دوستان این d&g pure homme رو که داییم ازش استفاده میکرد رو تست کردم واقعا بوش خوبه یکمی تو مایه های فارنهایته خنک و دلنشین...قیمت ندارین ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان این d&g pure homme رو که داییم ازش استفاده میکرد رو تست کردم واقعا بوش خوبه یکمی تو مایه های فارنهایته خنک و دلنشین...قیمت ندارین ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
حسین جان شبیه فارنهایت نیستا؟به نظرم شبیه پودر بچه ست بیشتر .
قیمت هم حدود 100 اینا بوده.
نمیدونم شاید فکر کردم اون حس خنکیش شبیه فارنهایته شایدم اشتب میکنم....به هر حال باحال بودش.نقل قول:
دوستان واسه پاییز چه کاری رو پیشنهاد میدین
نقل قول:
سلام.
بله ، میتونی از اسپری خوشبو کننده ی دهان استفاده کنی که رایحه های مختلفش موجوده داخل داروخانه.
دقت داشته باش که این اسپری ها نباید حاوی مواد قندی مث ساکارز ( مشتقات نی شکر ) باشن، چون ساکارز
به شدت باعث پوسیدگی دندان میشه.
بوی دهان عوامل متعددی داره، بعد از هروعده ی غذایی مسواک یا قرقره کردن محلول آب-نمک توصیه میشه.
موقعی که مسواک میزنید فقط دندان رو تمیز میکنید ، درصورتی که یک عضو مهم یعنی "زبان" و همچنین بدنه ی دهان و ساک دهان نادیده گرفته میشه.
در این مواقع بهتره از محلول آب-نمک که یک ضدعفونی کننده ی قوی هست استفاده بشه.
دقت داشته باشین که استفاده ی اسپری دهان به دلیل وجود مواد پودری و مقداری گاز ، باعث باطل شدن روزه ی شما میشه.
این اسپری ها حاوی قند زایلیتون و سریتول هستند که کاملا برای بهداشت دهان و دندان مفید هست، بیشتر اسپری ها از پوسیدگی دندان جلوگیری میکنن.
موفق باشی.
shadow هم خوبه ولی از نظر من اینا بهترن.نقل قول:
کارای اجمل رو نمیشه با مون بلان مقایسه کرد....همونطور که قیمتشونو نمیشه مقایسه کرد...مون بلان خب مسلما کیفیت بوی خیلی خوبی داره و پخشش هم بیشتره و موندگاریشون هم با توجه به قیمتشون خوبه...اجمل هم تو اون رنج قیمت یعنی بین 20 تا 30 تومن بین مارکایی که میشناسم از همه موندگاری و کیفیتش بهتره...
تو اونایی که گفتم lure رو حتما بگیر...حتی اگه چشم بسته هم گرفتی پشیمون نمیشی...مطمئنم...کار خیلی خوبیه...هم موندگاریش هم کیفیت و پخش بوش...بوش بسیار شبیه به دی اند جی وان هستش اما خب یه جورایی یه ته مایه های عربی توش هست.برای پاییز که داره میاد خیلی خوبه.
خودم هم فعلا دنبالشمنقل قول:
تا حالا با ین مشخصات به اینا رسیدم باید ببینم چی میشه
pure havane
m7
opium
chic
مال کدوم برند هستن؟نقل قول:
محمد جون کلمون رو نکنی ها....نقل قول:
چیک از کرولینا هرا فکر کنم بوش واسه تابستون مناسب باشه ؟! بو هندوانه توش مشهوده.
فکنم ام 7 از وای سنت از همشون بهتر باشه.
اولی Thierry Mugler دو تای بعدی ysl آخری هم Carolina Herreraنقل قول:
چرا کلتو بکنم ؟ :31:نقل قول:
واقیعت هنوز بوش نکردم ولی میگن برای همه فصل ها مناسبه ( ولی درسته مثل بقیه مخصوص فصل سرد نیست ) ولی جز بوهای جذاب هستش البته هر 4 تا این ویژگی رو دارن
آخه ادکلن هایی که گفته بودی رو تست نکردم هنوز.نقل قول:
اما این میون کارای وای سنت هنوز اصالت و تک بودن رو حفظ کرده.