با اکانت قبلیم وارد شده بودنقل قول:
عکس اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس دوم از گوشی خودم
Printable View
با اکانت قبلیم وارد شده بودنقل قول:
عکس اول
عکس دوم از گوشی خودم
نقل قول:
کسی اطلاعی نداره؟
این از مشخصات نتورک من ک با کد ستاره مربع ۰۰۱۱ مربع گرفتم
کدومش بانده استفاده شده برا ۴.۵ جی هستش
برو تنظیمات tethering، تو apn، نام mtnirancell یا mcinet رو وارد کن.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دوستان جریان این بسته های چند کاربر چیه؟
4 گیگ ماهی 13000
5 گیگ ماهی 20000
ینی واقنن از تک کاربر هم ارزونتره؟ تک کاربر 3 گیگ 13 تومنه. داستان درست نکنن یهو از حجم آزاد زیرشاخه ها یا سرشاخه مصرف کنه کل شارژ بره
سلام دوستان
ایرانسل محدود میکنه سرعت رو بعد از چند روز متداول استفاده کردن نامحدود شبانه؟؟؟
از 3 روز پیش استفاده میکردم سرعتم زیر 3 نمیومد امشب هولوهوشه 1 مگ هست
یعنی امشب همه چی داغون بود واسه من.یه بسته زدم ساعت 4.30 نت کلا قطع شد.ایرانسل داره چیکار میکنه؟ایرانسل من نه باز میشه اگر بشه خرید نمیشه کرد.
والا منم چند روزه پکت لاست گرفتم و فکر کنم به انتصابات ربط دارهنقل قول:
دو سه روزه تو مشهد محدوده معلم سرعت به شدت اومده پایین، قدیما سرعت 70،80 مگابیت بود، بعد کم کم رسید به حدود 40،50 مگابیت، الان دو سه روزه سرعت به زور میرسه 6،7 مگابیت!! ینی در حد کیلوبایته سرعت، قضیه چیه؟ کس دیگه ای هم داره این مشکلو؟
من دیروز بسته دانلود نامحدود شبانه 3 ساعته خریده بودم و امروز صبح ساعت 4 تا 7 گذاشته بودم واسه دانلود. 600 تومن هم شارژ پولی داشتم (6000 ریال). حدود 30 گیگ دانلود شد ولی 20 گیگش از ترافیک روزانه ام کم شده!!! مگه چقدر باید شارژ پولی اضافه داشت تا این مشکل پیش نیاد؟
تو برنامه ایرانسل من، قسمت "تماس با ما" این موضوع رو اعلام کردم. آیا رسیدگی می کنن؟
الآن هم با ایرانسل من 20 هزارتومن شارژ خریدم که آخرش نوشته بود موفقیت آمیز ولی حدود 1 ساعت گذشته ولی اعمال نشده!!!
(تا حالا با ایرانسل به چنین مشکلاتی برنخورده بودم.)
کلا سیستمشون مشکل پیدا کرده از من اصلا نت وصل نمیشه!!
.نقل قول:
قبل از 4 مودم روشن نبوده؟
نامحدود از ساعت 2 شروع میشه
اگه ساعت 2 نت وصل بوده از 2 تا 5 بسته نامحدود داشتین و بعدش از بسته دیگه کم میشه
تا 01:15 داشتم از نت استفاده می کردم، بعدش خاموش کردم. دقیقاً ساعت 04:00 مودم رو روشن کردم گذاشتم واسه دانلود تا ساعت 06:59 که دانلود منیجر اتومات سیستم رو خاموش کرد.نقل قول:
.نقل قول:
پس مشکل از خودشون بوده ولی فک نمیکنم بتونید کاری کنید
منم یه مشکل مشابه داشتم هزار جا زنگ زدم هیچ کاری نکردن
آقا برای من مشکل زد، بسته یک ساعتی خریدم پول کم شد و فعال شد... منم زدم رو دانلود بعد رفتم چک کردم دیدم از بسته اصلی داره کم میکنه حدود 3 گیگ کم کرده در حالی که زیرش زده بود بسته یک ساعتی فعال شده با بیست گیگ حجم.. این دیگه چه وضعشه؟
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
دوستان بهترین کار برای بسته نامحدود اینه یک سیم کارت مخصوص خودش بزارید و اون کنترل ترافیک هم فعال کنید هر وقت خواستید دانلود شبانه داشته باشید از این سیم کارت استفاده کنید
دو بسته داشته باشید با این سیستم بد ایرانسل مهاله مشکلی براتون پیش نیاد
سلام دوستان من مشهد هستم چند وقت پیش تراکت اوردن در مغازه ما با این مضمون اینترنت نامحدود ایرانسل و همره اول با پرداخت 12 و 14 تومان با این کد *788*97*9367*#120000 به نظرتون طرحش درسته یا کلاه برداریه چون تو ایرانسل همچین طرحی نداره ممنون میشم کسی میدونه راهنمایی کنه
سلام دوستان من مشهد هستم چند وقت پیش تراکت اوردن در مغازه ما با این مضمون اینترنت نامحدود ایرانسل و همره اول با پرداخت 12 و 14 تومان با این کد *788*97*9367*#120000 به نظرتون طرحش درسته یا کلاه برداریه چون تو ایرانسل همچین طرحی نداره ممنون میشم کسی میدونه راهنمایی کنه
ایرانسل تعرفه مصرف آزاد اینترنت داخلی را به نصف کاهش داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان همانطور که میدونید اگه بخوایم 30 روز از نامحدود ایرانسل استفاده کنیم باید 120 هزارتومان بدیم یعنی ایرانسل هیچ طرح دیگه ای به جز همون 3 ساعته 2 تومن نداره ولی همراه اول یک هفته داره یک ماه داره
120 هزارتومان ایرانسل کجا و 29 هزار تومان همراه اول کجاست !!!
