میترسم 10 مگ هم تغییر زیادی نکنه. میشه رو 5 مگ ببندن؟ یه بار زنگ زدم بهشون گفتم که دان استریمم 22 مگه. درستش نکرد فک کنم بلد نبودنقل قول:
Printable View
میترسم 10 مگ هم تغییر زیادی نکنه. میشه رو 5 مگ ببندن؟ یه بار زنگ زدم بهشون گفتم که دان استریمم 22 مگه. درستش نکرد فک کنم بلد نبودنقل قول:
چرا رو 10مگ تغییر میکنه قطع و وصلی برطرف میشه رو همون 10مگ عالیهنقل قول:
سلام ساعت شبانه ازچه زمانی شروع میشه؟
نقل قول:
الان هم تغییر خاصی نکرده
عجیبه
من از 9 مگ میارمش روی 1 مگ کلی snr تغییر میکنه
مودم شما فقط 1دونه تغییر کرده
ممکنه اشکال از سمت مخابرات باشه،
چند روز با همین مود g.dmt ببینید وضعیت قطعی چطوریه
اگر تغییر خاصی نداشت به خودشون بگید براتون پهنا رو کم کنند
snr به نسبت rate و attainable rate تغییر میکنه خط ایشون پورت خیلی با کیفیت و خوبی دارن فقط چون دان استریم روی اتوماتیکه باعث میشه که rate مودم خودشو به attainable rate برسونه بخاطر همین snr تغییر نمیکنهنقل قول:
حالا اگه خطو بزارن رو 10مگ قضیه فرق میکنه اونموقع attainable rate ثابت میمونه رو 23مگ و rate روی 10239 تغییر خیلی زیادی توی snr ایجاد میشه
با 2020 تماس گرفتم که ریت خطمو کم کنه میگه "شما زیر نظر شرکت اوآسیس هستین و من دسترسی به سیستم پشتیبانی شما ندارم". معلوم نیست کی باید جوابگو باشه شرکت اوآسیس که خدابیامرزتش
منم همین مشکل رو داشتم دوست عزیز که با کم کردن ریت از نظر ظاهری همه چی خوب شده ولی قطع و وصلی همچنان پابرجاست : با 2020 تماس گرفتم و گفتم قطعی دارم و بعد از چند روز ریت خط رو از 24مگ به 4مگ تغییر دادن که نویز خیلی بهتر شده ولی قطعی همچنان ادامه داره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب فقط اعداد تغییر کردن و همچنان قطع و وصل داری؟ پس کم کردن ریت در اصل هیچ فایده ای نداشته. البته این نکته رو بگم که من همیشه ریت خطم 22 بوده و همیشه snr کم بوده ولی همیشه قطع و وصل نداشتم و حدود مثلا 2 ماه پیش مشکلی نداشتم. قبل تر هم ریت و snr همین بوده ولی قطعی نداشتم! این قطع و وصل دلیل دیگه ای دارهنقل قول:
دقیقا .. فقط اعداد بهتر شدن . منم اول که آسیاتک ثبت نام کردم ریت رو روی 24مگ بسته بودن و توی 1.5 سال هیچ قطعی نبود ولی ازوقتی بالاجبار اومدیم مخابرات این قطعی بوجود اومده . حتی با تغییر ریت خطنقل قول:
شبانه دوباره سرعتو آوردن پایین، واقعا مخابرات یه سرویس دهنده آشغاله
اینستاگرامش چیه مخابرات؟
سلام دوستان
من یه مشکلی با مودم دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
اینترنتم مخابرات هست
مشکل اینکه که هر حدودا 10 ساعت 1 بار اینترنت مودمم قطع میشه و باید برم توی تنظیمات مودم و wan ip رو ریفرش کنم تا دوباره اینترنت فعال بشه
مشکل چیه، ایا تنظیماتی هست که بشه انجام داد و خودش ای پی بگیره
مودمم ASUS WL-AM604g هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من هر 10 دقیقه قطع میشد.کلا رفتم تو خط ایرانسل،بزودی هم می رم همراه اول،مخابرات وقت تلف کرد نه.
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
یه نوع پرش لینک هست که حتی snr هم بالا باشه باز لینک میپره اون مشکل از زیرساختهنقل قول:
من همچین مشکلی با یه مارک دیگه داشتم Firmware مودم رو آپدیت کردم حل شد.نقل قول:
لینک مشکلی نداره. dns میپره و بعد از وصل مجدد رینج آی پی تغییر میکنه.نقل قول:
در استان خوزستان، فعلا ساعات رایگان شبانه خطوط معمولی ( سیم مسی ) از 1 الی 6 بامداد و خطوط کافونوری از ساعت 2 الی 6 بامداد می باشد.نقل قول:
- یکی گفته: هر کسی میخواد موهاش جوگندمی بشه بیاد مخابرات خوزستان
- اون یکی در جوابش گفته : جوگندمی ک هیچی من ک کچل شدم برادر من :n08:
سلام بچه ها من صبح ها سرعتم رو 500 600 میچرخه اما شب یهو میاد رو 90 تا 130
خطم رو 10مگ بسته شده
این مشکل حتی وقتی رو ایپی 2.185 شب بندازمم باز هست
راه حلی نیس ؟؟ قبلن اخه اینجوی نبود شب و روز سرعتم رو 500 600 بود
2مگ-روز
2مگ-نایت
اسیاتک ساعت 11به بعد سرعتش تعطیله
مخابرات هم 12/1 به بعد تعطیله!!:n09:
این تست 2مگ الانهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات صد شرف داره به اسیاتک
گندش بزنن مخابرات لعنتی رو
چن روز پیش بهم رنج آیپی های آشغال 178 و 87 میداد(قبلا رنجم 5.233 و 2.185 بود)
زنگ زدم گفتم بابا اصن هیچ سایتی بالا نمیاره گفتن باشه الان درست میشه هیچی نشد
بار دوم زنگیدم یارو گفت درست شده و انداختم روی رنج 46.143 که واسه تهرانه و لطف کرد سرعتمو که قبلا روی 8 مگ بسته شده بود محدود کرد روی همون 2 مگ خودم
الان داغونم اصن.زنگ زدم میگم باو همه شرکتا سرعت رو باز میزارن.هیچی به هیچی.میگمش لاقل رنج آیپیمو درست کن بنداز روی همون 5.233 میگه دست من نیس
کاری میشه کرد واسه سرعت و رنج آیپی؟؟؟؟؟؟
مخابرات یه سرویس دهنده آشغاله، اگه این پیامو میخونید و قصد دارید بیاید مخابرات این اشتباهو نکنید، ما سرویس دهنده دیگه ای نیست وگرنه یه دقیقه هم مخابرات نمیموندیم
باز خوبه آسیاتک 11 به بعد تعطیله، مخابرات که روزشم تعطیله، دیروز هر آیپی میومد اکثر سایتا رو باز نمیکرد روانیمون کرده با این آیپی بازیهاشنقل قول:
حالا هی یک پست درمیون یکی بگه مخابرات آشغاله و یکی بیاد عکس تست سرعتش رو بذاره!
