نه بابا مشکل چیهنقل قول:
مگه سرویس مال توهستش که من با تو مشکل داشته باشم:n02:
گذشته از این منکه سرویس رو نخریدم که بگم بده یا نخرین و ...
Printable View
نه بابا مشکل چیهنقل قول:
مگه سرویس مال توهستش که من با تو مشکل داشته باشم:n02:
گذشته از این منکه سرویس رو نخریدم که بگم بده یا نخرین و ...
بسوزه پدره نت تازه بعد 3 روز از بن در اومده بودم که دوبازه 6 روز بن شدم :n02::n08:
امروز نت خیلی خراب بود یه اتفاقاتی داشت میافتاد
امروز اومدم آموزش یکی از چیزهای باحال(lol secret) رو بزارم که کمتر کسی اینجا تو lol انجام داده :n10:(secret های دیگه هم به مرور می نویسم اینجا)
poro رو می شناسید ؟ :n02:
اینه:محتوای مخفی: poro
وسط Howling Abyss دیدینش حتماُ.روش ping میشه زد وقتی هم کسی نزدیکش بره فرار می کنه اینارو که میدونید ولی آموزشی که می خوام بدم از اینجا شروع میشه:
اول از تو mastery Biscuiteer رو تیک بزنید برید تو بازی خوب حالا به آیتم جدید براتون میاد poro snax خوب تا وقتی که اینو دارید نزدیک هر کدوم از poro ها که برید دنبالتون می کنه .می تونید بهش غذاشو بدید اونم love میده بهتون و یکمی بزرگ میشه ولی چون خجالتیه فرار می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی قسمت اصل این کار اینه با دوستاتون هماهنگ کنید(همه 10 نفر) هر کی یه biscuiteer بده به poro بعدش poro اندازه یه خرس میشه بعدشم میترکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی صبر کنید ازش 8 تا poro ی نازنازی میاد بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا می تونید با این فسقلی ها هر کار میخوایید بکنید خیلی بامزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی اگرم می خوایید نامردی کنید تنها راه کشتنشون اینه از صاحابش دورش کنید ببرید توی base اونجا بکشیدش بهتون اندازه تقریبا یه minion gold میده(نکنی اینکارو نامردا گناه داره :n02:) باهاشون کارای خلاقانه تری هم می تونید بکنید همش به خودتون ربط داره:
محتوای مخفی: خلاقیت :دی
:n16:
به نظرتون بهترین تانک بازی چیه و بخاطر چه ابیلیتیش؟
من که خودم این سری با malph خیلی حال کردم خوراکش ارموره فقط! میره وسط 5 تا هیرو میندازتشون هوا. خدایی پسیوش تکه
؟؟؟؟؟:n13:نقل قول:
malph واسه top و خود ult اشنقل قول:
ammumu توی jungle خدای team fight برای ult اش
shen برای ult اش + taunt (هم bot هم top )
بقیه تانک ها هم خوبن ولی اینا تو teamfight خیلی نقش تعیین کننده ای ایفا کنن
نت شما هم خرابه یا لول مشکل داره ؟ من سرعت دانلود با 256 ، روی 300 هست و پینگم هم 200 هست و تو هر 300 تا پینگ 1 تایم اوت میده ولی نمیدونم تو لول خراب میشه چرا!
دوستان باز داره مثل زمان انتخابات میشه دسترسی به ای پی خارجی بسته شده حالا پینگتون 1 و سرعتتون 1 گیگا بیت باشه باز نمیتونید :n14:
از ساعت 10:30 صبح دیروز اینجوری شده
تازه شب سرعتش بهتر شد صبح خوب بود الان که دیدم باز مسدود شده
من پارس انلاین دارم الان دارم با پینگ 220 بدون لگ بازی میکنم! شایعه نندازید!