اصلا هیچ صدایی نمیده دستم روش میزارم هیچ حسی نداره
از این کابلا که 4 تا سیم داره و سرش سفیده و به پاور وصل میشه من یکی از سیمهای هارد زدم بهش یعنی این باعث شده؟!
Printable View
اصلا هیچ صدایی نمیده دستم روش میزارم هیچ حسی نداره
از این کابلا که 4 تا سیم داره و سرش سفیده و به پاور وصل میشه من یکی از سیمهای هارد زدم بهش یعنی این باعث شده؟!
نقل قول:
هرچی هست یا یک قسمت از برد مشکل پیدا کرده یا سوکت برق یا موتور هارد که باید ببرید پیش یک تعمیر کار این موارد رو چک کنه
تونستم عکس میزارم تا مشخص شه کجای کارم اشتیاه بوده
مهندس جان خدمت شما: این تصویر هارد دیسک 500 گیگ: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
و این هم تصویر هارد 1/5 ترابایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فدایت.:11:
راستی بعد از ارسال این پست دوباره صدای تق تق به طور پی در پی اتّفاق افتاد و بالأخره صفحه آبی اومد!! خیلی وقت بود اصلا صفحه آبی ندیده بودم!:n03:
کار خاصّی هم انجام نمیداد فقط مرورگر باز بود. اینم پیغام صفحه مرگ: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دو سال قبل که خر خر کرد به عنوان هارد خارجی استفاده کردم وقتی سالم بودنش ثابت شد گفتم دوباره بزارم سر جاش
سوکتی که با رنگ آبی علامت زدم و به هارد متصله به جای اینکه متصل کنم به همون سوکتی که از مادربورد گرفته شده (رنگ آبی علامت زدم) وصل کردم به سوکتی (رنگ نارنجی علامت زدم) که از پاور برق میگیره
چون سوکت مشکی کوتاه بود اینکارو کردم
سوکتی هم که سیمش قرمزه از سیم usb جدا کردم و وصل کردم سر جاش رو مادربورد (رنگ سبز علامت زدم)
با این حساب امیدی هست؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ببخشید برنامه ی low lavel format رو نمیشه یه جوری توی فضای بوت اجرا کرد ؟ آیا برنامه جایگزینی با همین کارایی هست که توی فضای بوت هارد رو فرمت کنه؟ این برنامه چطوره ظاهرا روی بوت میاد : Active KillDisk
سوال بعد :
اول باید low lavel format کنم و بعد باید بدسکتورگیری کنم یا برعکس ؟
یک هارد 1 ترابایت سیگیت دارم در حال ریختن بود یهو برق رفت الان بعد از 10 بار وصل کردن شاید چراغش روشن شه هیچ صداییم نمیده لرزشم نداره وقتیم روشن میشه ویندوز نمیشناستش یا میگه باید فورمت شه چیکا کنم ؟!
نقل قول:
هارد 1.5 ترابایت درسته و سالمه اون هارد دیگه relocated sector داره که فکر کنم مشکل از این باشه اگه پاورسیستم کافی باشه مشکل تق تق یا میتونه از همین relocated sector ها باشه یا هد هارد و پارکینگ هد باید هارد 500 رو ببرید برای تعمیر چون معمولا relocated sector نرم افزار ی قابل حل نیست
شما کار اشتباهی نکردین اومدین از برق ساتا استفاده کردین خوب طبعا اون ور برق ساتا میخوره به پاور فقط برق ساتا خود پاور داشت چرا باز از تبدیل برق استفاده کردید ؟ استفاده از تبدیل این مشکل رو ایجاد نمیکنه ولی یا تبدیل مشکل داشته با پاور سیستم که این مشکل ایجاد شده در اکثر موارد اگه برد خراب شده باشه قابل تعمیره البته اگه موتور هارد سالم باشهنقل قول:
جوابتان داده شدنقل قول: