درود بر camaro lt
Printable View
درود بر camaro lt
بسیار سپاسگزارم آقای کامارو camaro lt
چون قبلا هم در مورد خرید نوا راهنماییم فرمودید.
منتظرم که ایشالا کولرتون روبه راه , یخی بشه و در مورد اون سیم سبقت، گاورنر و .... توضیح بدید.
راستی اگه حوصله داشتید دوتا سوال دیگه:
1) دستگاه یا بخش هیدرولیکش زیاد نشت میداد به زحمت بازش کردم یه دایره زیر پولی هیدرولیکش مشخصه،نشت از قسمت پایین اون بود.آیا این نشت فشار زیادی داره یا میتونم با چسب (چه نوع چسبی؟؟؟ :n08:) درستش کنم؟
2) قسمت داخل پوسته ی هواکش یه قسمت برقی کوچولو داره که هیچ سیمی بش وصل نیست.امروز که پوسته رو باز،تمیز و محکم کردم شلینگهای متصل به پشت اون قسمت رو هم درست کردم و با مکش هوا راه عبور هوا به کاربرات بسته میشه، ایا متصل نبودن سیم به اون قسمت پس از درست کردن اون شیلنگهای کوچک، مشکلی ایجاد نمیکنه؟ کدام سیم میتونه مال اون قسمت باشه؟(سیم های زیادی همینجوری توی موتور بی صاحبند)بسیار ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
متشكرم
سيم سبقت براي تعويض معكوس دنده از 3 به 2 نصب شده كه توسط فشار ناگهاني به پدال گاز انجام ميشه . يك سر اون به اهرم دريچه گاز كاربراتور و سمت ديگه به گيربكس متصل شده. اگر درست تنظيم نشده باشه اين معكوس كشيدن بخوبي انجام نميشه، البته وضعيت گيربكس شما را چك نكردم و ممكنه از اين نباشه.
بطور خلاصه گاورنر در واقع يكجور سوپاپ متغير است كه بواسطه مقدار گردش شافت خروجي گيربكس، بطور اتوماتيك مقدار جريان روغن گيربكس را مشخص ميكنه تا تعويض دنده انجام بشه و محل اون در گيربكسهاي 350 در سمت چپ و نزديك گلداني انتهاي گيربكس قرار داره كه زير يك درپوش فلزي كاسه اي شكل هست.
البته اين صدايي كه گفتيد ميتونه از هرچيزي باشه و من بطور مثال گفتم شايد از گاورنر هم باشه كه درست عمل نميكنه و احيانا يكي از لنگرهاي اون به درپوش فلزي برخورد ميكنه و صدا بوجود مياد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا نشت روغن هيدروليك كه توضيح داديد،از پمپ هيدروليك فرمان بايد باشه. هيچ نوع چسبي در اون محل نميتونه بخوبي آب بندي انجام بده چون تحت فشار و حرارت زياد قرار داه و البته چرب بودن هم عامل ديگه اي هست كه جلوي چسبندگي را ميگيره.
ممكنه اورينگ اون خراب شده باشه كه با تعويض اورينگ مشكل حل خواهد شد.
قطعه اي كه داخل جاي فيل تر هوا ديديد، شير حرارتي هواي ساسات هست كه با توجه به مقدار حرارت موتور و دماي هوا، دريچه ورودي هوا از سمت لوله فرعي جا فيل تر هوا را باز يا بسته ميكنه تا مواقعي كه موتور سرد هست، هواي گرم از سمت اگزوز به داخل كاربراتور مكيده بشه و بعد از گرم شدن ، اون دريچه كم كم بسته شده و هوا از سمت دهانه اصلي وارد كاربراتور خواهد شد.
هيچ نوع سيم برقي به اون متصل نيست و تنها لوله هاي عبور هوا كه توسط مكش موتور وكيوم لازم را ايجاد ميكنه به اون متصل شده.
اگر كار ميكنه خيلي خوبه و بگذاريد بطور معمول كار خودش را انجام بده.
باز هم سپاس جناب کامارو
دیروز از بی طاقتی رفتم و پمپ هیدرولیک رو باز کردم و خوب با بنزین شستشو دادم و گذاشتم خشک بشه.بعد دو سه بار به همین چسب های 1-2-3 اسپری دارم چسب نازک دادم و هر بار گذاشتم خشک بشه و بعدش هم با میخ و چاقو امتحانش کردم بسیار سفت حالا در مقابل حرارت و فشار نمیدونم تاب بیاره یا نه؟البته وقتی ماشن خاموش هم بود نشتش زیاد بود یعنی شاید نشتی تحت فشار نباشه(امیدوارم)
الان هم میرم نصبش کنم.تا ببینم.اگه باز نشت داشت باید بدم تعمیرکار.
ولی فک میکردم اون شیر حرارتی ساسات یه سوکت واسه برق داره که پرسیدم.
لطفا متخصصین امریکایی، مانند اقای کامارو هوای بقیه رو داشته باشند.
خواهش ميكنم، باعث خوشحالي است كه بتونم كمكي بكنم.
گاهي اوقات لوله هاي متصل به پمپ هم ممكنه پوسيدگي داشته باشه و نشت روغن از اون قسمت ، بخصوص بخشهايي كه تحت فشار بست و قفيس هست ، رخ بده.
يكبار كه پمپ سر جاي خودش بسته شد، و ماشين را روشن كرديد، دقيقا چك كنيد و ببينيد روغن از چه محلي نشت ميكنه؟ با تميز كردن بدنه پمپ انجام اين كار راحتتر صورت ميگيره.
اورينگهاي مورد استفاده در پمپ هيدروليك را ميتونيد طبق نمونه از فروشگاههاي اورينگ و كاسه نمد هم تهيه كنيد ، البته اگر فروشنده لوازم خودروهاي آمريكايي در دسترس نبود.
