با کارت دانشجویی کافیه . بنده اکو 2 مگ داشتم ماهی 3 گیگ میداد که تا همین چند ماه پیش میشد با شبانه تا 6 گیگ هم دانلود کرد ولی از زمانی که شروع به دزدی کردن ماهی 15 گیگ به زور .نقل قول:
Printable View
با کارت دانشجویی کافیه . بنده اکو 2 مگ داشتم ماهی 3 گیگ میداد که تا همین چند ماه پیش میشد با شبانه تا 6 گیگ هم دانلود کرد ولی از زمانی که شروع به دزدی کردن ماهی 15 گیگ به زور .نقل قول:
دوست عزیز می تونید بگید downstream شما روی چند بسته شده؟ من art6 دارم و downstream ام روی 1024 بسته شده و سرعت دانلودم 116. یعنی بالاتر از حد واقعی بسته شده(در حقیقت باید روی 512 بسته بشه و سرعت دانلودم باید 64 باشه) ولی اینجوری شما دارید می گید که سرعت دانلودتون 250 ه یعنی downstream شما روی همون 2048 بسته شده نه بالاتر. درسته؟ من می خوام آرت 7 بگیرم می خوام مقایسه کنم ببینم صرف می کنه برام یا نه. می خوام ببینم داون استریمم بالاتر می ره اصلا یا نه؟نقل قول:
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
نه پنج شنبه ها جمعه ها و شبانه جزو درصد حساب نمیشه. یعنی آرت 5و6 که من داشتم اینطوری بود حتما بقیه ارت ها هم همین طوره دیگهنقل قول:
من 915 دارم اما جالبه که اون اس ام اس رو واسه منم فرستادننقل قول:
یعنی من اگه اون روز که سرعت رفت بالا, 800 مگ دانلود میکردم, دیگه کلاً محدودیت برداشته میشه یا هرشب باید کمتر از 1 گیگ دانلود میکردم ؟نقل قول:
حالا اگه همین الان که سرعت پایینه, چند روزی نذارم روی دانلود, امکان داره سرعت بره بالا ؟
راستش قبلا هم گفتم به قطع یقین نمی شه گفتنقل قول:
اما من هم یه مدت همین حالت رو داشتم
تو اون یه شبی که سرعت بالا بود کم دانلود کردم دیگه سرعتم کم نشده
وقتی سرعت زیر 10 باشه که به نظر من اصلا ارزش روشن موندن کامپیوتر واسه 200 مگ رو نداره
الان شبی 950 تا می گیرم و بعدم خاموش
این طوری هم حجم کمه هم تعداد ساعتی که استفاده می شه کمه که دیگه بهانه نیارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاد بگیرید اینطوری استفاده میکنن!!
سلام
الآن Downstream اکو 128 تو تهران روی چند بسته شده؟
سلام
Mr.lover شما که Art4 دارید سرعت دانلود شما چقدر هست؟من میخوام Art بگیرم میگن سرعت واقعی میده و سرعت رومثل سرویس اکو باز نیست مثلا سرعت 256kbsواسه دانلود 35KB هست درصورتیکه در سرویس اکو 128kbs سزعت دانلود 60KBs هست.
سلام دوستان من از دانشگاه نامه برای اینترنت پر سرعت بالاتر 128 گرفتم ولی اسم و فامیلش ماله خودم نیست برای گرفتن سرویس مشکلی پیش نمیاد که بگن تو نامه اسم تو رو ذکر نکردن با تشکر
با سلامنقل قول:
مشکل مذکور از امروز رفع شد. ولی دوامش معلوم نیست!
ساعت 1 شد باز صفحه دیدن تعطیل.
خیلیییییییییییییی کنده. :19: جون میکنه :41:
سلام.نقل قول:
راستی آقا تا برگشتین میشه بفرمایین داون استریم ART8 شما روی چنده؟ پنجشنبه جمعه و شب ها از ترافیککم میشه یا تو بخش رایگان حساب میکنه؟
ممنونم.
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
بله جزو ترافیک رایگان میزنه:
با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
Downstream:2304 Kbps
Upstream:576 Kbps
با تشکر
دوستان من می خوام از اکو به ارت تغییر سرویس بدم به نظر شما ارت به درد بخور هست یا نه؟
سلام
من یک ماه سرویس آرت 128 شارژ کردم. دیروز تموم شد.
میخواستم بگم که نامحدود نبود. و بعد از دانلود 18 گیگ ، سرعت دقیقا شد 10 کیلوبایت و بیشتر نمیشد.
نامحدود که میگن اینه؟
سرعت دانلودم هم 30 اینطورا میانگینش بود.
برمیگردم به اکو 512 ... !!!
در یک ماه کلا با ساعات رایگان شما چند گیگ دانلود کردید؟نقل قول:
سلام دوستان من از دانشگاه نامه برای اینترنت پر سرعت بالاتر 128 گرفتم ولی اسم و فامیلش ماله خودم نیست برای گرفتن سرویس مشکلی پیش نمیاد که بگن تو نامه اسم تو رو ذکر نکردن با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شلوغی مرکز مخابراتی هم روش تاثیر داره .
همچنین دانلود شبانش با یه الگو خیلی دقیق محدود میشه !
3 شب 500 مگ 3 شب 1200 مگ !
الان افتادم توی سر پایینی ! 2 شب دیگه دانلود خوب دارم .
