عکسو ندیدم
شما همون اول فصل اونایی رو که میخوای به لیست اضافه کن صد رد صد تاثیر داره
Printable View
عکسو ندیدم
شما همون اول فصل اونایی رو که میخوای به لیست اضافه کن صد رد صد تاثیر داره
اگه واقعا میخواهید همه بازیکنانی که شما دوست دارید در همان اولین بازی مستر لیگ در تیم تان باشد بدون اینکه حتی 1 دلار هم بابت بازیکنانی که به تیم اوردید ندهید به این ترفندی که سالها خودم باش بازی کردم توجه کنید.
برا این کار فقط قبل از اینکه وارد مستر لیگ شوید به قسمت Edit بازی برید و در قسمت ترانسفر تیم ها یک تیم از باشگاه انگلیس و یا هر تیمی که کونامی اونها رو لیسانس نکرده انتخاب کنید و بازیکنانی که نمیخواهیدش رو به یک باشگاه کوچک ترانسفر کنید و در مقابل بازیکنانی که دوست دارید رو به تیم تان منتقل کنید و حالشو ببرید. باید در آخر بگم که در پایان کار برای رفتن به منوی اصلی بازی اصلان نباید سیو کنید و بدون سیو کردن به منوی اصلی برید. همین که تیمتان در مستر لیگ سیو شد کافی هست. همین.
توجه کنید به خاطر این گفتم تیمی که انتخاب میکنید لیسانس شده کونامی نباشد برای اینه که بتونید اون رو در مستر لیگ ویرایش کنید مثلا باسش ورزشگاه و لباس و لگو و موارد دیگر رو درست کنید. موفق باشید.
عزيز اين كه نشد ترفند اگه بنا به اين هست كه پدر اديت فايل رو با در هم بر هم كردن squad اصلي تيمها دربياري كه بهتر از اون آدم ميتونه بازيكنهاي مورد علاقه اش رو قدرتاشون رو همه رو صفر كنه بعد خريدندشون به حال اول برگردونه اين طوري بازيكنان هم قاطي نميشن و رونالدو از باته بوريسوف هم سر در نمياره البته شرمنده ها ولي كلا تغيير در اديت فايل اصلا ترفند محسوب نميشه چون اگه اينجوري باشه يه تعداد آدم ميره بازيكن ميخره بعد ميره از اديت قدرتهاشون رو افزايش ميده اگه راه حلي هست كه اديت فايل رو دستكاري نكني اون ترفند محسوب ميشه داري رو كن. اگه بخواهيم با اديت فايل و تغيير در اون مستر ليگ بازيكنيم كه اصلا انگيزه نمي مونه تازه 100 تا روش ميشه پيدا كرد با اين كه شما ميگينقل قول:
در ابتدا باید بگم شرمنده خودتون باشید و در ادامه بگم که وقتی بازی در مسترلیگ سیو میشه شما اگه حتی علی دایی رو هم تو تیمتون داشته باشید بخواید برید قسمت ویرایش تمام قدرت شو صفر کنید یا اینکه 99 هم کنید هیچ تاثیری در قدرت این بازیکن افسانه ای در مسترلیگ نخواهید دید نه اینکه بخوام بگم چشماتون در دیدن عیبی داره نه، میخوام بگم اصلا امکان پذیر نیست.نقل قول:
بعدش هم حق باشماست من هم موافقم با نظر تون که بازی از حالت طبیعی که درمیاد و یه جورایی کسل کننده میشه ولی فقط به خودتون نگاه نکنید که بازی خور پروفشیونال هستید و خیلی هم توی این بازی قوی هستید، تو رو خدا به فکر ما پایین تر از آماتور هم باشید این قدر با این ترفند، ترفند و... (ترفند به توان بینهایت) مخالفت نکنید بزارید با این ترفند بازی کنیم. با اجازه استاد.
اتفاقا تغییر ability بازیکنان توی مستر لیگ هم تاثیر میذاره
فکر کنم شما مطلب رو نگرفتید.نقل قول:
معلومه تاثیر داره ولی تا موقعی تاثیر خودشو میزاره که شما بعد از ویرایش بخواید یه مسترلیگ جدیدی رو آغاز کنید ولی اگه یه مسترلیگ سیو شده داشته باشید و بعد از آن برید بازی رو وارونه هم کنید هیچ تاثیری در آن مسترلیگی که میخواهید لود کنید نخواهید گذاشت.
اگه هر جایی شو متوجه نشدید بگید دوباره توضیح بدم.
نخیر...من که بازی می کنم این کارها روی قابلیت ها تاثیر میذاره
حتی وسط مسترلیگ
خوب اگه بخوايم باترفند بازي كنيم چه فايده؟نقل قول:
ما بازي ميكنيم و بازيكن ميخريم براي لذت .. اگه بخوايم دستي اين كار بكنيم و بازي كنيم..اصلا چرا مستر ليگ بازي كيم.:11:
بيين جناب وقتي مي بيني يكي با احترام باهات حرف مي زنه جنبه داشته باش واسه خودت دور برندار اينجا كه كل كل خونه كه نيست كل ميكني يه چيزي گفتي مودبانه feed back دادم به پستت ديگه قرار نيست بي جنبه بازي در بياري و داد و قال را بندازي يعني چي شرمنده خودت باش مودب باش بهت جايزه مي دن. در ضمن ديدي اشتباه كردي وقتي به بازيكن رو ويرايش مي كني همون بازيكن داخل سيو مستر ليگ تغيير ميكنه خوشبختانه جناب فاشيست هم اينو مي دونه و به اين نكته كه براي شما مبهم بود اشاره كردن اصلا نياز نيست دوباره شروع كني مستر ليگ رو اديت روي تمام سيوها تاثير ميذاره. البته اين كه اشتباه كردي اين مورد رو اصلا مهم نيست هيچ مشكلي هم نداره آدم اشتباه مي كنه و من هم اصلا از اينكه اشتباه كردي خوشحال نيستم ولي نحوه صحبت كردن شما بد هست . برادر صحه صدر داشته باش هيچ افتي هم برات نخواهد داشت اتفاقا اگه صحه صدر داشته باشي محبوب هم ميشه همه جا نه فقط اينجا. در ضمن من استاد نيستم از بقيه هم شاگرد تر هستم. ادعايي هم ندارمنقل قول:
آقا من سه روزه که چندتا سوال پرسیدم هیشکی نیست جواب ما رو بده؟