سلام
ممنون از اینکه از وقتتون برای حل مشکلات ما می گذرین .
قبول دارم صحبتتون رو
گفتم که پیش دوستم بردم گقت جنت رو تعویض کن چون ممکنه لاستیکش خراب شده باشه و تحت فشار نرمال باد کنه طوری که آدمو به شک بندازه . مکانیک هایی که پیشش بودن هم گفتن نه آب روغن قاطی کرده و نه روغن موتور تغییر رنگ و ... داده و نه دماش تغییر کرده و نه آب کم می کنه و نه جوش میاره .
ولی می خوام هرجور شده زودتر از این که واشر زده یا نه مطمئن بشم . چون اگه خدایی نکرده وسط راه مشکل درست کنه . اون وقت مکافاته . پولش یه طرف . اعصاب خوردی و ... هم که برام از همه چیز مهمتره
سری قبلی هم تو اتوبان کاشان جنت پایین رادیات پاره شد ( کلا کنده شده بود ) که سر سیلندر ترسوند . منم بچمو باید می بردم تهران دکتر . باز یکی از اشناهامون با ماشینش اومد بچه ها رو برد و منم ماشین رو درست کردم . ولی کلی اذیت شدم . دیگه نمی خام این بلا سرم بیاد :n34:
ماشینم چند تا خرج داره که گذاشتم درست بشه
زیادشون هم همین دیسک و کلاجه که تالان تعویض نشده . فکر کنم 400 یا 500 تومن بشه . درسته ؟ دیسک که 250 قیمت کرده بودم . مارک والئو (اگه درست نوشته باشم ) :n02: ولی نمی دونم چی می خواد . یه جا هم خوندم که تراشکاری هم می خواد ولی نمی دونم صحت داره یا نه ؟ دست مزد هم نمی دونم
می تونی بیشتر توضیح بدی چه لوازم و مخارجی برا تعویض دیسک می خواد ؟
باتری ماشینم 3 ساله تعویض نکردم . که 250 باید یکی بگیرم . ولی هنوز به مشکل نخورده .