هر كي اين Light Ctrl رو گذاشت دستش درد نكنه!! :10: مصرف باتري گوشيو خيلي مياره پايين ولي به گوشي آسيبي چيزي نميرسونه!!
:14:
Printable View
هر كي اين Light Ctrl رو گذاشت دستش درد نكنه!! :10: مصرف باتري گوشيو خيلي مياره پايين ولي به گوشي آسيبي چيزي نميرسونه!!
:14:
تایید میشه. تازه P990 مال 3سال پیش هست. FlashLite هم نداره (البته این فقط یکی از نمونه ها بود) . در کل بهزاد جان خودت که استادی, اصلا فکر کردن درباره عوض کردن P990 و 5700 خنده داره. این نظر من هست البته.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
p990 واقعا مزخرفه.صداش تعطيل.صفحشم تو نور قيدشو بزن بتوني چيزي ببيني.فك كن من يه فايل html تو گوشي داشتم واسه اين گوشي فرستادم نتونست بازش كنه ولي واسه 5000 نوكيا فرستادم تونست بازش كنه.رفيقم دپرس شده بيچاره ديده گوشيش هيچكاري نميكنه
با این وضعیت من چیز بخورم عوض کنم. ولی نمی دونم یه مدته تب گوشی صفحه لمسی گرفتتم. گوشی چینیا که آشغالن اصلا حرفشو نزن. بعد اونا بهترین گزینه از نظر قیمت این بود. گفتم شاید به درد بخور باشه.نقل قول:
تایید میشه. تازه P990 مال 3سال پیش هست. FlashLite هم نداره (البته این فقط یکی از نمونه ها بود) . در کل بهزاد جان خودت که استادی, اصلا فکر کردن درباره عوض کردن P990 و 5700 خنده داره. این نظر من هست البته.
البته تو کلوپش که رفتم فهمیدم زندگی این گوشی بدتر از کا800 با هک و اینجور چیزا می گذره. ما با هر نرم افزاری هر کار می کنیم اونا همون کارو باید با هک گوشی بکنن.
کلا خودمم قبول دارم که نوکیا خیلی شاختره. ولی گفتم این سیمبینه. الکی که نیست. ولی الان پشیمون شدم. دم همه گرم که کمکم کردن.
شما منو ببخشید. من متوجه منظورتون نشدم تو پست قبلم هم که عرض کردم.نقل قول:
دوست عزیز شما همین الان برو 2تا مخاطب تو گوشیت درست کن.
فقط یکی 0936 و یکی 0935 باشه.
با دو تا اسم جدا.
حالا به اون شماره ها زنگ بزن.
میبینی که دو تا شماره رو با یه اسم میاره.
من اینو با گوشی یکی از دوستام هم امتحان کردم باز اینجوری شد.
اگه بازم متوجه منظورم نشدی شمارت رو با پیام خصوصی برام بفرست بهت زنگ میزنم.
خوب تنها راه برای این مشکل اینه که بری خط 936 طرف رو بخری بندازیش دور. دیگه مطمئن باش چنین مشکلی پیش نمیاد.
اگه منظورتون تو این کلوپه که خودم بودم. خودخودم. همین الان بگم فردا صاحب پیدا نکنه. خودم بودمااااااااااااا...نقل قول:
هر كي اين Light Ctrl رو گذاشت دستش درد نكنه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مصرف باتري گوشيو خيلي مياره پايين ولي به گوشي آسيبي چيزي نميرسونه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من بودم...
سلام
آقا گوشیه من روشنه و داره کار میکنه یهو پیغام میده insert sim یا sim regestration failed میده و باید خاموش روشنش کنم تا درست بشه
بعضی وقتا خاموش نمیشه و مجبورم باتریشو دربیارم
تقریبا بطور متوسط هرروز 20 بار اینجوری میشه و بعد از خاموش روشن کردن درست میشه
کلافم کرده
بعضی وقتا هم روشنش میکنم پین کد که ازم میخواد و میدم اما میگه غلطه!!!! باز باید خاموش روشنش کنم
چه کنم
کسی نمیدونه
بد گیر افتادم
حذف..................
خوب شد كه صاحبش پيدا شد !!!نقل قول:
صاحبش كه نگفت يه عزيزي بگه اين برنامه آسيب نميرسونه به كوشي مثلا برق كه ضعيف ميشه يخچال ميسوزه اين چطوره!!؟؟؟:14:
:41:خیلی گییرم کمکککککککککککککنقل قول:
آقا تا حالا این مشکل در این گوشی دیده نشده. والا فکر نمی کنم کسی راهی داشته باشه. شما با یه سیمکارت دیگه هم امتحان کن تا مطمئن شی مشکل از گوشیه و سیمکارت مشکلی نداره.(فکر میکنم مشکل گوشی باشه)نقل قول:
بعد یه مستر ریست بنما ببین چی میشه دیگه.(البته فکر نمی کنم با مستر ریست حل بشه) ولی شما یه مستر ریست کن ببین چی میشه دیگه ضرر نداره که.
یه سوال مهم: چی شد که اینطوری شد؟؟؟؟ یعنی سرآغاز این مسئله چی بود؟؟؟ فکر می کردی روزی به اینجا برسی؟؟؟ فکر میکردی یه روز تو هم گیر بیفتی؟؟؟ چندوقته تو کار این 5700 هستی؟؟؟ یعنی خریدی؟؟؟؟
بقیه ببینن عبرت بگیرن...
آخه آدم حسابی... چه مشکلی می تونه پیش بیاد؟؟؟ چه خطری واسه گوشی می تونه داشته باشه. این چه ربطی به مسئله ی برق و یخچال داره. اگه برق ولتاژ بالا بدی به گوشی بعد پایین کنی و ازین جور کارا مصداق اون مثالیه که زدی.نقل قول:
خوب شد كه صاحبش پيدا شد !!!
صاحبش كه نگفت يه عزيزي بگه اين برنامه آسيب نميرسونه به كوشي مثلا برق كه ضعيف ميشه يخچال ميسوزه اين چطوره!!؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کار مثل این میمونه که لامپ اتاقتو که یه لامپ 100 هست در بیاری یه لامپ 40 بذاری. حالا این باعث میشه به اتاقت آسیبی میزنه؟؟؟؟ نه میزنه؟؟؟ نه جواب منو بده میزنه؟؟؟؟ لا اله الا الله....
بازم می گم: من بودما!!!!!
ویروس !
گوشیم ویروس گرفت !
اول سیستمم گرفت بعد مموری رو که وصل کردم اون هم ویروسی شد
الان هم کلی مشکل داره !
مسیج که نمی فرسته ! 13 ساعت آهنگ داشتم نمیشناسه ! فیلم هارو نمیشناسه ! و...
چیکار کنم ؟
بچه ها آنتی ویروس خوب (از هر نظر: سرعت. کارایی و..) چی سراغدارین؟ لطفا لینکش رو هم بزارین
با سپاس فراوان...