من مودمو از زمان که ADSL گرفتم تا الان خاموش نکردم... یه 4 سالی میشه... رست کردم اما خاموش نهه....:sq_25:نقل قول:
Printable View
من مودمو از زمان که ADSL گرفتم تا الان خاموش نکردم... یه 4 سالی میشه... رست کردم اما خاموش نهه....:sq_25:نقل قول:
فرمودین تست کردم وایمکس خوب بوده... اگه خوب بوده وایمکس بگیر...نقل قول:
[/QUOTE]بله عزیز جان من دقیقا همین کارو کردم.شما کاری که میکنید اینه که یه مودم ارزون قیمت تهیه میکنید بعد همین مودم ارزون رو روی bridge تنظیم میکنید وبا یه کابل لن دو تا مودم رو به هم وصل میکنید به این صورت که یه سر کابل رو به درون اون قسمتی از مودم وایرلس که نوشته internet یا همون پورتی که آنتن رادیوتون رو میزدید وصل میکنید و سر دیگه کابل رو هم به یکی از پورت های همون مودم ارزونتون میزنید و بعد مودم وایرلستون رو روی حالت ppoe قرار میدید و مشکل حله من الان دو سال هست که از همین روش دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم.در ضمن یه راه دیگه هم هست که میتونید مودم ارزون رو روی حالت ppoe قرار بدید که بعد مودم وایرلستون فقط کار وایرلس دادن رو انجام بده ولی من این راهو پیشنهاد نمیدم چون اون مودم adsl ارزون هست بعضی موقع ها با مشکل بر میخورید.سوالی بود در خدمتم.[/QUOTE]
واقعا ممنون از کمکتون.
یه سوال دیگه مگه توی حالت بریج نباید خودت کانکت بشی بعد چجوری میشه؟
ببخشید من خیلی گیرائیم ضعیفه.
یه مودم ارزون الان تو بازار چی هست؟
یه سوال دیگه.این پورت اترنت که گفتید همون پورت WAn هست؟
مودمم G net.ar1504-1t1r هست
شیراز نامحدود برنزی نداره فقط طلایینقل قول:
این که کاری نداره منم میتونم اینکار را بکنم در هر ساعتینقل قول:
اره ساعت 2 3 شب پنجشنبه تا امروز قطع بودنقل قول:
دوستان توی صبانت هستم کلا بعد از هر 5 6 تا یه تایم اوت میده چیکار کنم سرویس 512
من شرکت همیارنت مرکز مخایراتی فیاض بخش هستم.... دقیقا از شب جمعه ( همون شبی که آسیاتک قطع شد) دیگه مشکل تایم اوت ندارم... پینگمم هم خوب شده... تا الان هم دیگه نوسان نداشتم....تا قبل شب جمعه اینترنتم فاجعه بود توو اون مدت 3 4 روزی که داشتم... نمیدونم واقعا مشکل چی بود؟؟؟ پس مشکل مخابرات کل نیست... کدام مرکز مخابراتی هستی؟؟؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان همیارنتی کسی نمیدونه DNS سرور این شرکت چی باید وارد کنم؟؟؟؟ بابا پشتیبانیش خیلی شوتهههه... سرشون نمیشه چی میگم بهشون... این 2 تا عددو میگم... البته واسه شرکت همیارنت میخوام.. چون شرکتا با هم فرق میکنه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مخابرات شهر ما (کرمانشاه) قیمت ها رو خیلی برده بالا.سرویس ها رو به اصطلاح کرده 1 به 5 ( که نکرده) قیمت هم برده بالا.مثلا 256 رو کرده 30 تومانو 512 رو 40 تومانو بقیه هم به همین تناسب بالا رفتن !
خواستم بدونم که سرویس های شما هم مثل ماله ما گرون شده یا نه ؟!
ممنون
سلامنقل قول:
دوست عزیز آنچنان چیز مهمی نیست
من تا الان ۵ یا isp ۶ عوض کردم همه یکی گذشتم مشکلی هم نداشته
۹۴.۷۴.۱۵۰.۵
۹۴.۷۴.۱۲۸.۲