:
شما صبر کن هنوز کار داری رومن ماموریاتش بر میگرده به تصمیم شما در مرحله آخر
و گری هم که هنوز باهات کار داره:دی
کمی صبر کن تا وقتش بشه هنوز کارت با گری تموم نشده
لطفا اگه ميشه راهنمايي كن فكر نكنم با صبر كردن كاري از پيش ببرم احتمالا بايد رسپكت يا لايك رو با يه نفر افزايش بدم همونطور كه توي سان آندرياس با صبر كردن نميشد ماموريت به دست آورد بايد يه فعل و انفعالي صورت مي گرفت مثلا مراحل مدرسه هواپيما تا رد نميشد ماموريت هاي جديدي نميومد يا اگه مدرسه اختياري ماشين رو رد نمي كردي ماموريت هاي اختياري كه منجر به خريد اون نمايشگاه ماشين ميشه باز نميشد. من الان بايد چيكار كنم كه ماموريت بياد آيا بايد اساسين رو تموم كنم؟ تا حالا فكر كنم 7 تايي رفتمنقل قول:
ويرايش...
حل شد تونستم راهي پيدا كنم اساسين هم تموم شد دارم ادامه مي دم اگه مشكلي بود مي پرسم
بازم ويرايش... ماموريت هاي بازي تموم شد حالا اگه بخوام اچيومنت ها رو بدست بيارم و سعي كنم 100% بشه (كه مني دونم نميشه چيزهايي بوده كه انجام ندادم مثله تموم كردن سريع السير بازي) ارزش داره به 100% نزديك كنم آخه خيلي از چيزهاش اونقدر ارزش نداره حتي من sa رو هم تموم كرده بودم وقتي ديدم واسه 100 درصد شدن بازي چه راه طولاني در پيش دارم بيخيال شدم
یه نفرم جواب ما رو بده ای ول
این مرحله مانی سرویس کرده منو
وقتی اون ماشینو تعقیب میکنی میره سر یه چهار راه وای می ایسته ولی هیچ آیکونی نیست که من برم روش واستم تا دمو نشون بده اون مرده از مشین پیاده بشه . اصلا باید آیکون زرد باشه یا باید با ماشینم جای خاصی وایستم تا پیاده شه یکی گفت جلو تر برو ولی هیچ اتفاقی نیفتاد تو رو خدا جواب بدید کممممممممک
اقا این سیو مرحله manny قضیه من هم مثل اقای reza bala هست...
یه کی برام رد کنه..
لینک اتومات هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[quote=rezabala;3736735]یه نفرم جواب ما رو بده ای ول
این مرحله مانی سرویس کرده منو
وقتی اون ماشینو تعقیب میکنی میره سر یه چهار راه وای می ایسته ولی هیچ آیکونی نیست که من برم روش واستم تا دمو نشون بده اون مرده از مشین پیاده بشه . اصلا باید آیکون زرد باشه یا باید با ماشینم جای خاصی وایستم تا پیاده شه یکی گفت جلو تر برو ولی هیچ اتفاقی نیفتاد تو رو خدا جواب بدید کممممممممک[/quote
هنوز مونده تا از ماشین پیاده بشه باید تعقیبش کنی تا برسه دم یه انباری بعد که ماشین رو پارک کرد پیاده میشه و شما پشت فلش زرد رنگ ماشین رو متوقف میکنید.
نقل قول:هر دوتانو لينك هاتون رو روي 2shared.com آپ كنيد بديد ببينم چي كار مي تونم بكنم من از صبح الاف اين رومن اينا هستم رهمه پارامترها (Mission , Respect , Like ) با همه 100% شده حتي تمامي Most Wanted ها رو هم كشتم با ماشين پليس ولي بازي پيشرفتش رو 76 درصد موندهنقل قول:
اساسین فقط یک مرحلش اصلیهنقل قول:
شما به مرحله اخر رسیدی؟
چند درصد هستی؟
چون باید در نهایت دیمیتری رو بکشین یا باهاش برین معامله کنید
ودر نهایت 2 پایان جداگانه خواهید دید!!
به اینجا رسدین؟
ااا؟نقل قول:
جدي پس كاش زودتر مي گفتي سيوش رو جدا گانه نگه ميداشتم حيف شد چون من كشتمش. آره بازي كه كاملا تموم شده مرحله نمونده 76 درصد شده الان ولي بازي حدود 65 درصد بود كه تموم شد