فرقی با هم ندارن فقط 40LE830 مدل اروپاییشه و مدل داخل ایرانش میشه LC-40LE8300Xنقل قول:
فرقی با هم ندارن فقط 40LE830 مدل اروپاییشه و مدل داخل ایرانش میشه LC-40LE8300Xنقل قول:
e_parshang جان درسته که مدل Sharp LE8300X اسمارت نیست ولی گیرنده دیجیتال داخلی داره که این روزها داشتن dvbt توی tv ها خیلی طرفدار داره .نقل قول:
من خودم توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که سایت معتبری توی بررسی tv هست به اطلاعات مفیدی رسیدم . میتونی یه سر به سایته بزنی و به اطلاعات خوبی برسی :)نقل قول:
درودنقل قول:
والا هزینه دور و بر 600 تومان باشه
اما خواستم بین مارک های ال جی و سونی چند مدل 32 اینچled معرفی کنید که برم از نزدیک ببینم و البته اونی که بهتره رو مدنظر قرار بدم
پیشنهادتون چیه؟
سپاس:11:
این حرف رو بسیاری از دوستان زدند و اثبات هم کردند اما..نقل قول:
منم گفتم که اینقدر رو یه برند صحبت نکنید ،کو گوش شنوا..
بازم دست شما بسی درد نکنه..
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
ببخشیدا الان دیگه مونده رو تلویزیون های OCR گیرنده دیجیتال بزارندنقل قول:
الان کدوم تی وی گیرنده دیجیتال نداره آخه؟!
نمیگم اسمارت مهمه ولی دیگه این جوابتون نوبر بود..
آخه کدوم تی وی الان گیرنده دیجیتال نداره
فوق آخرشم نداشت میره 70 میده میخره
اسمارت رو که نمیتونه بره بخره..
دوستان این شارپ آش دهن سوزی نیست
بسیار تحقیق کنید..
چندین صفحه قبل هم علمی و عملی رد شد
با این قیمت ،و بدون هیچ قابلیتی نمیارزه نظر شخصی بنده!
جهت اطمینان بیشتر به دوستان با تجربه و ناظر و.. توجه کنید
سلام
کسی از led 32 lg 5610 اطلاعاتی داره شنیدم 3dهم ساپورت میکنه لطفا اگه کسی اطلاعاتی در باره ش داره منو راهنمایی کن
سلام
دوستان این مدل ال جی کیفیتش چطوره؟؟کلا از همه لحاظ.....
LED 3D LG 47LX9500
سلام
من امروز هارد اکسترنالم رو پر فایلای تصویری از همه نوع فورمت کردم و رفتم سراغ نمایندگی ها .. اول سامسونگ که مدل 6960 رو معرفی کرد هارد رو بهش دادم زد به تی وی و همه فورمتا رو پخش کرد خدایی کیفیت 2 بعدیش که حرف نداشت سه بعدیش هم خیلی عالی بود یعنی من هیچ لرزش ندیدم حتی سرم رو چرخوندم زاویه دید عوض کردم هیچ مشکلی نبود
بعد رفتم سراغ ال جی که متاسفانه 3 دی تموم کرده بود و بهم قول شنبه داد که احتمال افزایش 12 درصدی قیمت هست .. ولی هارد رو روی یه مدل ال ای دی دو بعدی تست زدم که غیر از فورمت wmv همه فورمتا رو پخش کرد کیفیت 2 بعدیش عالی بود ..
بعد رفتم سراغ سونی که اول مدل 925 رو معرفی کرد ولی عینکش رو که زدم هر از یه مدت تصویر لرزش داشت و سه بعدیش به نظر من به پای سامی نمیرسید .. متاسفانه هاردم رو هم نشناخت حالا نمیدونم مشکل از فورمت هارد بود یا نه این تی وی تنظیمات خاصی داشت
خلاصه صبر میکنم تا شنبه که الجی مدل سه بعدیش رو بیاره بعد میرم سراغش اگه کیفیت سه بعدیش مثل سامی چشمم رو گرفت میخرم وگرنه میرم سراغ سامسونگ
ممنون
سلام به همه ای بچه هانقل قول:
یه راهنمای از استید محترم و برو بچ موندم ال ای دی سامسونگ دی 8000 بگیرم یا ال جی ال ایک 9500 بودجه تا 2500
lg lx9500
samsung d 8000
جان؟گمون نکنم این نتیجه گیری ارزنده کار جناب مستفاذ بتنهایی باشد!!!نقل قول:
---------- Post added at 02:24 AM ---------- Previous post was at 02:22 AM ----------
فرمایش شما در مورد بی اعتبار بودن سایت سی نت از عجایب است که در مکان های محدودی از جمله این فروم بوفور یافت میشود..موید باشیدنقل قول:
---------- Post added at 02:28 AM ---------- Previous post was at 02:24 AM ----------
البته مدلی که سایت سی نت معرفی کرده دارای مشخصات متفاوتی نسبت به آن مدلی است که مادیران معرفی کرده است و ریویو سایت نمیتواند در مورد مدل مادیرانی کاملا منطبق باشد که این در مورد رویو سایت فلت پنل اچ دی نیز صادق استنقل قول: