نقل قول:
سلام مهدی جان میبینی دیگه اوضاع ما رو.... آقا من خودمم از رو این عکس گرفتم اگر امکانش هست 1 حرکتی بکنین بصورت متحرک من بتونم اینو بزارم ... به خاطر حجم زیادش نمیشه متاسفانه ... دست شما رو میبوسه ...:40:
Printable View
نقل قول:
سلام مهدی جان میبینی دیگه اوضاع ما رو.... آقا من خودمم از رو این عکس گرفتم اگر امکانش هست 1 حرکتی بکنین بصورت متحرک من بتونم اینو بزارم ... به خاطر حجم زیادش نمیشه متاسفانه ... دست شما رو میبوسه ...:40:
بابا دمت گرم ديوونه...اين همه سوال جواب دادنا حوصله ... ميخواد!!!
نه عزیز دلم تازه اولشه ...فقط تصمیم گرفتم دیگه برای هر پست 1 اندازه وقت نزارم ...هدفمون اینجا تفریح و سرگرمیه وقتی دوستان با هم جمع میشن و سوال های 100 من 1 غاز می پرسن جوابشون هم در همون حد خواهد بود ...در ضمن من آدرس دادم تشریف نیاوردین ؟؟ قرار بود بستنی بخری که ...:27:نقل قول:
قد بلند ترین مرد دنیا کیه ؟
وسلی نتارسکوش از کشور اوکراین با 2 متر 56 سانت و 2 میلیمتر مربع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قد بلند ترین زن دنیا ؟
ماتادور دوبرگولینک از کشوربرزیل با قد 2 متر 16 سانت و 1 میلیمتر مربع:31:
قد خودت چقدره ؟
تکراری
قد پدرت چقدره ؟
از قد خودم 2 سانت کوتاه تر:46:
قد من چقدره ؟
دفعه قبل که اندازه کردم 1 متر و 23 سانت بود ولی خوب الان باید بزرگ شده باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
بهترین بازیگر بالییوود بجز آمیتا باچان ؟
ویجی هاپوکومار
به نظرت مسخره ترین فیلمای دنیار و بالییود نمیسازه ؟
تو میگی حتما آره دیگه ...من میگم پس جرا آخه اینهمه میشینی فیلم های بالیوودیم نگاه میکنی ... دل انگیز اصلاح رو از خودت آغاز کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابایی هستی ؟
نه فامیلیمو قبلا گفتم که .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پدرت چند سالشه ؟
از برادرش 4 سال کوچیک تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین سرعتی که با ماشینت رفتی چند بوده ؟
من زیاد اهل سرعت نیستم ...ولی تا 180 رو تست کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ماه چقدر حقوق میگیری ؟
تکراری
چقدر اعتماد به نفس داری ؟
هر جقدر شما بگی
موقعی که به بابات گفتی برام برین خواستگاری چه حسی داشتی ؟
همون حس بابام روزی که به باباش گفته برن براش خواستگاری... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتی خواستگاری اولین سوالی که ازت پرسیدن چی بوده ؟
احوال شما؟
اگه خانواده همسرت بهت جواب نه میدادن چکار میکردی ؟
جواب رد نمیدادن ...تو این زمونه هیچ پدر و مادر عاقلی خواستگار شوهرش رو دک نمیکنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت راجع به شکیرا چیه ؟
از رقصش خوشم میاد
تا بعد ...
تو راحت باش گوگولی مقولی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمت چیه؟
تکراری
اهل پارتی هستی منو مدیر می کنی؟؟
دوست داری شغلت چی باشه؟
تکراری
تو پی سی ورلد از کی بدت میاد؟؟
از هیچ کس همه عزیزان دل من هستند جز 1 نفر اونم کسی نیست جز.. ها بمون تو کفش حال کنم من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کی خوشت میاد؟؟؟
از همه خوشم میاد جز 1 نفر اونم ....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... ها برو پست بالا تهشو بخون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم اگه بهت بگن برو آدم بکش 1 مبلیارد میدیم میری؟؟؟
تو اون لحظه تصمیم میگیرم ... شما پیشنهاد بده درصد شما هم محفوظه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه حیونی دوست داری؟
تکراری
یه کلمه مناسب در مورد هرکدوم از این آقایان محترم بگو:
امین
بابک
میثم
مافیا
من(غیر محترم)
مهدی
شاهین کینگ
بهتره وارد این سری مسایل نشیم ... من با همه مدیرا و همکارای پی سی دوست هیستم و برا همشون احترام قایلم . در مورد شما هم که بحثش جداست و اصلا زیاد قابل بحث کردن نیست .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه انجمنیو دوست داری؟(بجز موسیقی)
نرم افزار و فیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیک پوشی یا بد پوش؟
تکراری
نرمالی یا ساده بین یا خوش بین؟
تکراری
سیگار میکشی؟
تکراری
آقا منم بازی
یه 100 تا سوال دارم بپرسم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يادت رفت اينا رو بزني تكراري...نقل قول:
تو از اونايي كه براي هر مسيري دو راه رو براي هميشه داري...مگه نه؟
داش رضا چهارراهه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی عالی جواب طرف رو داد واقعا مرحبا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو از اونايي كه براي هر مسيري دو راه رو براي هميشه داري...مگه نه؟
نقل قول:نقل قول:
دوستان عزیز خواهشا اینقدر بحث های حاشیه ای نکنید . صندلی نشین به این با حالی اوردیم . سوال بپرسید فقط . اگه ادامه بدید چاره ای جز اینکه به Babak جان متوسل بشیم تا پست های اضافی رو پاک کنه نخواهد بود .
