نمیدونستم . چون برای من هم سیمکارت دائمی هم اعتباری همین دوتا بسته هست .نقل قول:
پس به میزان مصرف ممکنه این بسته ها حجمش فرق بکنه . من خیلی از اینترنت همراه اول استفاده نمیکنم
Printable View
نمیدونستم . چون برای من هم سیمکارت دائمی هم اعتباری همین دوتا بسته هست .نقل قول:
پس به میزان مصرف ممکنه این بسته ها حجمش فرق بکنه . من خیلی از اینترنت همراه اول استفاده نمیکنم
اینم کدشنقل قول:کد:*1*5*3#
من هر ماه بسته ۴گیگ روز ۴ گیگ شب رو خطم فعاله این رو زد واسه دوستم هم که این بسته رو هر ماه میخره همین رو زدنقل قول:
بسته به مصرفت یه پیشنهادی بهت میده
البته جدید نیست این
اس ام اس این ۴ ماه پیش واسه من اومد که این کد رو بزنین از بسته های پیشنهادی ویژه با خبر شوید
چقدر گرون...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو خطی که زیاد اینترنت مصرف میکنه این رو نشون میده
البته یه خط دارم اعتباری که فقط بسته ۲۰ گیگ روش میگیرم واسه اون میگه پیشنهادی موجود نمیباشد
احتمالا واسه خط هایی هست که مکالمه هم باهاش انجام شه
الان که بسته های به صرفه ایرانسل حذف شده این 90 گیگش خوبه نسبتا . گیگی 2500 ( با مالیات)نقل قول:
احتمالا حجم های بالاتر هم داشته باشه
اره خوبه اما خوب اینو رو سیم کارتی میده که رو گوشی موبایل هست و بدرد نمیخورهنقل قول:
رو سیم کارتی که تو مودم هست نداره میگه موجود نیست چون باهاش احتمالا تماس برقرار نمیشه واسه این بدرد نمیحوره
رو مودم d100 یا cat6 هم نمیشه استقاده کرد؟نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
این بسته روی سیمکارت اعتباری نمی یاد اصلا . مصرف سیمکارت هم بالاست .... ملاک چیه ؟ اصلا؟ برای اعتباری کمترین بسته میاد فقطنقل قول: