فکر نکنم مشکلی باشه. من یکی از کازین هام هم فراگیر کارشناسی نرم افزار میخونه هم ارشد آزاد برق قدرت.نقل قول:
ولی حتما قبل از اینکه کاری بکنی از دانشگاه بپرس.
Printable View
فکر نکنم مشکلی باشه. من یکی از کازین هام هم فراگیر کارشناسی نرم افزار میخونه هم ارشد آزاد برق قدرت.نقل قول:
ولی حتما قبل از اینکه کاری بکنی از دانشگاه بپرس.
چی چی هام ؟؟؟ :n02: بابا Englishنقل قول:
دوستان گل پیام نوری سلام ...... :n12:
شمایی که مثل آب چشمه پاک و زلالید ...... :n12:
قرض از این پست این بود که بهتون بگم گویا بعضی ها فکر کردن سر اون موضوع من و محمد جان ( hp722 ) با هم مشکلی داریم یا خدای نکرده با هم قهریم ..... :n12:
ولی مطمئن باشین اینطور نیست و نبوده و نخواهد بود ..... محمد یکی از بهترین دوستامه ........ هیچ مشکلی هم با هم نداشتیم و نداریم ................................... :n12:
+
امروزم داره تموم میشه اما دریغ از اعلام نتایج ....... اگه من اینقدر که به سایت پیام نور سر زدم برای اعلام نتایج به سایت تبلیغات کلیکی رفته بود الان میلیاردر میشدم :| والا بخدا .....
فردا امتحان دارم ساعت 8 و 30 ... دعا یادتون نره ..... :n12:
کاملا حق با مهدی عزیز هست و ما هیچ مشکلی باهم نداریم و دوست هستیم
اعتبار مدارک فنی ومهندسی فراگیر پیام نور از لحاظ رسمی و غیر رسمی ( شرایطی که برای استخدام می گذارند) چطوره ؟ ایا به لحاظ استخدامی
می شه فرضا با مدرک مهندسی فلان در فراگیر پیام نور امید استخدام شرکتها را داشته باشی .
البته یه چیز را بگم با این شرط که از لحاظر فنی خارج از دانشگاه کار کرده باشی و در سطح خوبی باشی . سوال من در مورد ارایه مدرک تحصیلی و
درخواست سازمانها یا شرکت هست
این مراسم ها چیه تو تاپیک گرفتی مهدی :n02: پاشو برو درس ـــت رو بخون :n09: اینقدر هم تکذیبیه نده ملت همه فهمیدن :n02:
منم یکشنبه هفته بعد فیزیک 2 رو امتحان دارم کتابش 450 صفحه است حذفی هم نداره :n03:
مطمئني حذفي نداره؟ منم يك شنبه هفته بعد فيزيك 2 دارم و كتابمم 450 صفحست ولي خيلي جاهاش حذفه! 5 فصل آخر كه كلا حذفه از وسطاي 10 فصل اول هم يه بخش هايي رو حذف كردن.نقل قول:
نرم افزارم
دوستان برای اطمینان از حذفیات به این آدرس برید و با توجه به رشتتون Pdf رو دانلود کنید تا مطمئن شید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بخش هایی از هر فصل حذفه ولی به هر حال همه فصل ها رو باید خوندنقل قول:
از ابتداي فصل ١ تا پايان فصل ١٠ به جز حذفيات به طور
کامل مطالعه و تدريس شود.
حذفيات:
فصل 2 بخش 6
فصل 4 بخش 4 و 6
فصل 5 بخش 6
فصل 8 بخش 3 و 6 تا آخر فصل
فصل 10 بخش 4 و 7
احتمالا به خاطر تفاوت رشته باشه که فرق میکنه مال ما حتی یه صفحه هم حذفی نداره :n03: من فیزیکمنقل قول: