دوستان من art 3 دارم و میخوام به art 4 ارتقاء بدم. میخواستم بدونم سرعت دانلود art 4 چقدر هست و چقدر نسبت به art 3 تفاوت داره.
Printable View
دوستان من art 3 دارم و میخوام به art 4 ارتقاء بدم. میخواستم بدونم سرعت دانلود art 4 چقدر هست و چقدر نسبت به art 3 تفاوت داره.
سلام .نقل قول:
سرعت دریافت Art3 ؛ 256 هستش . و Art4 ، 320
مثلا اگر شما با با سرویس Art3 ، 40 ؛ 40Kb دانلود میکنید ؛ با Art4 میتونید تا 50 دانلود کنید . . .
کف! سوت! دست و هورا! خوش اومدی دوست عزیز.نقل قول:
شما هم ایشالا هر چه زودتر شاتلی بشی.نقل قول:
نقل قول:
به احتمال خیلی زیاد اسپلیتر خراب شده،یه دونه نو با مارک خوب تهیه کنید، تو باز فراوونه، 2-3 تومن.
منم هفته اول همین مشکلا داشتم که مشکل از تلفنم بود تلفنا که عوضش که کردم خوب خوب شدنقل قول:
سلام دوستان
جایی بهتر از اینجا پیدا نکرد که مشکلم حل شد مشکل از این قرار که چند روزیه که idm برا دانلود شبانه سر ساعت کانکت نمیشد و باید خودم دستی کانکت شم (باید تا ساعت1 بیدار بمونم)که شروع به دانلود بکند مشکل از کجاست
ميتونه از هرچيزي باشه.نقل قول:
سلام دوستان
سوالی در مورد نویز در صدای تلفن داشتم.
تقریباَ یک هفته هست که صدای بلندی بر روی صدای تلفن اضافه شده
آیا ممکن است از خراب شدن اسپلیتر باشد؟
لطفاَ راهنمایی کنید.
این موضوع را در این تاپیک مطرح کردم چون جای دیگری رو پیدا نکردم بپرسم
متشکر
براي ما اتفاق افتاده بود براي يك هفته اصلا نميشد صداي طرف رو شنيد. از بس كه نويز صداي بلندي داشت. آخرش هم تلفن قطع شد ولي ADSL وصل بود. زنگ زديم خرابي تلفن اومدن. ميدونستم مشكل از بارون هست. رفتن سر كوچه، از اونجا درست كردن (سيم ها اتصال كرده بود)
سلامنقل قول:
تا اونجایی که من میدونم ایراد از کرک idm هست و برای من هیچوقت اوتوماتیک کانکت نمیشد:46:
تو تاپیک خود idm هم میتونی بپرسی
اولاً كه شما مودم رو روي PPPOE تنظيم كنين نيازي به كانكت شدن ندارين و هميشه كانكت هستنين. شاتل هم مثل مثلاً صبا نيستش كه يه اكانت جدا براي دانلود شبانه داشته باشه. دوماً ميشه يه عكس از scheduler در idm بذارين اينجا؟ :11:نقل قول:
سلامنقل قول:
من اصلا مودما رو pppoe تنظیم کردم ولی هروقت میخوام کانکت شم مثل دایل اپ conection میزنم وصل میشد ولی idm اینکارا نمیکند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال داشتم.این 15 تومنی که شاتل برای راه اندازی سرویس می گیره شامل هزینه ی ایاب و ذهاب هم میشه یانه پول ایاب و ذهاب سرویس کار رو باید جدا بدید؟