چند نکته : دوستان مسئله سرعت و ... نیست - سرعت و ... فقط برای انتخاب امثال ما هست که تشخیص بدیم کدومش بهتره و از اون استفاده کنیم.
تکمیل کردن فرم در سایت کلا 10 دقیقه هم زمان نمیبره خواهش می کنم همه در این کمپین شرکت کنید
لینک تاپیک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک ثبت شکایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشمندم فعالان و مدیران انجمن یاری فرمایند
بلاخره ایرانسل بسته های ترکیبی TD-LTE , FD-LTE رو ارائه کرد
نقل قول:
خیلی گرونه بسته هاش هنوز ای دی اس ال برای سرویس کلی با صرفه تره
خوب یه مشکلی که هست اینه که وقتی میذاری واسه شبانش (دانلود اتوماتیک)چیزی نمیگیره یا باید اینترنتو قطع و وصل کنی یا یه بسته دائمی داشته باشینقل قول:
سرعت فورجی ایرانسل دیشب برای من از 300kb بیشتر نمیشد..با چیز پی ان درست میشد جریان چیه؟ راهی هست بدون چیز پی ان بشه سرعتتو زیاد کرد؟
سلام.
میخوام یه SXT LTE بگیرم. به نظرتون انتخاب خوبیه؟ باهاش به 4.5G میشه وصل شد دیگه؟ چیز بهتری هست؟
نه تجمیع ندارهنقل قول:
ببخشید من همیشه ADSL داشتم آشنا نیستم. تجمیع چیه؟ شما چه مودمی پیشنهاد میکنید برای جایی که سیگنال ضعیف هست؟نقل قول:
بعداً TD-LTE حسنش به اینه سرعتش نوسان نداره و ثابت هست؟ میشه یه مقایسه خلاصه بین TDD-LTE و FDDLTE برام بکنید؟
کسی نی راهنمایمون کنه.کمکی کنهنقل قول:
نقل قول:
Sent from my SM-N920G using Tapatalk
این اول پیام هستشنقل قول:
Sent from my SM-N920G using Tapatalk
سرعت داغون شده اینجا
یه هیچ وجه نمیشه وبگردی کرد، پینگ به شدت بالا رفته و برای ساعاتی از روز هم کلا قطع
مشهد از صبح مشكل داشتنقل قول:
جاي ما
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
مشهد کلا دو تا مسیر داشت یکی telia قزاقستان یکی آذربایجان الان بعضی وقت ها از این دو تا میگذره بقیه وقت ها هم کلا ناکجا آباد میگذره TTL هم که 53 بود الان یا 53 هست یا 40 یا 41 یا 39 یا 43 کلا به هم ریخته با هر آی پی هم یک پینگی میده فکر کنم به انتصابات ربط داشته باشهنقل قول:
ببنید تک باند یعنی رو ی باند با ی پهنا مشخصی وصل میشید که برای مثال بهترین حالت رو باند 7 بهترین شرایط تا 70 مگابیت سرعت میگیریدنقل قول:
همین اگر بهش باند 3 اضافه شه تا 100 مگابیت هم سرعت میتونید دریافت کنید مجموع باند 7 و 3 میشه تجمیع یا پلاس یا 4.5G
TD-LTE استیبل تره نوسان نداره و ثابت هست
اف دی دی فرکانسایی که الان ایرانسل داره تو گوشی مودم میشه استفاده کرد
ولی تی دی فقط تو مودم مخصوصی که خود ایرانسل داره قابل استفاده است رو گوشی نمیشه استفاده کرد
سرعت اف دی دی به علت تجمیع و پوشش گسترده تر بهتر هست ولی همه جا یکسان نیست و اینکه تی دی همیشه استیبل تره
دوستان گوشی ک باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ رو ساپورت کنه میشه از ۴.۵جی استفاده کرد؟
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
4.5 جی همون 4g+ هست؟
بله همونهنقل قول:
ca
carrier aggregation
دوست عزیز جای اینکارا سیم کارتت رو عوض کن احتمالا به ۴جی وصل میشینقل قول:
بعضی جاها ۳جی خوب نیست اما ۴جی خوبه
دوستان جریان این بسته های چند کاربر چیه؟???
4 گیگ ماهی 13000
5 گیگ ماهی 20000
ینی واقنن از تک کاربر هم ارزونتره؟ تک کاربر 3 گیگ 13 تومنه. داستان درست نکنن یهو از حجم آزاد زیرشاخه ها یا سرشاخه مصرف کنه کل شارژ بره
متوجه منظورتان نمیشم که مسئله سرعت نیست کسی که بسته نامحدود میگیره برای دانلود میخواد و بهمین خاطر اتفاقا مسئلش فقط سرعت هست. همراه اول اگر ارزونتر میده پهنای باندش رو بشدت محدود کرده مثلا من با همون طرح یکساعته ایرانسل حتی مقداری هم بیشتر از طرح پنج ساعته همراه اول دانلود میکنم هردوش هم هزارتومن در میاد بشخصه ایرانسله رو ترجیح میدم چون کارم سریعتر انجام میشه و برای دانلود وقت کمتری تلف میکنم.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
.نقل قول:
گوشی تون قابلیت 4g داره؟
آنتن ضعیفه برای همون وصل نمیشه به 3g اگه مودمی بگیری که آنتن دهیش بهتر باشه مطمئنن وصل میشه.
ولی خب مودم بگیری احتمالا به 4g هم بتونی وصل بشی