نقل قول:
من پارس نداشتم ولی 2 سال شاتل داشتم ECO 512 . موارد زیر موجب شد ازش راضی باشم و سراغ PAP دیگه نرم :
1- به خاطر ترافیک رایگان شبانه سرویس های 3 ماهه با 5 گیگ ترافیک جوابم رو می داد . می شد ماهی 14000 تومان
2- غیر از قطعی های سراسری فقط یه نصف روز قطعی داشت واسه تغییر تجهیزاتشون که اونم از یه هفته قبل تلفنی اعلام کردن
3- خدماتشون شبانه روزی بود و واقعا هر ساعت شبانه روز زنگ می زدی با حوصله راهنماییت می کردن . اگه تلفنی مشکلت حل نمی شد روز کاری بعدی یه نفر رو می فرستادن . البته 3000 تومان هزینه رفت و آمد می گرفتن .
4- در طول روز سرعت دانلودش 200 کیلو بایت در ثانیه بود و شبا بین 60 تا 100 کیلوبایت
شما همین فرمون رو برو !!نقل قول:
سلامنقل قول:
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
اما راحت تر اینه که به همون اسم تو نامه بگیری
هیچ فرقی نداره که به اسم کی باشه فقط شماره تماس خودتو بده
راستی خود شاتل 128 رو حدافل رو 512 می بنده
شاید اگه بیشتر تحقیق کنی به این نتیجه برسی که همون 128 بگیری و پول بیشتر ندی
دوستان برای شما هم خراب شده سرعت ؟ 256 دارم شاتل سرعت توی روز 30 تا حداکثر 40 شده . ماه پیش 300 شده بود توی روز ...
این شاتل چه مرگش شده پینگش از حالت انفجار گذشته :41:
نقل قول:برای منم هر2تای این اتفاق ها افتاده امروز !!!!!!:19::19:نقل قول:
امروز این شاتل کوفتی چش شده؟؟ سرعتم خیلی افت کرده اصلا سابقه نداشته برام تا الان !!!:2:
سلامنقل قول:
عزیز من کاربر Art نیستم!
من اکو 128 دارم؛ در ضمن الان حدود 2 ماهی هست که دیگه از سرعت 60KBs خبــــــری نیست.
سرعت من بین 16 الی 22 هست.
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
سلامنقل قول:
سرعت شما نسبت به من خیلی بهتره !
Downstream شما روی 570 هست در صورتی که من نهایتاً 158
البته من دانلود شبانه ندارم اما این Downstream فاجعه است من زمانی Downstreamم روی 660 بود این دو روزه هم به قدری سرعتم پایینه که نمی تونم دو صفحه رو همزمان ببینم !
در ضمن دوستان عزیز ظاهراً مشکلات شاتل انقدر زیاد شده که چت آنلاین فعلاً میسر نیست
این شاتل داره یک کارهای عجیب غریبی میکنه حالا میخواهد چه بلایی سر ما در بیاره خدا به خیر کنه زنگ زدم پینگ بالاست میگه یاهو رو باز کن گفتم باز کردم خوب حالا چی میگه شما مشکلی ندارد سرعت بالا امدن کاملا طبیعی است میگم این چه ربطی به پینگ داره میگه ربطی نداره و ماهم مشکل پینگ نداریم خداحافظ
:2: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز من خودم یک سال 128 داشتم با 80 دانلود می کردم ولی یک ماه هست که شده 16واسه همین می خوام بیشترش کنم چون 128 اینطوری همش غذاب الهی هستنقل قول:
سلام قربانتنقل قول:
آره خیلی خراب شده
لاقل اگه بالاتر بگیری دیگه نمی تونن ز...ز.. کنن که سرعتت باید همین باشه
دوباره سلام رفیق مگه 1مگ یا دو مگ رو واقعی نمی کنن همین 512 هم واقعی شده؟نقل قول:
من امروز سرویس 320 وصل شد، خیلی تعریفی نیست اصلاً 50 تومن نمی ارزه.
الان من به زور اومدم اینجا پست دادم سرعت دانلود 4 و پینگ از یاهو 1148
بستگی به ترافیک اون منطقه دارهنقل قول:
اگه پهنای باند کم بیارن حتما سرعت همه رو کم می کنن
البته جالبه این ... ( خیلی فحش لازمه الان !!! :19: ) آی پی 2تا سایت مثل اپرا رو باز می زارن که بگن مشکلی از طرف ما نیست
الان از اپرا با 200 دانلود می شه اما از سرور های دیگه به 10 نمی رسه
تازه قبلا Http باز بود الان سایت هم باز نمی شه
الان مجدداً سرعتم رو تست کردم دیدم در کمال تعجب که سرعتم بهتر شده. جالبه صبح ها انگار سرعت بهتره!
دوستان چیز پی ان ِ شما و امثال آن سرعتش برای شما خوبه؟یا اومده پایین؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای من حدود یک هفته وی P ان کند بود و پکت لاست هم داشتم ولی از دو روز پیش درست شد. ولی ظاهرا" این مشکل رو هنوز بعضی ها دارن که نمیدونم به مرکز مخابرات ربط پیدا میکنه، به رینج آی پی ربط داره یا به مسیری که اینترت ازش رد میشه!
با تشکر
بايد با كارت دانشجويي هم اسم باشدنقل قول:
فقط داشته باشین این ماه ترکوندم :31: %118 :31: دیگه جا نشده زده بیرون!
اگه به 5 شنبه نمیخوردیم میکردمش 125 درصد :31:
من از ماه دیگه میخوام برگردم اکو 128
برای همه واقعی هست یا فرق میکنه؟