توي تمام خودروهاي بيوك و كامارو و نوا و..اون شير هواي حرارتي ،بوسيله حرارت هوا مسير لوله هاي هوا را باز و بسته ميكرد. اگر از قطعاتي كه در مورد اون صحبت ميكنيم عكس بگيريد و اينجا بگذاريد بهتر ميشه نظر داد.
بعضي از روشهاي تعميرات و تجارب مربوط به اونها هم توي همين تاپيك وجود داره و ميتونيد از اونها استفاده كنيد.
سپاس آقای camaro lt
هیدرولیک رو نصب کردم و روغنش هم ریختم نشت نداشت.نزدیک نیم ساعت هم روشن بود باز هم نشتی پیدا نکرد.البته محل نشتی دقیقا معلوم بود و آنهم - شیار بین بدنه و مخزن با دایره زیر پولی تسمه هیدرولیک (دایره به قطر تقریبا 8 تا 10 سانت) بود که فعلا نشتش بند اومده هرچند هنوز اطمینان بخش نیست.(نه خود محور پولی)
منتظرم تا چسب خوب خوب خشک بشه شاید عمل کنه.
بعدظهر هم میخوام ماشین رو ببرم پیش مکانیک واسه ترمزها.آخر فک کنم فقط چرخ جلو سمت چپ ترمز میکنه،بعلاوه بایستی پدال رو تا آخر فشار بدم و نیز از داخل صدای فسسسس میده.صاحب قبلی هم یه قوطی روغن ترمز امریکایی با وسایل ترمز توی ماشین گذاشته.
راستی دوستان واسه قفل کردن کابوت و اینکه نتونه کسی بازش کنه باید چکار کرد؟یه راه حل خوب و تمیز و مظمئن کسی داره.راستش اینجوری که هرکی بیاد و بتونه بدون دردسر کابوت بزنه بالا ایمن نیست.
آن بخش بين بدنه و پمپ داراي يك اورينگ بزرگ هست كه براي آب بندي نصب شده، آيا اورينگ را داشت يا خير؟
اگر بازهم روغن ريزي پيدا كرد حتما بايد اورينگ بگذاريد چون ممكنه چسب در دراز مدت بازهم ترك بخوره و روغن بريزه.
ترمزها را خودتون هم ميتونيد سرويس كنيد. چرخهاي جلو معمولا مشكلي از نظر لوازم پيدا نميكنند و دوام پمپهاي اونها خيلي زياده. اما اگر فقط يكي از چرخهاي جلو ترمز ميگيره، مشكل ميتونه از نرسيدن روغن كافي در زمان ترمز گيري به همان چرخ باشه و بايد مسير روغن تا آن چرخ چك بشه، يعني تقسيم ترمز( قطعه اي كه زير پمپ قرار داره و لوله هاي ورودي و خروجي ترمز به اون متصل شده) ، لوله ترمز عرضي كه در اكسل جلو نصب شده، لوله هاي ترمز متصل به پمپها .
در نهايت يك هواگيري هم انجام بديد .
براي چرخهاي عقب هم ميتونيد كاسه ترمزها را باز كرده و وضعيت لنتها و رگلاژ اونها را چك كنيد. اگر روي كاسه ترمز ، شكاف مربوط به تنظيم لنت وجود نداشت ميتونيد با مته شكاف مناسب را درست كنيد.
هواگيري، تنظيم و تعويض لنتهاي عقب و تعويض لنتهاي جلو( در صورت نياز) به بالاتر آمدن پدال و قويتر شدن ترمزگيري خيلي كمك ميكنه.
صدايي كه گفتيد طبيعي است و همه مدلهاي آمريكايي همين صدا را دارند و مربوط به كمپرس هوا در بوستر ترمز هست.
اگر واقعا قصد داريد كاپوت قفل بشه، فكر كنم بهترين كار نصب سيستم قفل كاپوت بيوك باشه كه از داخل باز ميشه و سيم و دسته اون را روي نوا سوار كنيد. البته من تابحال انجام ندادم ولي احتمال زياد قابل انجام باشه.
اما اگر راه ساده تر بخواهيد، ميشه با ايجاد شيار مناسب روي اهرم باز كنند كاپوت كه زير ماشين قرار داره و نصب يك قفل آويز كوچك بوسيله يك زبانه نعلي شكل اين كار را انجام داد و يا يك چفت براي اون بگذاريد و براي چفت قفل آويز نصب كنيد.
راههاي مختلفي براي اين كار هست كه اگر به دقت به محل كار نگاه كنيد خودتون ميتونيد ايده هاي مختلفي پيدا كنيد.
درود بر کامارو
دزود بر اهواز
سلام به گرمي حرارت موتورهاي 8 سيلندر:n02:
دوستان كسي سند و مدارك ملي شورولت نوا دودر 8 سيلندر سراغ نداره؟ يكي گير اوردم متاسفانه پلاك قديمه 2 در 8 سيلندر كه ماشين خوبي ميشه دراورد ازش
مدتی میشه که به اینترنت دسترسی ندارم و در این مدت نوا رو نقاشی کردم و با توجه به اینکه نتونستم نقاش مناسبی برای ماشین پیدا کنم ناگزیر شخصا کارهای رنگ هم انجام دادم.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
همانطور که مشاهده میکنید گلسپرهای عقب بیوک به همراه لاستیک سپر به خوبی روی سپر سوار شدن و رخ خوبی هم پیدا کردن.
البته این عکسها فقط تعداد محدودی از کارهای اخیر رو نشون میدن و کارهای ماشین به سرعت در حال انجامه و الان اکثر تزیینات و ... سوار شدن.