دریغ از یه خبر یا پست مفید تو این تاپیک.
برا من از 3-4 روز پیش اسیاتک هم میاد هم مخابرات هم اسیاتک
Ipهای اسیاتک کلا محدودن از 11شب تا صبح داغون میشن ولی روز سرعتشون و پینگشون خوبه
اینم 2 مگ مخابرات همین الان
من نمیدونم چرا صبح تا ساعت 12 همه چی (سرعت بین 600 تا 700)خوبه یهو داغون میشه
من که از دست مخابرات راحت شدم :n10:
یه مودم 4G خریدم (124تومن) یه آنتن "یاگی اودا" دستساز هم درست کردم....و از ایرانسل بسته اینترنتی خریدم :n25:
الان هم سرعت هام به این شکله:
حداقل: سرعت 10میگ
حداکثر: سرعت 24میگ
میانگین: سرعت 18میگ
برام افتاده ماهی 13تومن برای 10گیگ ترافیک.....شبانه هم با 1هزار تومن، یه بسته 1ساعته میگیرم....اینقدر دانلود میشه که لیست کم میارم...تو هفته 2 الی 3 بار دانلود شبانه اینطوری داشته باشم، برام کافیه :n33:
الان هم دارم ترافیک مخابرات رو مصرف میکنم که خالی بشه :n09:
درودنقل قول:
مودمی که خریدی چیه؟واسه همراه اول هم جواب میده؟
کدوم بسته ؟
منم این ماه از مخابرات کنار کشیدم.البته هنوز تخلیه نکردم.
فعلا با ایرانسل کار میکنم .بهتر از مخابراته اما هنوز راضی نیستم.
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
E3372 ایرانسلی.....که unlock کردم و با هر سیم کارت اپراتوری جواب میده.نقل قول:
یه تستی که قبلاً گرفته بودم
بسته 6ماه 30گیگ...60تومن....که میشه ماهی 10تومن برای 5گیگ....به همراه بسته 5گیگ 1ماهه 6صبح تا 12ظهر که 3تومن هستش.که بدون مالیات بر ارزش افزوده 9درصدی، سر جمع برام ماهی 13تومن در امده.
سه بار هم در هفته دانلود شبانه 1ساعته کنم....در ماه خرجش میشه 12تومن....قضیه کلاً با 25تومن تموم میشه.
تست 1مگ مخابرات همین الان.....ماهی هم نزدیک به 30تومن خرج ـش میشه.
P.S
نویز خطم به شدت بالا رفته....و مرتب لینک میپره...لینک هم که پپره....وصل شدن اینترنت میشه مکافات...اینقدر خطای user و Pass میده که اعصابم رو خراب میکنه.
آنتن "یاگی اودا" دستساز چیه؟!منظورتون آنتن وایرلسه برای شرکتهای وایرلس؟!نقل قول:
آخه چه خبری هست که بذاریم، همون نت داغون همیشگی، شما خبر یا پست مفید داری بذارنقل قول:
آنتن یاگی اودا....به تکنولوژی ساخت آنتن های معمولی TV های قدیمی گفته میشه....که برای فرکانس های مختلف، ساختار متفاوتی داره....این عکس آنتن ـم هستشنقل قول:
جزئیات ـش رو اگه میخوای بدونی....به این تاپیک زیر برو...و تقریباً تا آخر تاپیک، پست هام رو دنبال کن
+++++++++++++++++++++
اخیش....آخر ماه میرم از مخابرات تخلیه میکنم :n31:
نقل قول:
این آنتن خیلی خوبه ولی directional هست و باید در جهت دکل تنظیم بشه یادش بخیر یه زمانی واسه هک وای فای یکی ساختم خیلی خوب جواب میده :biggrin:
انتن های خوبی ـن...ولی بدی ـشون همین مستقیم بودنش ـون هستش.....وقتی روی یه جهت تنظیم میشن....دیگه سایر دکل ها تو جهت های دیگه قابل دسترس نیست.نقل قول:
برای همین باید وقت گذاشت و بهترین دکل رو پیدا کرد و آنتن رو فقط روی همون تنظیم کرد..الا به آنتن گردون وصلش کرد...که خرج اضافی ـه
ماشالا برای WiFi هزار جور آنتن وجود داره D: