راحت شدم از این پارس .
الان آسوده ام.:n20:
Printable View
راحت شدم از این پارس .
الان آسوده ام.:n20:
بله خیلی وقته محدود شده ...نقل قول:
یادش بخیر یک زمانی کسایی که یوزر پسورد مودمشون Admin بود و عوض نکرده بودن چه بلاهایی میشد سرشون اورد :n09:
نه منظورم اون نبودنقل قول:
من یک اشتراک دیگه دارم ولی تو اون موقعیت زیاد نیستم و ترافیک سرویس دست نخورده مونده و نهایت استفاده ای که بشه ازش تو هر دوره 6 ماهه 2 گیگابایت هست و مابقی ترافیک میسوزه خواستم ببینم نمیشه ازش استفاده کرد؟
یوزر و پسورد هر خط و فقط روی همون خط میشه استفاده کرد (در پارس) حدود 2 سالی میشه (قبلا میشد) ...به طور مثال شما و دوستتون پارس داشته باشید یوزر پسورد همدیگه روی خط هاتون Response نمیده :n01:نقل قول:
صبح بین ساعات 7 تا 12 سرویس های نامحدود سرعتشون خوبه بعدش:n21:نقل قول:
دوستان پارس محدود اگه هر شب رایگان دانلود کنی محدود میشی ؟؟
قبل از این که نت بگیری میشه بری نمایندگی ببینی یه سرویس خاص روی خط تو حدودا چه سرعتیه ؟؟؟
آسیا تک با این شرایطی که من گفتم سرویس داره اما همگی گفتند که اصلا سمتش هم نرو.میخواستم ببینم که پارس آنلاین چنین سرویسی نداره؟نقل قول:
سلام دوستان
من واقعا گیج شدم
من الان تقریبا سرویس 512 دو گیگ دارم که سه ماهست و مجموعا شیش گیگ داشتم
الان بعد یک ماه یهو واسم اس ام اس اومده که 80 درصد ترافیکت مصرفشده
اصلا این امکان نداره
من قبلا که شاتل داشتم که اوم سه ماهش 6 گیگ بود من سه ماه و حدودا 5.5 گیگ مصرف می کردم بعضی وقتام کمتر
روند وب گردیمم هم نسبت به شاتل اصلا تغییرنکرده و شایدم کمتر شده
رسما ترافیکم و این پارس انلاین دزدیده
الان راهی هستکه ثابت کنم چقدر مصرف کردم؟
مثلا پارس انلاین بهم ریز مصرف ترافیکمو میده؟
لطفا راهنماییم کنین
راستی سرویسم رو 9 مگ بسته شده و ممکنه به این ربطی داشته باشه؟
من که مصرفم تو روز با 9 مگ و 4 مگ فرقی نداره
اگه بگم رو 4 بزارن امکان دارهخه ترافیک و کمتر بدزدن؟
منتظر راهنماییتون هستم
نه دیگه. خودت میگی همه گفتن سراغش نرو. یعنی شرایطی رو که میخوای نداره. من خودم قبل از این که بیام پارسآنلاین، از آسیاتک سرویس 2مگ محدود با 10 گیگ ترافیک ماهیانه داشتم. ساعتهای رایگانشم از 1 بامداد تا 8 صبح بود. سرویسمم روی 7مگابیت بسته بودن. با این حال تو ساعتهای شلوغی عصر و روزهای پنجشنبه (ساعتهای غیررایگان) که وبگردی تعطیل بود.نقل قول:
دانلود شبانه رایگانشم فیکس میشد روی 128 کیلوبایت که نصف سرعت اسمی سرویسم بود و من حداکثر 3 گیگ میتونستم تو اون 7 ساعت رایگانش دانلود کنم. البته بعضی شبا از دستشون در میرفت و تا 8 گیگ هم دانلود شبانه نصیب من میشد، اما این جور شبا به ندرت اتفاق میافتاد.
واسه همین چیزاست که دوستان گفتن سراغ آسیاتک نرو.
پارسآنلاین هم که سرویس مد نظرت رو نداره. مگه این که یه سرویس 1 مگ یا 2 مگ نامحدود بگیری، و مابقی ترافیک روزانهات رو هم به صورت حجم اضافه بخری. شما اگه 15 تا 20 گیگ ترافیک ماهیانه داشته باشی، سر 6 ماه نزدیک به 100 تا 120 گیگ مصرف میکنی. خوب میتونی این حجم رو یه جا بخری. مثلاً 100 گیگ به قیمت 215 هزار تومن. چون حجم اضافه هم هست، قابل انتقال به دورههای بعدیه و سوخت نمیشه.
ببین. اگه خودت قبلاً نرمافزار کنترل ترافیک اینترنت مثل NetWorx نداشته باشی، نمیتونی مطمئن بشی که چه اتفاقی افتاده. به هر حال ترافیک 4 تا 5 گیگ در ماه با سرعت 9مگابیتی که بهت دادن زیاد نیست. من خودم هم که ریز به ریز مصرف اینترنتم رو کنترل میکنم، ماهی حداقل 4 گیگ مصرف دارم.نقل قول:
پارسآنلاین یه گزارش مصرف داره که یه خورده احمقانه است. یعنی فقط مصرف تو فاصلههایی رو نشون میده که مودم روشن و خاموش شده یا خود سرویس قطع و وصل شده و ریز مصرف روزانه و ساعتی رو نداره. (:n13:) به نظرم یه کمی بیشتر از حدی که واقعاً مصرف میکنی نشون میده. اما اونقدری نیست که مثلاً به جای 1.5 تا 2 گیگ مصرف ماهیانه 5 گیگ مصرف بزنه. حداکثرش 5 درصد اختلاف داره با چیزی که NetWorx نشون میده (البته به نقع خود پارسآنلاین). ولی این حدی که شما میگی بعید میدونم.
شما سرویس شاتلت رو چه سرعتی بسته شده بود؟ طبیعیه که وقتی شما مثلاً سرعت سرویست روی 2 یا 4 مگ بسته شده باشه، نسبت به وقتی که روی 9 مگ بسته شده، تو یه بازه زمانی مشخص وبگردی، مصرفت پایینتر باشه.
بر خلاف تصور اکثر کاربرا، مصرف اینترنت فقط مختص وبگردی و دانلود نیست. آنتی ویروس، آپدیت ویندوز و نرم افزارها به شرطی که تنظیماتشون رو درست تنظیم نکنی و حتی بدافزارها میتونن بدون اینکه خودت بفهمی حجمتو بخورن.نقل قول:
همونطور که دوستمون گفت بهتره از یه نرم افزار مدیریت حجم مثل Networx یا DU Meter استفاده کنی یا اگر میخوای محدودیت روی برنامه هات بذاری از NetLimiter که پیچیده تره کمک بگیری. اینطوری میتونی بگی آیا حجم دزدی شده یا مشکل از طرف سیستم خودته.
سرعت بالاتر روی مصرف حجم اونطور که فکر میکنی تاثیر نداره ولی چون سرعت بالاست بدون اینکه بخوای بیشتر و سریعتر پیج باز میکنی برای همین شاید وبگردیت بیشتر شده ولی زمان رو بخاطر سرعت بالاتر احساس نمیکنی.
Sent from iPhone ~ Tapatalk
راستش جایی من ندیدم که به طور مستقیم MRU رو محاسبه کنند. تو مودمها هم معمولاً چیزی که مهمه همون MTU هستش. اما تو یه مقالهای دیدم که نوشته بود، بنا بر استاندارد تعریف شده برای PPPoE (که سرویسهای ADSL هم روی همین استاندارد کار میکنن)، یعنی استاندارد RFC 2516، به دلیل این که سایز هدر PPPoE روی هم 8 بایته، مقدار MRU همیشه 8 واحد کمتر از MTU خواهد بود. مثلاً برای حالت پیشفرض که MTU=1500 بایته، MRU=1492 بایت میشه.نقل قول:
بنابراین، واسه پارسآنلاین که MTU ش 1300 بایته، MRU باید 1292 بایت باشه.
یه توضیح هم بدم که کلاً این 8 بایت هدر PPPoE به اضافه 20 بایت هدر TCP/IP، روی هم همون 28 بایتی رو تشکیل میدن که تو پست قبلی گفتم باید به عنوان هدر به اون عدد به دست اومده از دستور ping اضافه کنی.
22 بهمن شد تا یه هفته نتو کنار بزارین ارزش اعصاب خورد شدنو نداره :n02:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=488ms TTL=51
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=316ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=419ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=418ms TTL=51
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=190ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=328ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=446ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=272ms TTL=51
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=317ms TTL=51
سلام
دوستان من الان 3 ماهه که از پارس آنلاین دارم؛ سرویس 512، ماهی 10 گیگ؛ که سرویس خوبی هم هست، اما فعلا حجمم تموم شده و از 5 روزی که خود پارس میده دارم استفاده میکنم !
سرعت دانلودم از همون اولی که گرفتم تا الان هیچ تغییری نکرده و همون 450kb بوده ! اوایل که گرفته بودمش، شبانه حداقل 6 گیگ دانلود داشتم و یه شبی هم که اصلا باورم نشد، نزدیک به 10 گیگ دان کردم !! خودم فکم افتاد! :D
این اواخر ولی یکم شبانش افت کرده و نزدیک به 3 گیگ میگیره؛ حالا اینا رو گفتم که وضعیت سرویسم رو بگم، ولی من اگه الان برم سرویس 2 مگ رو بگیرم، چه قدر سرعت بهم میده به نظرتون؟؟ امکان داره که به 1 مگ برسه؟؟ :-/
یک عکس از قسمت Status مودمتون بزارید تا ببینیم روی 512 کیفیت خط و ... در چه وضعیه تا بشه بهتر نتیجه گرفت :n01:نقل قول:
داستان قشنگی بود.:n02:نقل قول:
بگذریم. در کل، سرعتی که میگیری بستگی به مرکز مخابراتی و فاصلهات تا اونجا و همین طور سرورهایی که ازشون دانلود میکنی، داره. من که این سرویس رو دارم در بهترین شرایط (یعنی ساعتهای خلوت و از سرورهایی که خوبن) سرعتم دور و ور 950 کیلوبایته، که بعضی لحظات به بالای 1مگابایت هم میرسه. اما متوسطش همون 900 تا 950 کیلوبایته.
شبانه رایگانش هم تو این نزدیک به 3 ماهی که دارم نوسان داشته،اما متوسطش نزدیک 600 کیلوبایت بوده. یعنی تو ساعتهای اولیه رایگان 400 تا بوده که بعدش زیاد میشده تا تو ساعت آخر رایگان شبانه میرسیده به 900 کیلوبایت. البته از سرورهای داخلی مثل اکسپرسلیچ. ممکنه از سرورهای دیگه یا سرورهای خارجی کمتر باشه که کمتر هست. ولی به هر حال رو شبی حداقل حدود 7 گیگ به بالا میشه حساب کرد. بعضی شبا من تا 13 گیگ هم تونستم دانلود کنم. ولی همیشه این جور نیست.
اینترنت اصلن به یه وضع فجیعی پکیده امروز. من نتونستم حتی یه ایمیل بفرستم. جمیل تعطیله. حتی از داخل اکانت یاهو. نه فایل میشه آپلود کرد، نه ایمیل متنی فرستاد. از چند اکانت از سایتهای مختلف هم امتحان کردم باز نشد ایمیل بفرستم.نقل قول:
همین اکیه؟نقل قول:
داستان چیه حاجی؟ :n02: عین واقعیته ! :Dنقل قول:
همین بستگی به مخابرات و فاصله و نویز و ... کارو خراب میکنه ! میبینی میرم 2 مگ رو میگیرم، بعد از 450 میشه 500 ! :|
همین اکیه؟نقل قول:
همین بستگی به مخابرات و فاصله و نویز و ... کارو خراب میکنه ! میبینی میرم 2 مگ رو میگیرم، بعد از 450 میشه 500 ! :n23:
همین بستگی به مخابرات و فاصله و نویز و ... کارو خراب میکنه ! میبینی میرم 2 مگ رو میگیرم، بعد از 450 میشه 500 ! :n23:
لطفا یکی هم جواب من رو بدهنقل قول:
نقل قول:
سلام
عزیز والا تو مدتی که من داشتم (3ماه) اینطور نبود! حالا نکه هر شب مثل هم باشه، دیگه نوسان داره !
شاتل رو شنیدم که محدود میکنه، ولی پارس اونجوری نیست!
ممنوننقل قول:
پارس میگفتن سرور خارجی خیلی ضعیفه دورش رو خط کشیدم
ولی الان با کمک دوستان راهی هست خارجی ها هم داخلی کنی !!!
فقط یه سوال
بالاخره هر جایی بالا پایین زیاد داره و اختلاف زیاده ولی کلا 512 بگیری حدود چه سرعتی رو میده ؟؟
نقل قول:
باور کن نمیشه به راحتی گفت که چه قد سرعت بهت میده، چون شرایط فرق میکنه ! فک کن یه جا یه بنده خدا از سرعت دانلودش عکس گذاشته بود که داشت با 1 مگ دانلود میکرد، بعد طرحش 128 بود !! :| یادم نیس کدوم ISP هم بود !
ولی 512 که من الان دارم، داره بهم 450kb سرعت میده ! شمارو نمیدونم !
نه. یه عکسی بذار که توش snr و attenuation خطت معلوم باشه. یه کم تو مودمت بگردی پیدا میشه.نقل قول:
نقل قول:
وضعیتت از وضعیت خط من که بهتره. قاعدتاً باید خطت راحت پروفایل 9مگ رو جواب بده. ضمن این که همین الآن هم میتونی بهشون بگی پروفایلت رو ببندن روی 9 مگ ببینی تغییری میکنه سرعتت یا نه.نقل قول:
اکی فقط دقیقا میگی باید چی بهشون بگم؟ :n13:نقل قول:
بگم خطم رو روی 9 مگ ببندین؟؟
راستی الان خطم رو چند بسته شده؟ 4 مگ؟؟
آره. الآن پروفایلت روی 4مگ بسته شده. زنگ بزن پشتیبانی پارسآنلاین، بگو میخوام پروفایل خطم رو ببندین روی 9 مگ. هر چی هم گفتن که نویز داره خطت و این جور حرفا، گوش نکن. بگو شما ببندین.نقل قول:
حاجی حلالت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :n19::n19::n19:نقل قول:
رو 9 مگ ست کرد؛ الان سرعتم از 450 شد 1 مگ !!!!!!!!!!!!!!
اصلا نمیدونم از خوشالی چی بگم !!! :n28:
سلام
دوستان من 2 مگ دارم
شبانم خیلی مضخرف شده سرعت روی 30 - 40 کیلوبایت هست
شبی 700-800 مگ به زور میگیرم
اگه قراره اینطوری باشه چرا باید پول 2 مگ بدم؟
شما هم همینطوری هستید؟
مبارک باشه. ایشالا بیتاش برات بچرخه. :7::12:نقل قول:
نه. نباید این طوری باشه. شما زنگ بزن پشتیبانی مشکلت رو بگو. برای سرویسهای 2مگ محدودیتی اعمال نمیکنن. شاید گیر کار جای دیگهای باشه.نقل قول:
این مقادیر attenuation , snr رو تو مودم tplink 8950 nd چطور میتونم بفهمم؟نقل قول:
هر چی گشتم پیدا نکردم
خطمم 4 مگ بیشتر نمیبندن میگن نمیشه!
یکی از یاهو پینگ میگیره واسم؟ :n28:
سرویس 1 مگ نامحدود، ساعت 03:53 ب.ظ.:نقل قول:
کد:Pinging ds-eu-fp3.wa1.b.yahoo.com [46.228.47.114] with 32 bytes of data:
Reply from 46.228.47.114: bytes=32 time=219ms TTL=49
Reply from 46.228.47.114: bytes=32 time=354ms TTL=49
Reply from 46.228.47.114: bytes=32 time=382ms TTL=49
Reply from 46.228.47.114: bytes=32 time=310ms TTL=49
Ping statistics for 46.228.47.114:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 219ms, Maximum = 382ms, Average = 316ms
نقل قول:
خب حالا یه سوال؟
من اگه الان برم سرویس 2 مگ رو بگیرم، چی میشه؟! :-?
امکانش هست از این بیشتر بشه؟! :D
سلام
من سرویس 2 مگ محدود دارم
شبها اگه یه فایل بذارم توی دانلود سرعتم روی 120 تا 170 بیشتر نمیشه
میخوام ببینم همین باید باشه ؟
زنگ زدم پشتیبانی میگه شب همه میذارن برای دانلود برای همین سرعت میاد پایین
سلام دوستان
من در حال حاضر از مخابرات اصفهان اینترنت میگیرم، این تستو الان گرفتم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام منتقل شم پارس آنلاین! سرویس 2 مگ محدود با توجه به پهنای باند 9 مگ ارزش داره؟
وضعیت قند شکن چطوره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان...