مگه هالو رنگش سبز نیست؟؟؟؟
مگه هالو رنگش سبز نیست؟؟؟؟
اگه میشه راهنماییم کنین
من میخوام xbox 360 بگیرم ولی نه قیمتش رو دارم و نه اطلاعاتی
یکی بگه elite بگیرم یا مدل دیگه؟
با چه ریجنی؟
ایا سه چراغه میشه؟
و......
رنگش که سبز هستنقل قول:
ولی اصلا با عقل جور در نمیاد که jasper باشه
شما احیانا عنوان تاپیک به خصوص اون قسمت اخرش که با علامت ! تمام شده رو خوندید ؟نقل قول:
یا حد اقل همین یکی دو صفحه قبلی رو ؟
دوست عزیز یک ماه اول تابستون بدترین موقع برای خریدن کنسول است چون یا گیرونه یا جنس خراب بهت میندازن اگه میتونی بزار ماه دوم تاستون بعد از اون یک XBOX360 60GB premium بخر با برد جاسپر که بهترین و به درد بخورترین مدل XBOX360 هست. الایت فقط یک هارد 120 داره و یک موشت سیم که کارایی زیادی نداره.نقل قول:
و از لحاظ قیمت هم اگه ماه دوم تابستون بخری XBOX360 60GB premium تا قیمت 290 تومن هم میتونی پیدا کنی اما حالا هم گیر نمییاد و هم اگه گیر بیاد خیلی گیرونه شاید 350 تا 370 تومن
تو مدل ها با برد جاسپر این مشکل به طور کامل حل شده.
بالاخره گیرم اومد!!!!!!!!!!!!!!
با اینکه رفته بودم آرکید با یه هارد 60 گیگ بگیرم
ولی تونستم یه جا رو پیدا کنم که پرمیوم داشت با برد جاسپر 60 گیگ!
از همه دوستان که من رو راهنمایی کردن تشکر می کنم
دست همه تون درد نکنه:40::40::11::11:
خوش به حالتون تو شهر ما (زاهدان) پریمیوم فالکونو میدن 370 چه برسه به جاسپر. تازه یارو مغازه داره می گفت پریمیوم با برد جاسپر هنوز تولید نشده!
میشه بگی چند و از کجا خریدی..؟نقل قول:
بالاخره گیرم اومد!!!!!!!!!!!!!!
با اینکه رفته بودم آرکید با یه هارد 60 گیگ بگیرم
ولی تونستم یه جا رو پیدا کنم که پرمیوم داشت با برد جاسپر 60 گیگ!
از همه دوستان که من رو راهنمایی کردن تشکر می کنم
دست همه تون درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجبور که نیستی از زاهدان بخری.. برو از چندتا فروشگاه معتبر تو تهران خرید کن همه هم خرید پستی دارن 2 روزه میرسه دستت..نقل قول:
خوش به حالتون تو شهر ما (زاهدان) پریمیوم فالکونو میدن 370 چه برسه به جاسپر. تازه یارو مغازه داره می گفت پریمیوم با برد جاسپر هنوز تولید نشده!
آخه قابل اعتماد نیستند : د ینقل قول:
سلام دوستان
من آخر نفهمیدم مشکل کنسولم چیه. ارور 2 چراغ قرمز می ده که تو دفترچه ش نوشته مشکل گرمایی و باید خاموش شه. ولی این مشکل با 10 دقیقه بازی کردن نمایش داده می شه. یعنی کنسولم تو 10 دقیقه داغ می شه؟ جلوی کولر هم گرفتم و کاملا خنک بود ولی باز این خطا رو داد.(کنسول رو باز کردم و هد سینکش رو جلوی کولر قرار دادم). یکی می گه نده تعمیر چون بازم زور خراب می شه. شما بگید مشکلش چیه؟ بدم تعمیر درست می شه؟ تا کی؟
راستی بوردشم فالکونه مدل پرمیوم.
یک اتصالی تو برد ایجاد میشه که باعث میشه رم زود داغ کنه و ارور دو چراغ بده..نقل قول:
سلام دوستان
من آخر نفهمیدم مشکل کنسولم چیه. ارور 2 چراغ قرمز می ده که تو دفترچه ش نوشته مشکل گرمایی و باید خاموش شه. ولی این مشکل با 10 دقیقه بازی کردن نمایش داده می شه. یعنی کنسولم تو 10 دقیقه داغ می شه؟ جلوی کولر هم گرفتم و کاملا خنک بود ولی باز این خطا رو داد.(کنسول رو باز کردم و هد سینکش رو جلوی کولر قرار دادم). یکی می گه نده تعمیر چون بازم زور خراب می شه. شما بگید مشکلش چیه؟ بدم تعمیر درست می شه؟ تا کی؟
راستی بوردشم فالکونه مدل پرمیوم.
مشکل خیلی جدی نیست و درست میشه و اگر اون قطعه ریبال بشه برای همیشه درست میشه..باید هم بدیش تعمیر..