بازی رو ندیدم... ولی تو این فضای تیره و تاره فوتبال مملکتمون خبر خوبی بود...:20:
یاعلی:11:
Printable View
بازی رو ندیدم... ولی تو این فضای تیره و تاره فوتبال مملکتمون خبر خوبی بود...:20:
یاعلی:11:
حیف کاش نمی رفت جام ملتها البته قطع یقین اونجا نتیجه نمیگیره(پیش بینی نیست عین حقیقته!)اون خوشحالی لوس و بی مزه زمان واقعا حالم رو بهم میزد متنفرم از از از....!:2:
تبریک میگم این صعود غرور آفرین رو :31:
پیف پیف ما مثلا ادعامون میشه که کلی حق اب وگل داریم تو اسیا...اونوقت واسه گل زدن به سنگاپور این همه جیغ و داد و بالا و پایین پریدن نوبره والا!! فقط مونده بود یه گوسفند میبردن پشت دروازه قربونی میکردن:blink:
شانس اوردیم از خوشحالی غش و ضعف نکردن.
بازیکنای سنگاپور هم که دیگه فوران استعداد بودند.....خیلی بازی کسل کننده ای بود:whistle:
خدا عاقبت ما را در جام ملتها به خیر کند.آمین:32:
بله ایران یه زمانی ایران بودنقل قول:
به قول دوستان خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه !!!
بهتره بگیم خدا کفاشیان وباندش(تاج-عنایت-و..) واز همه بیشتر دایی را لعنت کنه.
ایران تو دور بانکو ژاپن را شکست میداد.الان کارمون به جایی رسیده که باید ذوق مرگ شیم واسه این که با 2گل برتری سنگاپور رابردیم .خدا آخر عاقبت این فوتبال رابه خیر کنه.حیف پول نفت که داره خرج فوتبال ما میشه.
می بینم که این مرتیکه مزدک میرزایی خوب کار خودش رو کرد و با حرفاش توی مغز بغضیا نظریات خودش رو فرو می کنه... حالم از خیابانی و مزدک میرزایی به هم می خوره.
یه زمانی آدم بودن اینا و بدون طرفداری یا دشمنی گزارشگری می کردن منم ازشون خوشم می اومد ولی الان ریخت و صدا و گزارششون رو که می بینم و می شنوم دلم می خواد برم صدا و سیما دست بندازم بیخ گردنشون و خفشون کنم! خصوصاً این مزدک مرزایی.
ورزشکار یا هر کس دیگه .صرف اینکه مشهوره مصونیت ندارهنقل قول:
نقل قول:کد:http://media.farsnews.com/Media/8606/ImageReports/8606300395/11_8606300395_L600.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فراز کمالوند پس از استعفا از تیم تراکتور سازی و انتصاب در نفت آبادان دوباره به تراکتورسازی تبریز بازگشت.
کمالوند در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر گفت : همه چیز دوباره شروع شد و به تیم تراکتورسازی بازخواهم گشت.
وی با اشاره به اینکه امشب آبادان را به قصد تبریز ترک خواهد کرد، درباره این تصمیم خود گفت: مدتی بود در تبریز عده ای مرا اذیت می کردند و من هم دیگر در این تیم کار نکردم، ولی در این مدت براثر فشارها دوباره به تیم سابق خود باز می گردم.
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز تصریح کرد: هرگز برای پول از تبریز نرفتم .
مدیر عامل باشگاه ترکتورسازی هم گفت: کمالوند به صنعت نفت نپیوسته بود، زیرا هنوز رضایت نامه ای از باشگاه تراکتورسازی برای صنعت نفت ارسال نشده است.
ناصر شفق تاکید کرد : باشگاه روی کمالوند سرمایه گذاری کرده است و اگر باشگاه دیگری می خواهد وی را جذب کند باید مبلغ قرارداد و رضایت نامه را پرداخت کند،در غیر این صورت، این انتقال باطل است.
وی بار دیگر تاکید کرد: این باشگاه تاکنون رضایت نامه کمالوند را صادر نکرده است.
منبع :irinn.ir
در حالیکه به نظر می رسید جدایی فراز کمالوند از تراکتورسازی قطعی شده و او به صورت رسمی سرمربی صنعت نفت آبادان شده اما صحبت های ناصر شفق نشان می دهد که این چنین نیست. این طور که شنیده می شود شفق حاضر نیست به راحتی رضایت نامه کمالوند را صادر کند. صحبت های بیشتر را از زبان خودش می خوانید:
-این که شما حاضر به صدور رضایت نامه آقای کمالوند نشده اید صحت دارد؟
به هر حال تا این زمان که من با شما صحبت می کنم درخواستی از سوی باشگاه صنعت نفت به صورت کتبی و رسمی به ما نرسیده که ما بخواهیم در مورد صدور یا صدور عدم رضایت نامه آقای کمالوند تصمیم بگیریم.آنها باید پیشنهاد خود را به صورت کتبی به ما بدهند تا ما در مورد آن تماس بگیریم.
- فکر نمی کنید الان که ایشان در صنعت نفت معارفه شده اند و جانشین شان هم مشخص شده کمی برای این حرفها دیر است؟
نه. همان طور که از نام رضایت نامه پیداست تیمی که خواهان سرمربی ماست باید رضایت ما را جلب کند.
_ دقیقا منظورتان از جلب رضایت شما چیست؟
ببینید باشگاه صنعت نفت ابتدا باید درخواست رسمی خود را ارائه بدهد و بعد ما در جلسه ای شروطمان را با آنها مطرح می کنیم و اگر توانستند آنها را برآورده کنند ما رضایت نامه را صادر می کنیم.
_ یعنی احتمال عدم توافق و بازگشت آقای کمالوند وجود دارد؟
در صورتی که رضایت ما جلب نشود امکان هر اتفاقی وجود دارد.
_ اما این صحبت های شما در حالیکه همه اتفاقات افتاده کمی عجیب به نظر می رسد. این را قبول دارید؟
نه. به هر حال این حق باشگاه تراکتورسازی است و فکر نمی کنم نکته مبهمی در این قضیه وجود داشته باشد.
نکته :به نظر می رسد اینکه فراز کمالوند یکسری وعده هایی برای جدا شدن به ناصر شفق داده بود و عمل نکردن او به این وعده ها باعث شده تا او به فکر منافع باشگاه و نرسیدن پیشنهاد باشگاه صنعت نفت بیفتد.
منبع : سایت گل