ممنون
بهرو ز
سلام آقا رضا .
چشم حتما میام . ولی بستنی چیه ؟ یه چی میارم با هم بزنیم بریم فضا .:31:
خوب حالا که اولشه یه چند تا سوال درپیت ازت بپرسم .:.:.::31:
خوشگل ترین بازیگر زن ایران ؟!
خوشگل ترین بازیگر زن هالییود ؟!
خوشگل ترین خواننده زن دنیا ؟!
خوش تیپ ترین بازیگر مرد دنیا ؟!
خوش تیپ ترین خواننده مرد دنیا ؟!
خوشگل ترین سیاستمدار جهان ؟!
خوشگل ترین فوتبالیست دنیا ؟!
خوشمزه ترین غذای دنیا ؟!
کلماتی بگو که با پس و پیش کردنشون معنی متفاوت بدن ؟ مثل : کلید سوالات و سوالات کلیدی .
چند تا کلمه بگو که اگه بر عکس کنی بازم به همون شکل نوشته بشه ؟ مثل : کمک .
چجورشلواری میپوشی ؟ چه رنگی . چه مدلی
چجور پیراهنی میپوشی ؟ چه رنگی . چه طرحی
موهات چه مدلیه ؟ !!
مسواکت چه رنگیه ؟!!
کفشت چه رنگیه ؟!! کتونی یا اسپرت
حولت چه رنگیه ؟!!
خمیر دندونی چیه ؟!!
از چه ادامسی خوشت میاد ؟!!
خونتون چند متره ؟!!
تو آپارتمان میشینید یا خونه حیاط دار ؟!!
اگه افراد زیر و بصورت خصوصی ملاقات کنی چی بهشون میگی !؟!
آقای خامنه ای !؟!
احمدی نژاد !؟!
بوش !؟!
آنجلینا جولی !؟!
الیشا کاتبرت !؟!
هیلاری داف !؟!
ایشواریا رای !؟!
فروم مجید آنلاین بهتره یا پی سی وورد ؟ :؟:؟:؟
ما آخر نفهمیدیم این ماریو چی می خواد از جون پی سی ؟ ×؟×؟×؟×
من چجور ادمیم ؟ .؟.؟
چه ریختیم ؟ .؟.؟.؟
چه تیپیم ؟.؟.؟.؟
چند سالمه ؟.؟.؟.؟ یکی گفت 16 ولی نمیگیم کیه ..:31:
تا بعد ... :27:
سلام رضا جان
سوالاتو دیدم از صبح مثل اینکه حسابی ازت پذیرایی کردن!!! راستشو بخوای یه جورایی دلم برات سوخت!! میدونم جواب دادن 300 سوال دریک پست چقدر سخته؟ ولی از قدیم گفتن این شتریه که دم خونه همه میخوابه؟؟؟
از طرفی دلیلی نمیشه که من بازم سوالامو نکنم
1- اون ضرب المثلی که گفتم (شتریه که دم خونه همه میخوابه) این شتره مگه خودش خونه زندگی نداره که میاد دم خونه همه میخوابه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- چرا میگن عروس دریایی و نمیگن داماد دریایی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- قبلا ازت یه سوال کرده بودم و گفته بودم که یه تعریف از دیونه و دیوونهگی بکن!! الان میخوام این سوال را ریزتر ازت بپرسم
الف- یه تعریف اقتصادی از دیونه گی بکن
ب- یه تعریف سیاسی از دیوونهگی
ج- یه تعریف اجتماعی
د- یه تعریف نظامی
4- موارد الف تا د سوال قبل را برای دیوونهخونه تعریف کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- راستی تصمیم گرفتم اطراف محل زندگی خودم یه دیوونه خونه بسازم!! اگه این کارو بکنم افتخار حضورشو میدین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- بخش مقدمه کتابت (مشنگها مشنگتر میشوند) را برامون بزار اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- الان دمای صندلی داغ بر حسب درجه سلیسیوس چقدره؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- با نرم افزار MSP کار کردی؟؟(امیدوارم بدونی این چیه؟؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]